• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışma arkadaşlarımı bazen..

Tatlım bana karşı bi tavırları yok iyiyiz aramızda bir problem yok.
Aranız da bir sorun yok,size karşı tavırları iyi ama siz onlara MAL diyorsunuz.
Enteresan,muhtemelen sizin aslın da onlar hakkın da gerçekte ne düşündüğünüzü hissedip sizinle aralarına mesafe koymuşlar gibi.

Aranız da bir sorun yok,size karşı tavırları iyi ama siz onlara MAL diyorsunuz.
Enteresan,muhtemelen sizin aslın da onlar hakkın da gerçekte ne düşündüğünüzü hissedip sizinle aralarına mesafe koymuşlar gibi.
Canım ya sendeki bu tavrı anlayamadım ben benim onlarla aram iyi çünkü kimseyle bir alıp veremediğim yok zaten sinirlenmemek için genellikle kulaklık takarım çalışırken.Boğmak istiyorum çünkü bana karşı değil başka biri de bazan bi şey zorduğunda soran kişi sap gibi ortada kalıyor cevap alamadığı için.zaten onlar MAL demiyorum .bazan Mala bağlıyorlar diyorum bu bir deyim zaten.bu kişilerle aralarındaki duyarsız tavır yüzünden kullanılan bir tavır.

valla insanları zorlayamayız ki illa gülsünler neşeli olsunlar diye o_O

işiniz çok yoğun değilse ve imkanınız varsa kitap fln okuyun derim, diğer arkadaşlarım izne çıktığında ben öyle yapıyorum :KK59:

Canım ya sendeki bu tavrı anlayamadım ben benim onlarla aram iyi çünkü kimseyle bir alıp veremediğim yok zaten sinirlenmemek için genellikle kulaklık takarım çalışırken.Boğmak istiyorum çünkü bana karşı değil başka biri de bazan bi şey zorduğunda soran kişi sap gibi ortadan kalıyor cevap alamadığı için.zaten onlar MAL demiyorum .bazan Mala bağlıyorlar diyorum bu bir deyim zaten.bu kişilerle aralarındaki duyarsız tavır yüzünden kullanılan bir tavır.
Tavrım da birşey yok,konu açmışsınız yorum yapıyorum.
Sırf sizi destekleyici bir şeyler yazmadığım için tavrım size ters geliyor anlayamıyor olabilirsiniz.
Aslında anlaşılabilir yazmıştım.
Siz böylesiniz onlar da öyle işin özeti bu,anlaşılamayacak birşey yok.
Ayrıca deyim hakkın da bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Ben sanırım sıkıntımı anlatamadım kimse benimle muhabbet kursun aramız iyi olsun felan demiyorum zaten burası bir resmi kurum vakit bile olmuyor çoğu zaman.Ama kapıyı kapatayım mı açıkmı kalsın diyorum mesela bu bir nekazet sorusudur rahatsız olup olmadıklarını anlamak için ,ben kapatıp geçerip ama onları düşünüyorum.Bana karşı bir tavır yok ama o kadar ruhlar aleminde gibi oluyolar ki bazan gerçekten türkçemi konuşyorum emin olamıyorum.Bu kadar mı duyarsız olur bu kadar mı transa geçilir anlamıyorum sadece bana karşı bir tavır olsa beni sevmiyolar diycem ama herkese karşı genel bir tutum .İş yerindeyiz ya insanlar bi titresin kendine gelsin kimsenin yatak odasında değil ki rahatsız etmiyim deyip çıkayım.

Tavrım da birşey yok,konu açmışsınız yorum yapıyorum.
Sırf sizi destekleyici bir şeyler yazmadığım için tavrım size ters geliyor anlayamıyor olabilirsiniz.
Aslında anlaşılabilir yazmıştım.
Siz böylesiniz onlar da öyle işin özeti bu,anlaşılamayacak birşey yok.
Ayrıca deyim hakkın da bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Hayır tatlım karekter yapısına bakılmaz çalışma ortamında sonuçta bizim işimiz halkla ilişkiler herkes bi kendine gelicek bu kadar ruhlar aleminde insan bir araya gelip saksı gibi duramaz.Sadece bana karşı olsa yine anlarım ama genel tutum bu Malesef...

Hayır tatlım karekter yapısına bakılmaz çalışma ortamında sonuçta bizim işimiz halkla ilişkiler herkes bi kendine gelicek bu kadar ruhlar aleminde insan bir araya gelip saksı gibi duramaz.Sadece bana karşı olsa yine anlarım ama genel tutum bu Malesef...
Tatlım?
Madem bu kadar sıkıntılısınız iş arkadaşlarınızdan o zaman alın karşınıza ve rahatsızlığınızı dile getirin.
En mantıklı olanı bu.
Size iyi günler.

