- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yaş krese kabul edılıyor duzgun bır krese verın evınıze yakın bır yerde olsun, sız calısmaya devam edın, cocugunuz da kreste devam etsın...2 yaşında bir oğlum var kv bakıyor evle iş arası uzak benim ve işyerim anneme yakın şimdiye kadar kv bırakıp alıyorduk kar yağınca gelip bizde bakmasını söyledik tamam deyip yan çizince bende anneme geldim hem daha yakın hemde hasta olmasın diye (bronşitli eşim evde ben annemde kalıyorum rahatmıyım evet ama evimi de özlüyorum eşim orda ne içip yiyor aklım onda şimdi ben ne yapayım işimi bırakayım yoksa en azından şubat sonuna kadar annemde mi idare edeyim yoksa evime mi gideyim bilmiyorum kv işe döndü annemde pek bakmak istemiyor gibi![]()
kamera uygulaması eğer bakıcıya söylemeyecekseniz yasal değil diye biliyorum.eğer söylerseniz de malum doğal davranmaz zaten.
bence geçmişte deneyimi olması lazım,yaş da çok önemli çok yaşlı olmamalı mesela 40-45 yaş arası ideal bence.bir de çocuğa yaklaşımı çok önemli bir kriter.sevmesi,onun seviyesine inmesi gibi.
söylenir canım. amaç zaten du bakalım bakıcı çocuğa kötü davranacak mı diye test etmek değil, çocuğa kötü davranmamasını sağlamak.
gizli kamera yasak mı? bakıcı için olmayabilir bilemiyorum. çok fazla istismar eden bakıcı haberi çıktı yasal olmasa onlar çıkmazdı diye düşünüyorum ama tabi araştırıp girişilir o işlere.
ben öyle biliyorum ama yanlış da olabilir.
şöyle biliyorum kamera konulabilir ancak bu bakıcıya söylenmeli.
belki hukukçu birileri yazar.tam emin değilim.
ahKomşularımla samimiyim az çok aile yapılarını gözlemliyorsun çocuklarıyla ilişkilerini vs. Zaten onlar diyor sana ben bakarım diye. Diğer komşu larda söylüyor zaten şöyle böyle diye. İki çocuğum da da hiç zorlanmadım.
ben Anadolu yakasından küçükyalıdan yeşilköye git gel yapıyorum her gün çocuklarımı bakıcı büyüttü ..isterdim annemin ilgilenmesini ama ben teklif dahi edemedim..kimsenin ağız kokusunu çekmiyorsun ama bir yandan da için rahat olmuyor.evim hadımköyde işyerim beylikdüzünde bu arada
durumu iyi değildir bizde o şartlardayız.ama bir müjde yakında torununa bakan anneane ve babaanneler maaş aacak kızlar.tüm bu çileyi çekerken bakıcı tutmayı niye düşünmüyorsun?
durumu iyi değildir bizde o şartlardayız.ama bir müjde yakında torununa bakan anneane ve babaanneler maaş aacak kızlar.
durumunu bilemem yazmamış zaten.yazılana göre yorum yapıyoruz.
vallahi hak ediyor o insanlar iyi olur bence.
gerçi bak o zamanda anneanne babaanne torununa parayla mı bakarmış diyen hayırlı evlatlarla dolup taşacak buralar![]()
Evet. Seneye son inşallah. İki oğlum var . Hatta biri üçüncüyü belki kız olur dert etme ben bakarım diyor sağolsun.ah
bende komşularım arasında 1 tane bakacak bulamadım
ne şanslısınız
çocuklarınıza bakıcı mı bakıyor hala
Eşi işten çıktıysa evde eşi bakar zaten. Niye kime baktıracağım derdine düşsün ki kadın. Anneanne babaanne bakmak istemiyorsa zorla mı baktıracak??Bakıcı tutun yorumlarına da hastayım , belki eşi işten çıktı kadın çalışıyor aldığıda asgari ücret nasıl hemen bakıcı tutsun.Ananede babannede üstüne düşeni yapmalı siz kalkıpta yıllarca bakın demiyorsunuz ki en azından yaza kadar diyorsunuz. Birşeyler kötü gitti ise bakıcıya tekrar güvenmek zaman ister.. Hiç kimse memnun değil ailesi de olsa muhtaç olmaktan ama dönem dönem olabiliyor..