Çalışırken İş Arama Süreci, İş Görüşmesine Gitme Sorunu

iş bulmadan çıkmak istemem. işyerime söylersem anında çıkış işlemim başlatılır. işyerim fazlaca hak yediği için ben de haber vermek istemiyorum iş aradığımı

uyuyakalmisim
Hastayım, midemi bozmuşum işe biraz geç kalacağım
bankada işim var
Annem, babamı hastaneye götüreceğim
Çamaşır makinasi, kombi, buzdolabi bozuldu, servisi bekliyorum
yeşekkür ederim. cuma günü görüşmem vardı. online olmasını rica ettim.

teşekkür ederim. işyerime söylersem anında çıkış işlemlerim başlatılır.

Bir isveren olarak yazayim. Is gorusmesi yaptigim birinin ilk olarak calistigi veya eski calistigi yeri arar yoneticisi ile gorusurum. Yöneticinin konudan haberi yoksa o calisan benim calisanim olmaz hicbir zaman.

işyerim maalesef amlayışlı değil. anında çıkış işlemlerim başlatılır ve çıkarılar sürem dolunca. işsiz kalmak istemiyorum

ben iş aradığımı söylediğim anda baskı oluşur üzerimde. iş görüşmem var deyip izin alırsam çıkış işlemlerim başlatılır. cuma günü görüşmem vardı. online yapılmasını teklif ettim. şimdilik bu şekilde ilerleyeceğim

çalıştığım yer çok fazla sömürüyor. iş arıyorum ya da iş görüşmesine gitmem gerek dediğim anda çıkış işlemlerim başlatılır. iş işte bulunur düşüncesindeyim

teşekkür ederim. benim patronum hemen çıkış işlemlerimi başlatır eğer söylersem. yazdığınız yol güzel. iş görüşmesi yapılan tarafla bence de dürüst olunmalı.

teşekkür ederim. benim patronum hemen çıkış işlemlerimi başlatır eğer söylersem. yazdığınız yol güzel. iş görüşmesi yapılan tarafla bence de dürüst olunmalı

teşekkür ederim. cuma günü görüşmem vardı. online yapılmasını teklif ettim. öyle de oldu. bundan sonra ilk etapta online yapılmasını teklif edeceğim mülakatın.

buna cok sasirdim cidden.

Calisirken is teklifleri yagiyor,
dogum sebebiyle istifa etmistim, sonra is aramaya kalktigimda sirketler burun kivirmisti, 2 yillik boslugun var falan filan diye.

Sektore gore degisiyor demek ki.
bende de benzeri oldu. önceki işyerimden iş bulmadan çıkmıştım. uzun süre işsiz kaldım. işsiz kalma süresi uzadıkça işverenlerin gözünde değer azalıyor.

teşekkür ederim. durumum gerçekten de yazdığınız gibi. çalıştığım yer etikten anlayacak bir yer değil. iş aradığımı söylediğimde ya da iş görüşmesi için izin istediğimde anında çıkış işlemlerim başlatılır. daha önce iş bulmadan çıkma durumunu tecrübe etmiştim. berbat bir şey.

teşekkür ederim. durumum gerçekten de yazdığınız gibi. çalıştığım yer etikten anlayacak bir yer değil. iş aradığımı söylediğimde ya da iş görüşmesi için izin istediğimde anında çıkış işlemlerim başlatılır

Bir isveren olarak yazayim. Is gorusmesi yaptigim birinin ilk olarak calistigi veya eski calistigi yeri arar yoneticisi ile gorusurum. Yöneticinin konudan haberi yoksa o calisan benim calisanim olmaz hicbir zaman.
üyelerden biri yazmış: ihbar süresinin uzatılması. çalışanınız, size iş aradığını söylese ve ihbar süresinin süresiz olmasını, iş bulduktan sonra çıkış işlemleri yapılmasını teklif etse bu duruma nasıl yaklaşırsınız?

çalıştığım yer çok fazla sömürüyor. iş arıyorum ya da iş görüşmesine gitmem gerek dediğim anda çıkış işlemlerim başlatılır. iş işte bulunur düşüncesindeyim
Tabi ki hiç söylemeyin. Karşı taraf beklerse ona göre çıkarsınız zaten. 1e yıldır çalışıyorum. İşverene iş arıyorum diyeni daha görmedim

Elemanina ve duruma bagli, iyi bir elemanimsa musade ederim. Ettigimde oldu. Mesela uni okuyan bir calisanim vardi. Uni bitipte okudugu bolumle ilgili is bulduğunda birakacakti. 1 sene surdu is bulmasi bulunca birakti. Ama bu elemanimin ikamesi bende vardi.yani o isi birakinca ben yerine yenisini bulana kadar onun isini idare edecek calisanim vardi.

Bir diger durum ikame elemandir. Mesela o calisanin bende alternatifi yoksa ve yerine birini bulmam gerekiyorsa bende elemani bulana kadar idare ederim o hala bulamadiysa. Ama yerine birini bulduysam cikaririm.

işyerim maalesef amlayışlı değil. anında çıkış işlemlerim başlatılır ve çıkarılar sürem dolunca. işsiz kalmak istemiyorum
Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin istiyorsunuz ama öyle olamıyor malesef. Dikkatlice düşünüp seçiminizi yapın. Zor bir durum. Kolaylıklar dilerim.

Mevcut işinde kaç senedir çalışıyorsun?
Ayrılırsan ne şekilde ayrılacaksın tazminat vs
İş bulmadan tabi ki söyleme ihbar süren 2 hafta 2 haftada iş bulamadın diyelim mağdur olmaz mısın ?
Zaten daha iyi şartları olan yerlere görüşmeye gidersin muhtemelen aradıklarında söyle çalışıyorum şu saatten sonra ya da sabah gelsem olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…