- 7 Ocak 2022
- 432
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Töbest bi de nerede çalıştığımızı falan mı söylicezMerhaba ben biraz sohbet etmek istiyorum bir çoğunuz evlisiniz sanırım esleriniz çalışıp siz ev hanımligimi yapıyorsunuz yoksa sizde çalışıyor musunuz İstanbul gibi bir yerde ev kiraları çok yüksek geçinme şartları nedir geçim zorluğu yaşıyor musunuz esleriniz nerelerde calisiyir ne iş yapoyor çalışma saatleri sizleri etkiliyor mu
Önlü arkalı kimlik fotosu yanina ikametgahTöbest bi de nerede çalıştığımızı falan mı söylicezikametgahla temiz kağıdı da yollayalım mı?
Hemen hallediyorum bi snÖnlü arkalı kimlik fotosu yanina ikametgah
Az daha bebek yapiyormuş o adamdanHemen hallediyorum bi sn
Konu sahibi evlenme o adamla, çalışmayan adamla evlenilmez. Kocasız kal daha iyi.
Bencede kadın çalışmak istemiyor burdaki kadınlar çalışmıyormuş bak diyip eş kişisine okutucak gibiBence soruyu soran erkek. Eşi çalışmıyor, kendisi eşinin çalışmasını istiyor kamuoyu arastirmasi yapiyor
O da olabilir mantikliBencede kadın çalışmak istemiyor burdaki kadınlar çalışmıyormuş bak diyip eş kişisine okutucak gibi
Yok yav çalışmayan bir adamla nişanlı. Evi nasıl geçindirecem diye endişe ediyor şu an. Muhtemelen seviştiği için de ayrılamayacağını düşünüyor. Yakacak kendini...Bencede kadın çalışmak istemiyor burdaki kadınlar çalışmıyormuş bak diyip eş kişisine okutucak gibi
Sevişti diye ayrılamıyor muhtemelen. Yoksa akıl sağlığı yerinde bir insan çalışmayan biriyle evlenmez sanıyorum.Az daha bebek yapiyormuş o adamdankendiside iş soruyor kendide pek beğenmiyor galiba işleri
Valla şuanki durumda malesefki tek başına çalışan bi insan sadece kendini bakmakta bile zorlanıyor buna emin olabilirsinizMerhaba ben biraz sohbet etmek istiyorum bir çoğunuz evlisiniz sanırım esleriniz çalışıp siz ev hanımligimi yapıyorsunuz yoksa sizde çalışıyor musunuz İstanbul gibi bir yerde ev kiraları çok yüksek geçinme şartları nedir geçim zorluğu yaşıyor musunuz esleriniz nerelerde calisiyir ne iş yapoyor çalışma saatleri sizleri etkiliyor mu
Eyvah kendide çalışmak istemiyor ee nasıl olucak bu işYok yav çalışmayan bir adamla nişanlı. Evi nasıl geçindirecem diye endişe ediyor şu an. Muhtemelen seviştiği için de ayrılamayacağını düşünüyor. Yakacak kendini...
Ana baba abi abla ordan burdan bulunca yiyecek bulamayınca aç bekleyecekler. Var böyle tuhaf tanıdıklarım.Eyvah kendide çalışmak istemiyor ee nasıl olucak bu iş
Bayıldınız mı?Merhaba ben biraz sohbet etmek istiyorum bir çoğunuz evlisiniz sanırım esleriniz çalışıp siz ev hanımligimi yapıyorsunuz yoksa sizde çalışıyor musunuz İstanbul gibi bir yerde ev kiraları çok yüksek geçinme şartları nedir geçim zorluğu yaşıyor musunuz esleriniz nerelerde calisiyir ne iş yapoyor çalışma saatleri sizleri etkiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?