peki nasıl toparladın vucudunu hangi sporları yaptın bana da yazar mısın :kedi: [/QU
canımcım ben 1,5 saat antreman yaptım haftanın en az 3 gunu arada 4 bıle oldu .1 saat kardıyo yarım saat agırlık . agırlık calısmadan vucut toplanmıyo. kas calıscan kardıyonun yanında.
ben de çok severim çok da yaparım ..kabağı da rendeleyip tavada soteleyip içine katıyorum hem hafif hem lezzetlihavuçları yağsız tavada bi kaç dakika çevirince daha güzel oluyor ağzında kart kurt etmiyor :) ben çok severim sarmısaklı yoğurduda koydunmu aahh :
Hemen koştum geldimnacizane fikirlerimi sunayım:hulya: Spor olmadan ne kadar açta kalsanız kiloda verseniz dışardan o verdiğiniz kilo görülmez spora vakit bulamıyoruz vs diyorsanız evde azda olsa hareket yapmanızı öneririm yoksa vücudunuz gerçekten şekilsizleşir ve yumuşar..mafoldumben
haklısın ama spor yapıp oglen ıs yerınde kebap yememek ıcın secenek arıyoruz bızde ıste tam bu noktada duruyoruz
hoşgeldin canım ben artık sürekli spor yaptıgım için şuan vücudum deli gibi ağrıyarak geziyorum iyice hamlamısım bugün hem spor hemde oryantal yapcam
sen naptın güz eşin evdeken yapıyon mu sporunu dansını
evet aslında sadece sebze meyve yada yağsız şeyler yiyerekkilo vermek sağlıklı değil
harekette lazım en azından günde 30 dk ayırabilsek vucudumuz kilo verirken toparlanır daha fit görünürüz :lepi:
ben mumkunse sporsuz 1 kılo bıle vermek ıstemıyorum artık zor topluyorum o hata yuzunden her yerım yumasak oldu . allah tan topladım bıraz tabı daha var .
lokanta yemeklerı en masumunda bıle ıc yag var o yuzden evden getırelım en azındam su nısan ayında ole yapalklımda 3-5 kılo verelım yaza ne kaldı sununusrasında
canımcım ben 1,5 saat antreman yaptım haftanın en az 3 gunu arada 4 bıle oldu .1 saat kardıyo yarım saat agırlık . agırlık calısmadan vucut toplanmıyo. kas calıscan kardıyonun yanında.
ben de çok severim çok da yaparım ..kabağı da rendeleyip tavada soteleyip içine katıyorum hem hafif hem lezzetli
bence de sporsuz kilo bir işe yaramıyor tam tersine sarkamalara sebep oluyor ...işyerinde öğlenleri çıkıp yarım saat yürünebilir işyeri müsaitse ..ben bugün öğlen çıktım ulusa gittim ..işyerim ulusa arabayla 7-8 dakika yürüme 20-25 dakika sürüyor .. yürüdüm maksat yürümek olsun diye ..hızlı yürüyen biriyim o yüzden benim yürüme hızımı orta tempo diyebilirz ...orada alışveriş yaptım biraaz ..sonra ordan otobüse bindim geldim işe ..bunun gibi yürünebilir aslında ..
lokantalar kesinlikle çok fazla ve sağlıksız yağ katıyorlar ürünlerine . o yüzden yaptıklarının kalorisi de 2-3 kat fazla oluyor ..bence dışarıda en ii yenebilecek şey tavuk şiş ya da tavuk ızgara ya da tavuk sote olabilir ...tavuk şişte zaten yağ yok ..ızgara da öyle ..sote desen zaten haşlama ..ama etle yapılan şeylerin yenmesine karşıyım ..hem kalorili hem sağlıksız ...
başka topiclerde de söyledim ama yanlış anlaşıldı ..burada umarım o olmaz ..ben 6 yaşından beri oryantel dansı yapıyorum ..hem çok seviyorum hem bu konuda söylemesi ayıp çok yetenekliyim ...48 kilo iken bekarken evde sürekli dansederdim ..vucudumu da herkes beğenirdi ..bunu oryantale borçluyum ..özellikle de titreme hareketleriyle şöyle günde 15 dakika oryantal oynasanız çok farkedecek emin olun ..çünkü titrerken göbek bel basen bacak heryer titriyor ...dolaysı ile her yerden bir kayıp yaşanıyorr ...bi deneyin derim ...ve hızlı yapılan oryantalle bir saatte 600 kalori yakmak mümkün..
