çalışma arkadaşım sürekli yalan söylüyor

arkadaş bi mektupla postalayın demiş.suçüstü yakalamasına fırsat olsa keşke kadıncağzın.ama senden şüphelenmeden başka bi yolu olmalı.

arkadaş bi mektupla postalayın demiş.suçüstü yakalamasına fırsat olsa keşke kadıncağzın.ama senden şüphelenmeden başka bi yolu olmalı.

yazımı tanır , mesaı saatlerınde gıttıgını benden başka bilen yok yanı okadar farkedemez kimse herkes işinde gücünde bukadar sık dışarı cıktıgını bılmıyorlar yanı keske benden sebep degılde kadın baska sekılde ogrense ama cok zor yanii cunku adam herkesın gozunde mukemmel baba -mukemmel koca..

sevgi arkdaşımız çok güzel bir konuya değinmiş gerçekten bu kişi grup bile takılan bir adam ise eşine hastalık kaptırması bile mümkün

ben bu adamı 1senedır tanıyorum 5yıldır evlı yanı bu sene baslamamıstır capkınlıga dıyorum esı az cok bılıyor olabılır umursamıyormu acaba off bılmıyorumkı olmaz ınsallah hastalık mastalık:S

O zaman onu dışarıda görmüş bir aile dostu yada tanıdık ağzı ile yazsanız sadece uyarma amaçlı eşinizi takip edin deseniz

ozaman nerde buluşuyosa o kadınlarla tarihlerini fln msnden az çok görüyomuşsun bi kaç yerin adını yaz hangi gün kaldıysa sonra birine arattır kocan şu otelde bi kadınla birlikte oldu fln diye bi kaç yerin adını söyle otellerde mutlaka kaydı vardır gün içinde, yada kocasını takip ettirmesini söylet birine, en azından kadını uyandır bi şekilde kadın peşine düşünce bir bir dökülür foyaları

cnmm bence birşekilde kadın öğrenmeli Allah korusun başına gelse sen çocuklarınla kocanı gözlerken o hergün biryerde düşünsene

yazık günah kadına

cnmm bence birşekilde kadın öğrenmeli Allah korusun başına gelse sen çocuklarınla kocanı gözlerken o hergün biryerde düşünsene

yazık günah kadına

Allah korusun evet yerınde olmak asla ıstemem zaten kadın hıc dısarı cıkamıyorkı cocuklardan nasıl takıp edıcek ama otel ısımlerıne bakmıyorum su da yanlıs anlasılmasın ısteyerek okumuyorum ben mecburı ıs bılgısayarı yanı musterıler oradan sıparısde yazabılıyor oyuzden bakıyorum ama bu tarz seylere rastlıyorum.bıraz dusunucem bu konuyu suanda ortam bıraz gergın işyerınde bır problem oldu da .. ıyı aksamlar yarın gorusuruz kızlar..

karısı telefonundan resımlerı mesajları gormus duydum ortalık cok karısık cok pısman bırseyler yapmaya calısıyor sımdı telafı ıcın

karısı telefonundan resımlerı mesajları gormus duydum ortalık cok karısık cok pısman bırseyler yapmaya calısıyor sımdı telafı ıcın

geçmiş olsun , bu saatten sonra ne yapsa boş , iki çocuğunu , lohusa eşini basit ilişkilere feda ederken düşüncekti.
Umarım karısı kıçına okkalı bir tekmeyi yapıştırır.

Son düzenleme:
nedense kimse yakalanmadan telafi etmeye çalışmıyor. Ilginç.

cok uzgun ama onu hıc bukadar caresız gormemıstım telefonda konusuyor arkadasıyla dıyorkı bıttı artık o ısler benı aramayn yurtdısınan hatun getırdık bılmem ne dıye aksam eşim aglıyordu cok kotuyum falan dedı .. Eşi ulkesıne doner dıye korkuyor sanırım ruslar cok gururlu olurmuş ...hayırlısı ama sunu anlamıorum madem karını sewıyorsun neden aldatıyorsun

geçmiş olsun , bu saatten sonra ne yapsa boş , iki çocuğunu , lohusa eşini basit ilişkilere feda ederken düşüncekti.
Umarım karısı kıçına okkalı bir tekmeyi yapıştırır.

karısını telefonla bırı aramıs sonra resımlerını g0ondermıs anladıgım kadarıyla bır dusmanı yapmıs adama bunu.. ıyı benden bulmadı ama foyası cıktı sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…