- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Aranız da bir sorun yok,size karşı tavırları iyi ama siz onlara MAL diyorsunuz.Tatlım bana karşı bi tavırları yok iyiyiz aramızda bir problem yok.
Canım ya sendeki bu tavrı anlayamadım ben benim onlarla aram iyi çünkü kimseyle bir alıp veremediğim yok zaten sinirlenmemek için genellikle kulaklık takarım çalışırken.Boğmak istiyorum çünkü bana karşı değil başka biri de bazan bi şey zorduğunda soran kişi sap gibi ortada kalıyor cevap alamadığı için.zaten onlar MAL demiyorum .bazan Mala bağlıyorlar diyorum bu bir deyim zaten.bu kişilerle aralarındaki duyarsız tavır yüzünden kullanılan bir tavır.Aranız da bir sorun yok,size karşı tavırları iyi ama siz onlara MAL diyorsunuz.
Enteresan,muhtemelen sizin aslın da onlar hakkın da gerçekte ne düşündüğünüzü hissedip sizinle aralarına mesafe koymuşlar gibi.
Tavrım da birşey yok,konu açmışsınız yorum yapıyorum.Canım ya sendeki bu tavrı anlayamadım ben benim onlarla aram iyi çünkü kimseyle bir alıp veremediğim yok zaten sinirlenmemek için genellikle kulaklık takarım çalışırken.Boğmak istiyorum çünkü bana karşı değil başka biri de bazan bi şey zorduğunda soran kişi sap gibi ortadan kalıyor cevap alamadığı için.zaten onlar MAL demiyorum .bazan Mala bağlıyorlar diyorum bu bir deyim zaten.bu kişilerle aralarındaki duyarsız tavır yüzünden kullanılan bir tavır.
Hayır tatlım karekter yapısına bakılmaz çalışma ortamında sonuçta bizim işimiz halkla ilişkiler herkes bi kendine gelicek bu kadar ruhlar aleminde insan bir araya gelip saksı gibi duramaz.Sadece bana karşı olsa yine anlarım ama genel tutum bu Malesef...Tavrım da birşey yok,konu açmışsınız yorum yapıyorum.
Sırf sizi destekleyici bir şeyler yazmadığım için tavrım size ters geliyor anlayamıyor olabilirsiniz.
Aslında anlaşılabilir yazmıştım.
Siz böylesiniz onlar da öyle işin özeti bu,anlaşılamayacak birşey yok.
Ayrıca deyim hakkın da bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Tatlım?Hayır tatlım karekter yapısına bakılmaz çalışma ortamında sonuçta bizim işimiz halkla ilişkiler herkes bi kendine gelicek bu kadar ruhlar aleminde insan bir araya gelip saksı gibi duramaz.Sadece bana karşı olsa yine anlarım ama genel tutum bu Malesef...
Ben tüm bu olanların aranızdaki bakış açısı farkı olarak yorumluyorum.Canım ya sendeki bu tavrı anlayamadım ben benim onlarla aram iyi çünkü kimseyle bir alıp veremediğim yok zaten sinirlenmemek için genellikle kulaklık takarım çalışırken.Boğmak istiyorum çünkü bana karşı değil başka biri de bazan bi şey zorduğunda soran kişi sap gibi ortada kalıyor cevap alamadığı için.zaten onlar MAL demiyorum .bazan Mala bağlıyorlar diyorum bu bir deyim zaten.bu kişilerle aralarındaki duyarsız tavır yüzünden kullanılan bir tavır.
Güle güle,aynı frekansta değiliz zaten..Bende bazan MAL gibi davranıyorum derken ne demek istediğinizi anlamamıştım.Şimdi daha iyi anlıyorum siziTatlım?
Madem bu kadar sıkıntılısınız iş arkadaşlarınızdan o zaman alın karşınıza ve rahatsızlığınızı dile getirin.
En mantıklı olanı bu.
Size iyi günler.
Canim herkes oyle. Ben hstanenin gobeginde calisiyorim drlara hastayim diyorum basindan saviyorBen şunu anladım bu insanlar bir saksı bitkisi gibi, bir eşya gibi örn. kalem, defter yani ÖLÜ şekilde işe geliyorlar. İşlerini yapıp gidiyorlar. Benim ofistekiler de farksız değil ve ben bugün çok sinirliyim çünkü beş senem bitecek ruhsuz bu yerde içim köreldi. Ofiste zaten bir elin beş parmağı kadarız ve yaşlarımız da yakın ama herkes salla baş al maaş. Kışın soğuktan donarım mesela odasına geçerken benim klimaya dokunmayı akıl etmez, edemez ot çünküBen onlar hastayken ıhlamur yaparım, çay demlerim içeriz ama Hande sana kahve yaptık ya da Hande içer misin bir şeyler yok! Yaşıt olduğum müdirem vardı ama kompleksleri yüzünden asla arkadaş olamadık, seneler içinde bıktım sıkıldım buradan!
İnsanlar geliyor soru soruyor ,soruları havada kalıyor ben çağırıp cevaplamak zorunda kalıyorum,bazan bi ortak tanıdık geliyor oturuyor iki kelam etmek için yazık boş boş çevreye bakıp gidiyor diyorum siz agresifsiniz diyosunuz.Kişisel meseleler sorun değil kim beni seviyor sevmiyor o kadar da önemli değil ben elimden geldiğince yardım sever davranırım gerisi onlara kalmış .Ama böyle olunca gerçekten boğasım geliyor.Zaten kimseye bana hak veriyormusunuz diye sormadım benim gibi içini boşaltıp rahatlamak varsa buyursun gelsin diyorum.Benimle aynı frekansta değilseniz boşuna meşgul etmeyinBen tüm bu olanların aranızdaki bakış açısı farkı olarak yorumluyorum.
1 tanesi desen neyse ama hepsi sorunlu olunca bence bakış açısından kaynaklı bir durum.
Bir de agresif bir yapın var sanırım ki kulaklık takmak zorunda hissediyorsun kendini onları boğmamak için.
Ama emin ol duruşun seni ele veriyordur.
Açmaz olaydım canım ya içimi boşaltayım dedim dahada şiştim resmenCanım naptın sen action falan mı arıyorsun bdv ye konu açtın böyle
Kadın kadına anlaşamaz zaten erkeklerin gözünü seveyim daha toleranslı ve kavgasızlar , zaten arkandan en çok bıçaklayan ve sinsi oyunlar kuran yine kadınlarımız , arkadaş iş hayatın kesinlikle olmaz söz konusu menfaatler ,
Bizimkide sürekli telefonla uğraşıyor huylanıyorum çaktırmadan bakıyorum.öyle mesajla yada birini aramaylada uğraşmıyor ayarlarla ilgili düzen felanbeni piremses gibi hissettiremeyen öküz sevgilimin sürekli online savaş oyunları oynamasına gıcık oluyorum.
bırak o mouse u benle ilgilen, dimi ama.. yokk..
ayyy benimkide öyle, yan yana kavga etsek duvar kağıdını değiştirir saftıranBizimkide sürekli telefonla uğraşıyor huylanıyorum çaktırmadan bakıyorum.öyle mesajla yada birini aramaylada uğraşmıyor ayarlarla ilgili düzen felan
hepsi aynı demekkiayyy benimkide öyle, yan yana kavga etsek duvar kağıdını değiştirir saftıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?