Çalışma şartları evlilik

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
432
56
48
Merhaba ben biraz sohbet etmek istiyorum bir çoğunuz evlisiniz sanırım esleriniz çalışıp siz ev hanımligimi yapıyorsunuz yoksa sizde çalışıyor musunuz İstanbul gibi bir yerde ev kiraları çok yüksek geçinme şartları nedir geçim zorluğu yaşıyor musunuz esleriniz nerelerde calisiyir ne iş yapoyor çalışma saatleri sizleri etkiliyor mu

Töbest bi de nerede çalıştığımızı falan mı söylicez ikametgahla temiz kağıdı da yollayalım mı?

Bencede kadın çalışmak istemiyor burdaki kadınlar çalışmıyormuş bak diyip eş kişisine okutucak gibi
Yok yav çalışmayan bir adamla nişanlı. Evi nasıl geçindirecem diye endişe ediyor şu an. Muhtemelen seviştiği için de ayrılamayacağını düşünüyor. Yakacak kendini...

Belli ki kafan karışmış çalışsam nasıl olur çalışmasam zor olur mu gibi düşüncelerdesin bence bu konuyu iyi tart yarın onur gün çalışmak zorunda kalırsan bu kararsızlıkla boşanmaya kadar bile gidebilirsin

Ben kesinlikle çalışamam diyen kadınların zengin veya evi olan adamlarla evlenmesi taraftarıyım bari niyetinizi belli edinde evlenince adamlara yazık olmasın size güvenerek evlenmese bile bunu hesaba katabilir en azından sonradan tartışmalar büyüyebilir

Valla şuanki durumda malesefki tek başına çalışan bi insan sadece kendini bakmakta bile zorlanıyor buna emin olabilirsiniz

Bayıldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…