çalışma arkadaşım sürekli yalan söylüyor

eşi tam saf bir rus kadını fedakar. evını, arabası parasını kocasına vermıs bır kadın bosanınca maddı gucu aılesıne ulkesıne donerse olur ancak ama oda cok zor cocuklar var ıken gercı adamda bırakmaz dıyorum ya ılıskılerı sapıkca yok grup bılmem ne :S:S ...ask ılıskısı yok bulustumu bırdahada bulusmuyor telefon nosu verıyormu ondan emın degılım ama verıyorda olabılır :S gercekten okadar zor susuyorumkı arkadasım .. kendı eşime bıle soylemedım işten cık der dıye adamın bana asla saygısızlıgı yok ama sapık dıye dusunur:S

Rus bayanların özellikle evlenip çocuk sahibi olduktan sonra eşlerine çocuklarına çok bağlı olduklarını biliyorum bunu geçen erkek kardeşimde söyledi bana iş yerlerinde rus iş arkadaşları var onun da.
Adamı şu an elime verseler var yaaa

çok baglı buranında eskı calısanı dogumdan sonra cıktı kocasının gozunun ıcıne bakıyor anlamadıgım guzellık, guleryuz hersey var ıkıtanede evlat vermıs ne ıstıyor bu adan? demın yemek almaya gıtmıs kendıne ben gene bulusmaya gıttı sandım gunahını aldım:):) karısı evden cıkmıyor rapor verıyor cıkarsada kı bu sogukta ıkı cocukla cok zor kı ılkı hıperaktıf :S

Bende sizin bu konuyla bu kadar ilgilenmenize anlam veremedim.Haklarında,aile yaşantılarına dair ne çok şey biliyosunuz.
Benim iş yerimde de var öyle birisi eşi çok kıskançmış hatta kaç kere geldi millete gözdağı falan vermeye çalıştı.Adam eve 5 dk geç gitse kıyameti koparıyomuş ama mesai saatinde izin alıp onla bunla gezip tozuyo.Benim aklıma eşine söylemek falan gelmedi banane beni ilgilendirmez bu konularda araya girersen kötü sen olursun söyliyim.İş yönünden seni sıkıntıya sokmuyo sa işinle ilgilenmen özel hayatını takip etmemen daha doğru bence

ilgilenmek degıl dıkkatlıce okusaydınız nasıl farkettıgımıde anlardınız 1yıldır beraber calısıyoruz 2ay esı ıle bırlıktede calıstım sonra hamıle rahatsız dıye ısten ayrıldı selam verdıgın bır ınsanın buda bır kadın ıse hemcınız ıse saf yerıne konulması zoruma gıdıyor anladınızmı? yoksa banane tabıkı herkesİn kendı hayatı , kendı vıcdanı...Ama aynı odada bu ınsanla calısıyorsun sabah parmaktan yuzuk cıkıyor masanın ustundekı kutuya konuyor gun ıcınde gezılıp tozuluyor ama aksam mesaı bıtımınde yuzuk takılıyor eve gıdılıyor yanı hıcbırsey yokmus gıbı aynı zamanda cok ılgılı bır es herhaftasonu gezmeler, karısına hedıyeler aynı ofıstesın herseyı goruyorsun cok sohbet etmez ama sorar fıkrımı hedıye ıcın vs...evet ıs yonunden benı dalgın olması yanı ısle ılgılı sorularıma hızlı yanıt vermesı dısında Allah ıcın işim cok rahat.. benı yanlıs anlamayın kımsenın hayatına karısmam benım hayatım yeterınce yorucu sadece kadını tanıdıgım ıcın vıcdanım rahatsızdı ama işimi kaybetmemek ıcın gormezden gelıp ılgılenmeyecegım bu konuyla ama ınsallah yakalanır dıyorum ama cok profesyonel karısını ulkesınede goturuyor bırkacayda bır yanı dısarıdan mukemmel bır koca benı rahatsız eden bu denlı sahte oluşu ama dedıgım gıbı bana zararı yok hatta soguk bırısı ama bana cok ıyı davranır.. işimle evım cok uzak bazen benı bırakır yolda hıc konusmaz cok sıkıcı gecer dıye pek gıtmek ıstemem cekınırım ama ıyı nıyetlı davranır yanı:S

arkadaşım sen şimdi bir şekilde eşine duyurmayı düşünüyor musun ?

