Çalışma şartları evlilik

Sizin maaşınız kaç

Kendimi bildim bileli çalışıyorum.
Bekarken bolluk içinde yaşardım, hatta arabamı bile almıştım.
Şuan eşimde çalıştığı halde eksilerden çıkamıyoruz.
İzmir de yaşıyorum hayat pahalılığı burada da aldı başını gitti.

Çalışmayan adamla asla olmaz, istersen aşkından çöllere düş yani yine de olmaz.
2 aya doğum yapacağım şuandan bebek masrafı bile ev giderinden daha fazla

Esler nerelerde calısıyor ne is yapıyor bilgisiyle ne yapacaksınız merak ettim?

İstanbul'da tek çalışanın evi olmalı bence yoksa bir müddet sonra maddi sıkıntılar ortaya çıkar. Ona göre düşünün çalışmayacağım diyorsanız.

Allah zihin açıklığı versin, sağlık masrafları vs de katarsan 3 bini geçer bence de. Bizim bakıcı masrafımız var + sağlık masrafları oyuncağı vs her ay fiks 4 bin

İşsiz adamla evlenilir mi? Hayat pahalı daha da pahalı olacak besbelli. Ne yiyip ne içeceksiniz. Hadi aileler ev verdi diyelim. Doğalgaz elektrik masrafları, mutfak masrafı? Allahın makarnası bile 10 liraya dayandı. Biz tüm gün evde yokuz ona rağmen 250 lira elektrik faturası 1000 tl de aidat ödüyoruz yakıt için. Sizce çalışmadan bu mümkün mü?
Eşim de ben de çalışıyorduk, çocuğun eğitim masrafı belimizi bükünce haftasonuna dershaneyle anlaştı adam 7 gün çalışmaya başladı. İki işte çalışıyor yani düşün. Ki biz küçük şehirdeyiz istanbulda olsak ne yapardık bilmem

Mantık evliliğinin mantıksızlığı mantığın bittiği yerde başlar. Evlenmeyin. Ajandaya olumlu olumsuz yazıp yapılacak iş değil.

Şu devirde iki kişi çalışmadan asla ve asla geçinilmez. İstanbulda değilim ama bulunduğum yerde ev kiraları iyi bir yerde oturmak istyorsan en düşük 2750 3000 civarında aşağısına zor.

İnsanlar üçüncü işi yapacak nerdeyse arta kalan zamanda tek maaşla mümkün değil.

Eşimde bende çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…