Çalışmak ayıp mı

Calismak ne zamandir kötü? Yada baska soralim: Size "Yok calismak kötü/ayip" diyenler sizin elinize para tutturacak mi onlarin lafi ile gitmeseniz? Vermiyorlarsa söz haklari da yok. 16 yasimdan bu yana hep calistim. Anne oldugumda bir süre ara verdim. Yine calisiyorum. Hic de ayip degil. Yeter ki Allah kimseye muhtac etmesin

Calismak ne zamandir kötü? Yada baska soralim: Size "Yok calismak kötü/ayip" diyenler sizin elinize para tutturacak mi onlarin lafi ile gitmeseniz? Vermiyorlarsa söz haklari da yok. 16 yasimdan bu yana hep calistim. Anne oldugumda bir süre ara verdim. Yine calisiyorum. Hic de ayip degil. Yeter ki Allah kimseye muhtac etmesin
Öyle değil mi sanki insanlar ayıplar gibi ama helal olarak kazanıp kendime bakmak istiyorum

Öyle değil mi sanki insanlar ayıplar gibi ama helal olarak kazanıp kendime bakmak istiyorum

Ben babami erken yaşta agir bir hastaliktan dolayi kaybettim. Inanin kimse gelip sizin elinizden tumuyor. Maddiyati gectim, manevi olarak bile nerdeyse kimse olmuyor. Hem okuduk hem calistik. Bunu ayiplayanlar benim gözümde en fazla sapik ruhlular cünkü kücük beyinlerine olur olmaz sorunlar getiriyorlar. Bir arkadasim avukat. Ofisinde bir kadin is arkadasi ile bir ortamda güldügü icin (ve bu herkesin önünde, gizli sakli degil) arkadasimin karisini aldatiyor diye dedikodu cikartdilar. Yani bazilar bu kadar ruh hastasi.

Çocuk bakmaya gidicem bu ayıp mı kötü bir şey mi veya siz olsanız gitmez miydiniz
Tabi ki hayır.. Çevrenizde böyle düşünenler yüzündwn demorolize olmuşsanız. Ne için çalışacağınızı tekrar düşünün..

Çalışmak her anlamda çok güzel hem manevi hem maddi anlamda size çok şey katacak.

Bir çocuğa bakmak, emanete hakkını vererek bakmak, ilgilenmek ailesine size bıraktıkları gibi teslim etmek tek amacınız olsun. Böyle işleri vicdanı, merhameti ile yapan insanlara saygım sonsuz.. Yaptığı iş bana göre çok değerli..

Hiç ayıp değil gönül rahatlığı ile çalışın.

Di mi başkasının evinde de çalışırsınız yani
Ablam,senin aslında söylemek isteyip de soyleyemedigini ben sana söyleyeyim..
O izlediklerin film..
Etkisinde kaldigin için her bakicinin evin erkeğiyle yakinlasacagini düşünüyorsan ; öyle bir durum soz konusu değil.
Zaten sen evdeyken onlar evde olmuyorlar..
Tamam mı ? Oldu mu şimdi ?
Ayıp mı ,başkasının evinde calisirmisiniz..
Hep sorularının temeli bu bence.

Son düzenleme:
Back
X