Çalışma arkadaşlarımı bazen..

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
boğasım geliyor...beni deli ediyorlar..sadece benim değil bi çok kişinin söyledikleri havada kalıyor,tenezzül edip cevap bile vermiyolar,zaman zaman boğasım geliyor doğru,ama kıyamıyor insan işte yaptıkları bir nebze iyilik bile sonradan ÇARK ediyor söylediklerine yazdıklarına pişman oluyor insan

Son düzenleme:
Ben şunu anladım bu insanlar bir saksı bitkisi gibi, bir eşya gibi örn. kalem, defter yani ÖLÜ şekilde işe geliyorlar. İşlerini yapıp gidiyorlar. Benim ofistekiler de farksız değil ve ben bugün çok sinirliyim çünkü beş senem bitecek ruhsuz bu yerde içim köreldi. Ofiste zaten bir elin beş parmağı kadarız ve yaşlarımız da yakın ama herkes salla baş al maaş. Kışın soğuktan donarım mesela odasına geçerken benim klimaya dokunmayı akıl etmez, edemez ot çünkü Ben onlar hastayken ıhlamur yaparım, çay demlerim içeriz ama Hande sana kahve yaptık ya da Hande içer misin bir şeyler yok! Yaşıt olduğum müdirem vardı ama kompleksleri yüzünden asla arkadaş olamadık, seneler içinde bıktım sıkıldım buradan!

Kadın kadına anlaşamaz zaten erkeklerin gözünü seveyim daha toleranslı ve kavgasızlar , zaten arkandan en çok bıçaklayan ve sinsi oyunlar kuran yine kadınlarımız , arkadaş iş hayatın kesinlikle olmaz söz konusu menfaatler ,

Balkona atletle çıkıp ,öküz gibi etrafı dikizleyen 60 yaş üstü pis suratlı herif yüzünden cama ,balkona çıkamıyorum ,bende onu boğmak istiyorum ,pislik herif ya ,ohh bende döktüm içimi .

Bende normal de konuşkan değilimdir,soru sorulduğun da senin deyiminle "mal" gibi bakarım.
Kimse aynı olmak zorunda değil,siz konuşkansınızdır o değildir..
Yapım gereği konuşkan neşeli biriyim demişsiniz ee onların da yapısı bu demek ki.

Aynı durumdayız tatlım ya benimde 5 yılım dolucak.Ama gelde bana sor bide ne biliyim haklarına da girmek istemiyorum iyilikleride oldu ama insan bişey soruyo ya alttarafı bide üstüne basa basa tekrar soruyorum.bi cevap bi tebessüm tık yok resmen.

Ben beş erkek arasında çalışıyorum bunların da farkı yok

Balkona atletle çıkıp ,öküz gibi etrafı dikizleyen 60 yaş üstü pis suratlı herif yüzünden cama ,balkona çıkamıyorum ,bende onu boğmak istiyorum ,pislik herif ya ,ohh bende döktüm içimi .
Canım benim ya ohh iyi dedin :)

Yok canım neden neşeli değiller demek istemiyorum.Tabiki herkesin karakter yapısı farklı.Ama sorduğum soru şu kızlar kapıyı kapatıyım mı açıkmı kalsın,hani rahatsız oluyorlarmı diye.4 kişidende ses çıkmadı yahu yükses sesle iki kez söyledim

Ölmüş olmasınlar baksaydınız bir

Zorlamayın o halde..
Demek ki cevap vermek istemiyorlar.
Belki onlar da sizden haz etmiyorlardır ve susarak belli etmeye çalışıyorlardır.

biz de odada 6 kişiyiz, 4 kişi gayet iyi anlaşıyoruz ama diğer arkadaşlarla elektriğimiz tutmadı, kötü muamele ve baskı da gördük açıkçası işe ilk başladığımızda..

şimdi onlar bizim için adeta casper, sordukları sorulara cevap alamıyorlar yani sizin tabirinizle onların gözünde Mal'ız..

kendi aramızda çayımızı kahvemizi içiyoruz, muhabbetimizi yapıyoruz, onlar için zor bir durum ama kendileri ettiler kendileri buldular maalesef..

Onlara yokmuslar gibi davranin.ayy hele neseli biri iseniz cok zor.can sikici.ne o oyle ruhunu teslim etmis gibi....ay sen benle olacaktin kiii..agzin kapanmazdi..gulmekten cenen agrirdi

Ben kötü niyetle yazdığına inanmıyorum konu sahibinin. Sessiz sakin olmakla put gibi sıfır iletişimle eşya tabiatında olmak farkı şeyler. Bu eşya tabiatında insanlarla anlaşmak çok zordur maalesef.

Tatlım bana karşı bi tavırları yok iyiyiz aramızda bir problem yok.

belki onlar da seni boğmak istiyor....

Çalışma hayatımda genelde aynı odada en az 2 kişi ile çalıştım ,hep iyi anlaştık,fakat son iş yerimde 2 yıl tek başıma mal gibi yalnız çalıştım,çok sıkıcı ,konuşmadan duramam ben ,artık baktım kendi kendime konuşuyorum ,dedim kendine gel napıyosun delirdin heralde :) sen benle olcaktın ki varya ,off çaylar kahveler,muhabbet ,iş daha zevkli hale gelirdi....

Ben kötü niyetle yazdığına inanmıyorum konu sahibinin. Sessiz sakin olmakla put gibi sıfır iletişimle eşya tabiatında olmak farkı şeyler. Bu eşya tabiatında insanlarla anlaşmak çok zordur maalesef.
Sağol canım ya benim anlatmaya çalıştığımda tam olarak bu.Aramızda kimseyle bir problem yok sadece bana böyle değiller zaten genel herkese tutum böyle oluyor çoğunlukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…