uff zor şeylermiş yaa hani deseydin her gün 1 saat yürüdüm koştum falan elimden geldiğince uygulardım ama bunlar hem vakit hemde güç kuvvet enerji isteyen şeyler :kedi:
oryantal deli bişey yaa hiçbişey yapma bi oryantal yap yine yağ yakarsın
30 dk yürüyüp 15 dk ip atlasak haftada 3 - 4 kez işe yarar mı acaba
çok mu kolaya kaçıyorum :kedi:
ama inanın eşimden dolayı spora vakit ayıramıyorum, tek başıma çıkmamı istemiyor e sende gel diyorum onu da kabul etmiyor :mymeka:
evet bence de ..ben bu 15 ggünde 12 kilo verdiğim dönemde oryantalle zayıfladım zaten ...günde üç kere yarımşar saat oryantal yapıyordum ..ama işte evde olmanın faydaları ..şimdi nerde o vakit ...ama yine de her gün yarım saat yapılabilir ..ancak başlamadan önce biraz vucudu ısıtmak lazım ..çünkü vucudu ısıtıp yapılınca çok daha faydalı oluyor
ama inanın eşimden dolayı spora vakit ayıramıyorum, tek başıma çıkmamı istemiyor e sende gel diyorum onu da kabul etmiyor :mymeka:
30 dk leslie yap 30 dk da oryantal bide kolbastı attır araya ohhh missss hihoyyyt
evet en iyisi ben mp3 çalara bi kaç oryantal yükliyim arka odaya kaçıp kaçıp dans edeyim her akşam
salonun ortasında her akşam oryantal yapsam adam bakırköye kapatır beni delirdi bu karı diye ayol :roflol:
evet en iyisi ben mp3 çalara bi kaç oryantal yükliyim arka odaya kaçıp kaçıp dans edeyim her akşam
salonun ortasında her akşam oryantal yapsam adam bakırköye kapatır beni delirdi bu karı diye ayol :roflol:
benimki okadare alışmıştıki dönüp bakmıyodu bile hatta ben dibinde dibinsde oynayıp omuz atıyodum oralı bile olmuyo kaydirigubbakcemile3
bence yarar canım evde leslie sansoneyle walk yürüyükleride yapabilirsin bende dısarda spor yapamıyorum evde daha rahat oluyorum kaydirigubbakcemile2
30 dk leslie yap 30 dk da oryantal bide kolbastı attır araya ohhh missss hihoyyyt
olur neden olmasın ...akşamları aç hareketli dans danset ..oryantal bilmiyorsan neyi seviyorsan onu aç danset ...yok kolaya kaçmak değil ..illa günde 2 saat spor yapılacak diye bir şart yok ..vucudnu en ii sen tanırsın ona göre bir yol çiz ..kimsi az sporla çabuk kilo verir toparlar kimisinin ise çok spora ihtiyacı vardır ..bu tamamen kişisel bir durum
:roflol: :roflol: :roflol:
ay çok yaşayın siz emi
benimki okadare alışmıştıki dönüp bakmıyodu bile hatta ben dibinde dibinsde oynayıp omuz atıyodum oralı bile olmuyo kaydirigubbakcemile3
benimki ii delirmiyor ozamn..:roflol:ama bizim bilgisyaar odamız var ben orada yapıyorum kaydirigubbakcemile3
bende evde öle spor yapamıyorum eşim tepemde dikiliyor bilmem ne rahat etmiyorum
izin verse çıkıp yarım saat 1 saat yürüyüş yapsam yeter bana :kedi:
:roflol: bizde anne tarafından trabzonluyuz ama horonu da kolbastıyı da bilmem :kedi:
inan şu kol bastıyı sırf kilo vermek için öğrenmek istedim yetenek yok ki beceremedim :mymeka:
şemmamme oynasam olma mı :roflol:
oryantal bilinmez mi kıı, biliyorum tabi kapı gıcırtısına oynayan cinstenim ben aklinialirimsmile
iyi fikir bu ben akşamları arka odaya kaçiim iki kurtlarımı döktürüveriim gari
hep derim içimde sulukulelilik var hep hastanede karışmış olmalıyım ben sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?