Aynı durumdayız tatlım ya benimde 5 yılım dolucak.Ama gelde bana sor bide ne biliyim haklarına da girmek istemiyorum iyilikleride oldu ama insan bişey soruyo ya alttarafı bide üstüne basa basa tekrar soruyorum.bi cevap bi tebessüm tık yok resmen.Ben şunu anladım bu insanlar bir saksı bitkisi gibi, bir eşya gibi örn. kalem, defter yani ÖLÜ şekilde işe geliyorlar. İşlerini yapıp gidiyorlar. Benim ofistekiler de farksız değil ve ben bugün çok sinirliyim çünkü beş senem bitecek ruhsuz bu yerde içim köreldi. Ofiste zaten bir elin beş parmağı kadarız ve yaşlarımız da yakın ama herkes salla baş al maaş. Kışın soğuktan donarım mesela odasına geçerken benim klimaya dokunmayı akıl etmez, edemez ot çünkü
Kadın kadına anlaşamaz zaten erkeklerin gözünü seveyim daha toleranslı ve kavgasızlar , zaten arkandan en çok bıçaklayan ve sinsi oyunlar kuran yine kadınlarımız , arkadaş iş hayatın kesinlikle olmaz söz konusu menfaatler ,
Canım benim ya ohh iyi dedin :)Balkona atletle çıkıp ,öküz gibi etrafı dikizleyen 60 yaş üstü pis suratlı herif yüzünden cama ,balkona çıkamıyorum ,bende onu boğmak istiyorum ,pislik herif ya ,ohh bende döktüm içimi .
Yok canım neden neşeli değiller demek istemiyorum.Tabiki herkesin karakter yapısı farklı.Ama sorduğum soru şu kızlar kapıyı kapatıyım mı açıkmı kalsın,hani rahatsız oluyorlarmı diye.4 kişidende ses çıkmadı yahu yükses sesle iki kez söyledimBende normal de konuşkan değilimdir,soru sorulduğun da senin deyiminle "mal" gibi bakarım.
Kimse aynı olmak zorunda değil,siz konuşkansınızdır o değildir..
Yapım gereği konuşkan neşeli biriyim demişsiniz ee onların da yapısı bu demek ki.
Yok canım neden neşeli değiller demek istemiyorum.Tabiki herkesin karakter yapısı farklı.Ama sorduğum soru şu kızlar kapıyı kapatıyım mı açıkmı kalsın,hani rahatsız oluyorlarmı diye.4 kişidende ses çıkmadı yahu yükses sesle iki kez söyledim
Zorlamayın o halde..Yok canım neden neşeli değiller demek istemiyorum.Tabiki herkesin karakter yapısı farklı.Ama sorduğum soru şu kızlar kapıyı kapatıyım mı açıkmı kalsın,hani rahatsız oluyorlarmı diye.4 kişidende ses çıkmadı yahu yükses sesle iki kez söyledim
Ölmüş olmasınlar baksaydınız bir
Tatlım bana karşı bi tavırları yok iyiyiz aramızda bir problem yok.biz de odada 6 kişiyiz, 4 kişi gayet iyi anlaşıyoruz ama diğer arkadaşlarla elektriğimiz tutmadı, kötü muamele ve baskı da gördük açıkçası işe ilk başladığımızda..
şimdi onlar bizim için adeta casper, sordukları sorulara cevap alamıyorlar yani sizin tabirinizle onların gözünde Mal'ız..
kendi aramızda çayımızı kahvemizi içiyoruz, muhabbetimizi yapıyoruz, onlar için zor bir durum ama kendileri ettiler kendileri buldular maalesef..
ne güzel olurduOnlara yokmuslar gibi davranin.ayy hele neseli biri iseniz cok zor.can sikici.ne o oyle ruhunu teslim etmis gibi....ay sen benle olacaktin kiii..agzin kapanmazdi..gulmekten cenen agrirdi
belki onlar da seni boğmak istiyor....Niye burda yazıyom bilmiyorum, size saçma gelicek onu da biliyorum ama paylaşmasam çatlıycam.Benim o da arkadaşlarım deyim yerindeyse bazen tam bir MAL oluyorlar.Bişey soruyon gözler ölü balık gibi bakıyor ne evet ne hayır hiç birşey yok. Hepsi bi alemde odada silüetleri var sanki.Hayır yapı gereği neşeli konuşkan biriyim muhabetleri ,tavırları o kadar bayıyoki sinirlenip kavga etmiyim diye çoğu zaman kulaklıkla çalışıyorum.Evet çalışma arkadaşlarımı bazen hatta çoğu zaman boğasım geliyor.Oh be rahatladım.
Sizinde içinizde kalıp söylemek istedikleriniz varsa buyrun dinliyorunm gerçekten çok rahatlıyor insan
Sağol canım ya benim anlatmaya çalıştığımda tam olarak bu.Aramızda kimseyle bir problem yok sadece bana böyle değiller zaten genel herkese tutum böyle oluyor çoğunlukla.Ben kötü niyetle yazdığına inanmıyorum konu sahibinin. Sessiz sakin olmakla put gibi sıfır iletişimle eşya tabiatında olmak farkı şeyler. Bu eşya tabiatında insanlarla anlaşmak çok zordur maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?