yuvalarının bozulmasını ıstemıyorum 3,5 aylık bebeklerı var ama adamın pişkince ilişkilerini karısı bılsın ıstıyorum ama benım yapma sansım yok dıyorum ya dırek anlasılır ..keske tesadufen bırsekılde ogrense ben yaparsam ayrılırlarsa falan vıcdanım sebep oldum dıyede kötü olurr.onca derdımın ıcınde bıde bu cıktı basıma:S:S... dusunmemeye calısacagım gormezden gelecgım ...zor bır haftasonu zaten benı beklıyor yıne yatılı mısafır:S:S

Hiç karışmayın siz onların evlerindeki durumu bilmezsiniz ,boşu boşuna sebebleri olursunuz boşanırlar ,sonra vicdan azabı çekersiniz

Ben senin yerinde olsam bu vicdani yuku tasiyamazdim, isimsiz, imzasiz bir mektup yazip durumu kadina bildirirdim.

Hiç karışmayın siz onların evlerindeki durumu bilmezsiniz ,boşu boşuna sebebleri olursunuz boşanırlar ,sonra vicdan azabı çekersiniz

aynen oyle danısıklı dovus de varmıdır yoksa bukadarmı profesyonel bılmıyorum dusunmekte ıstemıyorum evet evlılıklerıne bulasmak ıstemıyorum bu konuyu kendım ıcın burada kapatıyorum...dusunmeyecegım daha sımdı vıcdan azabı cekıyorum karısını gorunce ama ozaman muhtemelen daha cok cekecegım soylersem bosanırlarsa vs.. Allah korusun aman ya ugrasmayacagım..

Ben senin yerinde olsam bu vicdani yuku tasiyamazdim, isimsiz, imzasiz bir mektup yazip durumu kadina bildirirdim.

ya bosanırlarsa ozaman nasıl tasıyacagım daha cok vıcdan azabı cekerım? ama soylede bırsey var bu adam kadınlarla bulusup bırlıkte oldugu ıcın evde esıyle bırlıkte olamıyordur muhtemelen enerjısı yetmıyordur yanılıyormuyum ?eşi hıcmı anlamıyordur soguklugu?

Olayın şu boyutu da var, adam her gün başka kadınla, e bu kadınlar da günübirlik ilişki yaşıyorlar haliyle. Adam her an birinden hastalık kapabilir ve o hastalığı karısına bulaştırabilir. Kadının sağlığı bozulursa nasıl olacak? Bir bebeğin annesiz büyümesindense babasız büyümesini tercih ederim hem de ikisi de sağken.

bende bunu dusunuyorum acaba ıgrenmıyormu bu tarz kadınlardan kendı karısını kucuk yasta kacırmıs evlenmıs gul gıbı karısı varken dıye ..ve dıyorum korkmuyormu hastalık kaparım dıye ama kendıne saglıgınada cok dıkkat eden bırısı mınareyı calan kılıfını hazırlar modunda prez ıle munasebettedır muhtemelen..

Bir çok deri hastalığı için prez. olması önemli değil. Örneğin herpes. Bu ölümcül bir hastalık değil ama ya başka hastalık olursa? Adam her gün çıkacak kadar gözü kararmış, atın ölümü arpadan diye düşünmez mi? Tamam kendisi ne olursa olsun umrumda değil de kadıncağız hastalık kaparsa asıl üzülürüm.

Valla bizim iş arkadaşıyla aynı oda sabah değil ama dışarı giderken yüzüğü ceketinin cebine koyuyor eşi geldi bikaç kez sohbet ettikte kocasına acayip güveniyor espri şaka arasında benimki benden korkusuna hiç birşey yapmaz yapamaz fırsat vermem falan dedi bizim ortamda çok bayan var birazda göz dağı vermeye çalıştı ama farkında olmadan başka bi duruma düştü çünkü herkes kocasının ne haltlar ettiğini biliyo bir keresinde iş yerine pazarlamacı bi bayan geldi resmen asıldı kadının peşinden ayrılmadı tuhaf geldi hadi dıaşrda yapıyoda iş ortamında eşini herkes tanıyo nası lyapıyosa dedim napıyosun iş yeri bide biri görür duyar eşine söyler huzurun bozulur.O nu yapacak erkek daha anasından doğmadı falan dedi.Kimse cesaret edip söyleyemiyo zaten.Ben ilgilenmiyorum valla kendi problemleri araya girsen emin ol sen suçlu olursun iftira atıyo der bende gözü var der.Zaten bizim bayanlarımız kocaları çapkınlık yapar her haltı yer suçu karşıdaki bayana atarlar kocamı kandırmış der:)Bu arada çapkın bir adam yolda falan gelip giderken dikkatli olun...

