- Konu Sahibi ikincisans88
-
kendi işine bak derim ben tamam insanın elinde olmuyor ama bu işler cok migde bulandırıcı sen haklı olarak konusmak istersin haklı iken haksız duruma düsersin kendin bile inanırsın haksız olduguna bu tip insanlar cirkeftir sana bile iftira atabilir gözü bende diye o yüzden dikkatli ol ve sinirlerine yenik düsme
Bence de kendi işine bak...
Sonuçta bu adam belli ki pisliğin teki,hiç elini bulaştırma.
Ne demiş atalar yavuz hırsız ev sahibini bastırır
bence bilgisayarı açtığınızda yazışmaları print screen edin sonra hepsini çıktı alın ve mektupla gönderin yada kendinizi belli etmeden eşine mektup yazın ki o karaktersiz adam görsün gününü,
ne o kadını ne de kadının zenginliğini kullanarak yaşadığı zevki sefayı hakediyo karaktersiz herif.
sinir oluoyrum böyle adamlara aç gözlü gözleri bi türlü doymak istemiyor karısınında çok güzel oldugunu söylüyosun..ben olsam benimde içim içimi yerdi ama sanırım bi şekilde kadının duymasını saglardım daha fazla aptal yerine konulmamamsı için !
bence bilgisayarı açtığınızda yazışmaları print screen edin sonra hepsini çıktı alın ve mektupla gönderin yada kendinizi belli etmeden eşine mektup yazın ki o karaktersiz adam görsün gününü,
ne o kadını ne de kadının zenginliğini kullanarak yaşadığı zevki sefayı hakediyo karaktersiz herif.
günah ya kadına size tavsiyem size uzak bir kargo şubesinden kadına kocan seni aldatıyor istersen kullandığı telefon ve bilgiyasayları kontrol diye yazı gönder ama yazı bilgisayar çıktısı olsungönderici kısmını doldur ama yanlış bilgilerle ayşe fatma bilmem ne de oturduğun yerle alaksız da bir adres salla gönder
kargo ya kadının cep telefonunu da yaz....
ya da
bir erkeğe gizli numaradan kadının cep telefonunu arattır erkek özür dileyerek başlasın söyleyin... üzmek için aramadığını söylesin... ve söylesin...
ama kadın aracılığıyla kesinlikle aramayın yani akla gelen kadınsa tanıdık bir kadın büyük ihtimal söylemiştir mantığı oluşmasın
sinir oluoyrum böyle adamlara aç gözlü gözleri bi türlü doymak istemiyor karısınında çok güzel oldugunu söylüyosun..ben olsam benimde içim içimi yerdi ama sanırım bi şekilde kadının duymasını saglardım daha fazla aptal yerine konulmamamsı için !
çalışma ortamında gercekten cok sınır bozucu bır durum...
geriliyorsunzdur..
devamlı gözunuz o tarafa kayıyordur..
ve ortamdakı gergınlıkde işinizide etkılemeye baslar..
yapacak bırsey yok ama ya ısten cıkacaksın ydaa bole devam edıceksın..
allah ıslah etsın.. tenesır paklar böylesını
baksamda farketmıyor ekrana oyle dalıyorkı:):) cok bakmıyorum zaten suratı zavallı gorunuyor heyecanlı ne konusuyorsa artık randevulastıklarıyla. bana encok yalan solemesı koyuyor bana hesap vermek zorunda degıl o benim üstüm ama işi bahane edıyor sankı işleri o takıp edıyor gıbı uyuz oluyorum karısınada acıyorum işten cıkabılme durumum olsa hemen soylerdım gozumu karartıp ama suan ıcın yok.bırde işim rahat bu adamın bana zararıda yok sadece etık degıl yaptıgı dıye sinir oluyorum onun yuzunden gül gibi işimden konumumdan olmamda mantıksız off:S
o zaman o senın sinirini bozuyorsa sende onun sınırını bozacaksın cnm bnm..
yazıları gordugunde pardon bı hanıfefendı sıze bırsey yazdı galıba kım oldugunu anlıyamadım ne dedıgınıde falan de..
o utanıcaktır ztn..
ıkıncı olarakta yzıyı cıktı al..
alla alla burda bırseyler yazıyor yanlıs cıktı almısın bı bakın ıstersenız de..
buda son damga olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?