- 16 Eylül 2015
- 190
- 4
- 98
- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
-
İki üç çocuklu anneler çalışma hayatında zorlanıyor musunuz tek çocukken çalıştım şimdi okul dönemi ve ikinci çocuk oldu tekrar çalışma hayatına ne zaman dönebilirim kendi başlarına çocuklar ne zaman eve girip çıkabiliyor
Benim de iki çocuk ilk çocuk 12 yaşına falan gelse başlarının çaresine bakarlar heraldeTek çocuklu bir anneyim .
3 yaşına kadar ben baktım .
sonrasında babanne baktı. Allah razı olsun.
İlk okula başlayınca sabahları ben bıraktım .etütlü okuldu saat 17.30 gibi çıkıyordu dedesi alıyordu.
ilkokulun 1 . sınıfı zar zor böyle geçti.
2. sınıfa başladığında boynuna anahtar taktık
dede alıp kendi evimize bıraktı. Eve gelmesi 18.00 buluyordu bende 19:00 -19.30 arası evde oluyordum.
1-1,5 saat evde yalnız kalıyordu .
çok sorun olmadı çok şükür.
ancak kapıyı açmaması , eve girince kilitmesi v.s. gibi tembihler her gün yapıldı.
Ancak şimdi anlattığım şeyler yaklaşık 15 yıl öncesi ortalık bi nebze daha nezihti
Çalışmaya değer 18 20 bin alıyor arkadaşlar ama atanirsak gıda ama alimlar azBölümünüz nedir? Kpss çalışmaya değecek mi? Bunları da gözardı etmeyin.
Özel okullar da etüt kendi bünyesinde oluyor muhtamelen ama fiyatları çok arttıTek çocuklu,2 çocuklu,3 çocuklu arkadaşlar…
Bazılarının çocukları devlet okulu+etüd bazıları da özel okula gidiyor ders bitince etütü orada yapıyorlarmış doğru anladıysam…
Kreş ne kadar ücreti kaç yaşında başladınızİlkokul çocukları için etütler olabiliyor çoğunlukla kurs/ etüte kalıyorlar. Benim küçük kreşe gidiyor. Kreşler de 18- 18.30'a kadar açık oluyor. Ben öyle yapıyorum en azından. Çocuklarla çıkıp onlarla dönüyorum.
çalışınca kazanılacak gibi değil o zaman alımlar az ise ,Çalışmaya değer 18 20 bin alıyor arkadaşlar ama atanirsak gıda ama alimlar az
Benim de iki çocuk ilk çocuk 12 yaşına falan gelse başlarının çaresine bakarlar heralde
4 bin veriyorum. 18 aylıktı başladığında.Kreş ne kadar ücreti kaç yaşında başladınız
Bence oturun ders çalışınÇalışmaya değer 18 20 bin alıyor arkadaşlar ama atanirsak gıda ama alimlar az
Gıdanın ataması zor oluyor. En az 90 almanız gerek. Yapabilecek mısınız? Iki çocukla ders çalışmakta kolay değil. Ve sınav 2 yıl da bir oluyor.Çalışmaya değer 18 20 bin alıyor arkadaşlar ama atanirsak gıda ama alimlar az
Nasip bakalım özelde çalıştım 6 yıl resmen sömürdüler şimdi 2 çocukla daha zorlanirımçalışınca kazanılacak gibi değil o zaman alımlar az ise ,
sizin rakiplerinizin çoğu çocuksuz genç insanlar
karamsar konuşmak istemiyorum ama bence realist bakmakta yarar var
Şehir merkezi olduğu taktirde giderim. Ama özel okul desteği alabilmem lazım.Kpss ile atanacaksınız da,iki çocukla nereye atanırsanız atanın ,gidebilecek misiniz?
Ben tek çocukluyum, özel sektör çalışanıyım. Oğlum 3,5 yaşındaydı işe geri döndüğümde. Şimdi 2. Sınıfta 8 yaşında,seneye servise vereceğim kendi başına gidip gelecek. Eve geldiğinde kendisi kapıyı açacak ben de 1 saat sonra işten döneceğim. Şimdilik planım bu şekilde. Ama sitede kameralar var,istediğim zaman bakabileceğim geldi gelmedi nerede diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?