şöyle söyleyım bılgısayarından benden baska cıktı alabılecek onun bılgısayarına benden baska bakabılecek kımse yok. ben şefim o da müdür açıkcası burada yanı nobetlese calısırız mesela haftasonlarıda odamız aynı. dıger elemanlar yan odada ve tek suphelı ben olurum kı benım dıkkafalı dogrucu davut oldugumuda cok ıyı bılıyor ve anlar sorarsada ınkar etmem ama suan ıcın işimden olmak ıstemıyorum bu durumu hazmedemesemde
kadının boyu 1.80 zaten rus eşi 5 yıllık evlıler ve abartmıyorum her geldıgınde ben hayran hayran bakıyorum ve ıcımden dıyorum bu kadın neden aldatılıyor kı kacarak evlenmıs sonra aılesının mal varlıgını önüne sermiş karşılıgı bu mu? susmuyacagım dıyorum sonra kendı aılemı , borclarımızı dusunuyorum ve bu adamın bızım sektordekı gücünü malesef ses cıkaramıyorum birde internete oyle bagımlıkı sapık sapık sıtelere gırıyor ısle hıc ılgısı yok ısle ılgılı bırsey soruyorum duymuyor msnden yazıyorum ancak oyle goruyor hatta yanına kadar gıdıyorum msnede ben yazıyorum dıye bakmıyor baska hatunlarla konustugu ıcın