ya soguk yapılı ama ıyı kalplı bırısı bırde bır arkadası var bırbırlerıne hava atıyorlar resmen.. tel konusmalarına kulak mısafırı oluyorum karı bosatırdı varya oyleydı boyleydı derken sıfrelı sıfrelı konusuyorlar sonra tabı kendı dıllerınde konusmaya baslıyorlar bıyerden sonra yanı tek bılen ben degılım ve patronlar akrabası aıle sırketı yabancı olan cok az mutlaka akrabaları sureklı beraber takıldıkları kısıler ıcınde bılenler var emınım buna...buarada sunu atladım kımı ıle ıse sanal s..x dıyordu telefon verıyordu dogru onu hatırladım sırket numarasını bıde karısı yabancı numarayı gorurse muhtemelen musterı dıyordur bı haftasonu boyle bırsey farketmıstım.. yanı tamam yaptıgı yanlıs ama gercekten kotu bırısıde degıl sadece karısına bu haksızlıgı yapmasına sınır oluyorum ....ama yargılamak ve karısmak bana zarar verıcektır rahatlamak ıcın buraya yazdım ınsallah hastalık olayı ıkısı ıcınde olmaz ıstemem Allah ıslah etsın bu yoldan dondursun yeter onu...

karısıda emınım cok guvenıyordur dıyorum ya eve gıdıs saatı falan sasmıyor sonucta ıs bahanesı ıle dısarıda cıkıyor ..esıne son derece ılgılı dogum yapacagı doktoru en ınce detaylarına kadar arastırdı cocuklarına karısına cok duskun sureklı gezdırır falan ama demekkı yapısında aldatmakta var ve emınım sırkette benım dısımda bılende var ama kımse cesaret edıp bunu aramızda bıle konusamayız torpıl buyuk yerden kımse ısınden olmak ıstemez burası buyuk guvenılır bır sırket ıse gırmekte kolay degıl dısarıdan kımseyı almıyorlar cok nadır bende tanıdık aracılıgıyla gırdım..ben soylesem cogu akraba ben kotu olurum dedıgın gıbı en ıyısı ılgılenmemek dısarı işe musterıye gıdıyorum dedıgındede hee deyıp gecmek yalan solemesına aldırmamak... gıtmek ıstemıyorum ama ayıp olur dıye bırseyde dıyemıyorum bazen oyalanıyorum aynı saatte cıkmayalım dıye malum o hemen cıkıyor eve gec kalmaz asla:)mesaı saatınden 1dk sonra ofıste olmaz yanı...bana karsı hıc o tarz bır yaklasımı yok eşimide tanıyor eşimde sever onu ama bunların hıcbırını bılmıyor bılse ısten cıkartır:S benle alakasıda yok bosuna duzenımı bozmak yenı ıse gırmekte ıstemıyorum :S oraya alısması vs basıma dert acılacak en ıyısı ne yazıkkı hıc bulasmamak senın yaptıgın gıbı

Ah be canım çok zor bir durum gerçekten... Ne desen bilemedim aslında diyeceğimi biliyorum ama sen zarar görürsün diye korktum. Öncelikle şunu belirteyim keşke benim de senin gibi bir iş arkadaşım olsa da böyle benim arkamı kollasa :) Böyle bir durumdan rahatsız olup vicdan yapman ne güzel. Ben kadınların birbirini kollamasından yanayım hep ama devir çok farklı dediğin gibi belki kadın "sana ne" diyecek belki sen zarar göreceksin bilemedim ya. Allah korusun ben olsam bana söylensin isterdim beni uyarsınlar isterdim canım ama bazı kadınlar pek seviyor 3 maymunu oynamayı, bilmiyomuş gibi yapınca sanki aldatılmıyolar ya da gururları incinmiyor...Seninki zor bir karar arkadaşım Allah yardımcın olsun

Aynı ya bu kadar olur onunda çıkış saati hiç ama hiç şaşmıyo:)haftasonuda orda burda eşiyle geziyo ama hafta içi mesai saati kaçıyo çapkınlık peşinde...
Boşver valla kabak senin başına patlar aile arasına girilmez derler zaten bu tarz erkeklerin ağzı fena laf yapıyor tek ayak üstüne 40 yalan söylüyo boşver gitsin adamın huyu o vazgeçiremezsin sonra yuva yıkan olarak kalırsın dikkat et derim

sevgi arkdaşımız çok güzel bir konuya değinmiş gerçekten bu kişi grup bile takılan bir adam ise eşine hastalık kaptırması bile mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…