Çalışma arkadaşımdan bıktım

Hergün işe geldiğinde günaydın demez tabi demeyebilir ama biz demedimizde çok ayıp oluyo tabi bunları takmıyorum artık üst kattan telefon geliyo acil evrak istiyolar onun alanıyla ilgili söylüyorum oralı olmuyo bende bana bişey söylendi ben bunun hakkında yukarıya bilgi vermek zorundayım dediğimde iş güzar oluyorum bu nedemek ya ben burda işimi yapıyorum

Bide böyle çok yalaka bi kadın var üst kattan işi gücü yapmıyo millete burda çay demliyo bide ayana hizmet ediyo ...... ay bilmem ne abla sana çay yapmıştım ha ha ha gülmeler çok yapmacık müdür çarır hem ben giderim bunları söledimde sesi çıkmaz bıktım artık aptal yerine konmaktan üşüyorum klimayı sıcağa ayarladım iki dk ısınıcam ay çok sıcak tşörtle odada gezmeler ben burda donuyorum masustan öle gıcıklıklar yapıyo sürekli cam kapı acık telefonlarada bakmıyo hep ben hep ben

onun yüzünden size bile doğru düzgün cevap yazamadım kıslar beklettim telefona baktım bu sıralar en çok gıcığıma giden bişey de sürekli onun ay oram ağrıyo buram ağrıyo sesi onu dinlemek zorundayız sanki odada bi abi var şarkı acıyo hemen oda başlıyo söylemeye karga

Bide böle kendini güzelim sanıyo bücürx bide kart hep kıskançlık yapıyo benim tenim beyaz güneşte biraz yandım a sen esmersin zaten benimki gibi beyaz değilsin bilmem ne bide görgüsüz ki sormayın bi markayı bilmeyin mesela ay sen bunun hiç bilmiyosun ama kendisine dior desen mal gibi bakar özenti sabah iş var hemen oturur masada makyaj yapar onun yüzünden işitmediğimiz laf kalmaz

çok doluyum kızlar bunaldım artık şu sıralar klavye dersi çalışmam lazım neymiş ses oluyomuş onun yüzünden çalışamıyorum ben asla kimsenin geldiği yeri küçümsemiyorum ama içinde çok bastırılmış şeyler kalmış bunun her şeye özeniyo herşeyi biliyorum havasında sonrada rezil oluyo valla bi gün kendimi tutamicam artık ben nedesem hep tersini savunuyo hep ben haklıyım demiyorum ama hiç görüşlerime saygısı yok çok gıcık şu an karşımda içimden neler geçiyo bi bilseniz

kızlar bugün kk hakaret günü mü ilan edildi :26:

biri k.validesine şeytan der,diğeri teyzesine gerizekalı,şimdi de iş arkadaşına embesil aptal,bücür,kart..yok mu artıran,hay Maaşallah!

hakaret etmeden konuyu anlatırsanız bizde gerilmeden yardımcı oluruz.

Demekki herkes kapasitesini doldurmuş canım ben ona başka hitap edicek bişey bulamıyorum üzgünüm onun yüzünden hastaneye gittim gerilim tipi baş ağrısı çıktı hep stresten

Aman buraya gelmesin bide onlar kanka olur çift belayla uğraşırım ama gerçekten çok zor bunları çekmek kapris kapris hep hepimiz burda hayatımızı kazanmak için çalışıyoruz ama o beni enayi yerine koydunu düşünüyo benimse tek yaptığım açıkları kapatıp kimseden laf işitmek istememek bi günümü anlatıcam size bu tatile gitcekmiş arkadaşlarıyla ve aşırı yoğun bi gün yetişemiyorum bişey demedim bilgisayarda otel bakıyo ben devam ettim telefon geldi şef bağırıyo 10 dk önce verdiğim yazı nerde neden hazır değil ben de buna dedimki xcim biraz yardımcı olurmuusn gerçekten çok sıkıştım ve yetişemiyorum verdiği cevap yaa bu daha önemli hayatımda ilk kez gitceeem çak ağzına bitane tabi yapmadım bütün gün söylendim hiç oralı olmadı senelerdir uğraşıyorum

Ben bölesini uygun gördüm öle uzun uzun anlatıcak vaktim yoktu maalesef aklıma geldikçe yazıyorum sıkıntımı

içinden neler geçtiğini tahmin etmek bile istemiyorum...:44:

Kimse bana kızmasın valla kim olsa çıldırır ben kaldıramıyorum artık içimi dökmek için açtım bu konuyu napim içime atıp sinir hastasımı olayım zaten bunların yüzünden hergün baş ağrısı çekiyorum istanbulda yaşamak zaten yeterince yorucu trafik kalabalık hep stres

Ben de işe ilk başladığımda (aynı pozisyonda iki kişiyiz, yanyana masalar) ilk ay ağladım. Ne yapacağım bu kızla diye!
Sonra dedim ki hlenka bu kızdan öteye gidemezsin, buna mecbursun, sevmek zorunda değilsin, ama katlanmak durumundasın!
Her gün geleceğim bu yeri kendime zindan etmeyeyim dedim. Sineye çektim, ha yeri geldi çok kaba oldu, saygılı bir şekilde sınırı da koydum.
Ama git gel zamanla dost olduk. Meğer çok büyük problemleri varmış, tabii bu onu haklı yapmaz ama benim bakış açımı değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…