Çalışma arkadaşımdan bıktım

Enbesil değil embesil
Embesil yazdıktan sonra diğerini yazmanıza da gerek yoktu zaten ikiside aynı
Derdinizi dile getirken hakaret etmeseniz daha etik olur diye düşünüyorum.
Hepimiz birileriyle problem yaşıyoruz ama bu bize onlara hakaret etme hakkı vermez.

4 yıldır hiçmi bir çözüm bulamadınız ve patlamaya hazır bomba gibisiniz şuan karşı tarafta size öyledir kesin.O sizi gıcık etmenin yolunuda bulmuş siz sinirlendikçe o mutlu oluyordur.Bence onu şaşırt senin söylediğin bişeye karşı gelirse a evet doğru söylüyosun de ay çok sıcakladım dediğinde klimayı kapat 1 gün rol yap bakalım ne olacak.Hem amiriniz yokmu bu şahsi konularda değil ama işini yapmadığı ile ilgili bilgi verebilirsin.

ya lütfen burda yok hakaret etme bilmem ne diye şeyler yazmayın tamam mı sinirim bozuluyo sanane ya illa yazmak için yazma insanlar buraya dertlerini biraz yazıp biraz rahatlamaya geliyolar yok şöle yok böle bi rahat bırakın ya insan halinden anlayan anca bi kaç kişi anca sinir bozmaya yarıyosunuz çok bilmişler

Kusura bakmayın da şimdi niye bu siniriniz anlamadım ?

Siz sanal ortamda böyle agresifseniz çalışma arkadaşınızın size günaydın dememesi bile çok doğru bence.

Mazallah sen kim oluyorsun da bana günaydın diyorsun gibi bir tepkiyle karşılaşmaktan korkuyor olabilir :44:

Ben agresif değilim ayrıca 7 yıllık çalışma hayatımda çok nadir tartışma yaşamışımdır ben zaten doluydum bide böyle sanki ben suçluymuşum gibi üstüme gelinince gerildim bunu niye anlayamıyosunuz ki

İyide amirlerin üstlerin 4 senedir hiç farketmemiş olamaz bu kızın durumunu bu çok uzun bir süre ben senin yerinde olsam onun yanında bile yapabilirim bişeymi istendi ve o yapmıyor ya gider söylerim otel siteleri sizin işinizden daha önemliymiş kusura bakmayın yetişmedi iş diye yada onun yanında telefon açarım arkadaşa teslim ettim ancak yapamazmış bak bakalım birdaha yapıyormu? ha işgüzarmı oluyorum bana selam vermeyen insana karşı varsın olayım bu saatten sonra dostta olamayacağıma göre sen boşuna yıpratıyorsun ne yapıyorsa git söyle amirine olmazki böyle enayi yerine konmak. Sakın onun gibi rahat davranıp iş yapmamazlık yapma sen işini dürüst yaptıktan sonra eline koz vermedıkten sonra korkması gereken o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…