Canım ya sendeki bu tavrı anlayamadım ben benim onlarla aram iyi çünkü kimseyle bir alıp veremediğim yok zaten sinirlenmemek için genellikle kulaklık takarım çalışırken.Boğmak istiyorum çünkü bana karşı değil başka biri de bazan bi şey zorduğunda soran kişi sap gibi ortada kalıyor cevap alamadığı için.zaten onlar MAL demiyorum .bazan Mala bağlıyorlar diyorum bu bir deyim zaten.bu kişilerle aralarındaki duyarsız tavır yüzünden kullanılan bir tavır.
Ben tüm bu olanların aranızdaki bakış açısı farkı olarak yorumluyorum.

1 tanesi desen neyse ama hepsi sorunlu olunca bence bakış açısından kaynaklı bir durum.

Bir de agresif bir yapın var sanırım ki kulaklık takmak zorunda hissediyorsun kendini onları boğmamak için.

Ama emin ol duruşun seni ele veriyordur.

Tatlım?
Madem bu kadar sıkıntılısınız iş arkadaşlarınızdan o zaman alın karşınıza ve rahatsızlığınızı dile getirin.
En mantıklı olanı bu.
Size iyi günler.
Güle güle,aynı frekansta değiliz zaten..Bende bazan MAL gibi davranıyorum derken ne demek istediğinizi anlamamıştım.Şimdi daha iyi anlıyorum sizi:rolleyes:

bizim bi stajer var işyerinde hiç ama hiç konuşmaz. işini yapar susar. bi gün kahve içiyoruz öğlen ona da kahve yaptık ..
konuşuyoruz kadın muhabbetleri işte bunda tık yok ama .. dedik sen niye konuşmuyosun sevmedinmi bizi sohbeti falan diye takılıyoruz .. ben gereksiz konuşmayı sevmem dedi sert bi şekilde kaldık bizde böyle ne diyor bu diye.. böyleleri çok var heryerde...

Ben şunu anladım bu insanlar bir saksı bitkisi gibi, bir eşya gibi örn. kalem, defter yani ÖLÜ şekilde işe geliyorlar. İşlerini yapıp gidiyorlar. Benim ofistekiler de farksız değil ve ben bugün çok sinirliyim çünkü beş senem bitecek ruhsuz bu yerde içim köreldi. Ofiste zaten bir elin beş parmağı kadarız ve yaşlarımız da yakın ama herkes salla baş al maaş. Kışın soğuktan donarım mesela odasına geçerken benim klimaya dokunmayı akıl etmez, edemez ot çünkü :KK62: Ben onlar hastayken ıhlamur yaparım, çay demlerim içeriz ama Hande sana kahve yaptık ya da Hande içer misin bir şeyler yok! Yaşıt olduğum müdirem vardı ama kompleksleri yüzünden asla arkadaş olamadık, seneler içinde bıktım sıkıldım buradan!
Canim herkes oyle. Ben hstanenin gobeginde calisiyorim drlara hastayim diyorum basindan saviyor
:(

Ben tüm bu olanların aranızdaki bakış açısı farkı olarak yorumluyorum.

1 tanesi desen neyse ama hepsi sorunlu olunca bence bakış açısından kaynaklı bir durum.

Bir de agresif bir yapın var sanırım ki kulaklık takmak zorunda hissediyorsun kendini onları boğmamak için.

Ama emin ol duruşun seni ele veriyordur.
İnsanlar geliyor soru soruyor ,soruları havada kalıyor ben çağırıp cevaplamak zorunda kalıyorum,bazan bi ortak tanıdık geliyor oturuyor iki kelam etmek için yazık boş boş çevreye bakıp gidiyor diyorum siz agresifsiniz diyosunuz.Kişisel meseleler sorun değil kim beni seviyor sevmiyor o kadar da önemli değil ben elimden geldiğince yardım sever davranırım gerisi onlara kalmış .Ama böyle olunca gerçekten boğasım geliyor.Zaten kimseye bana hak veriyormusunuz diye sormadım benim gibi içini boşaltıp rahatlamak varsa buyursun gelsin diyorum.Benimle aynı frekansta değilseniz boşuna meşgul etmeyin :cool::cool:

Kadın kadına anlaşamaz zaten erkeklerin gözünü seveyim daha toleranslı ve kavgasızlar , zaten arkandan en çok bıçaklayan ve sinsi oyunlar kuran yine kadınlarımız , arkadaş iş hayatın kesinlikle olmaz söz konusu menfaatler ,

kesinlikle katılıyorum...ne gelirse kadınlardan bekle o derece yani Allah analığı nasip etmiş merhamet,hoşgörü sevgi olacakken, kıskançlık, fesatlık dolu bir çoğunun içi maalesef....

beni piremses gibi hissettiremeyen öküz sevgilimin sürekli online savaş oyunları oynamasına gıcık oluyorum.
bırak o mouse u benle ilgilen, dimi ama.. yokk..

beni piremses gibi hissettiremeyen öküz sevgilimin sürekli online savaş oyunları oynamasına gıcık oluyorum.
bırak o mouse u benle ilgilen, dimi ama.. yokk..
Bizimkide sürekli telefonla uğraşıyor huylanıyorum çaktırmadan bakıyorum.öyle mesajla yada birini aramaylada uğraşmıyor ayarlarla ilgili düzen felan :KK3:

Back
X