Çalışmak ayıp mı

Di mi başkasının evinde de çalışırsınız yani
Ben hiç bakmadım ama arkadaşlarımın çoğu çocuk ve bebek bakıyor. Sorumluluk isteyen ama güzel bir iş. İçinize sindi ise sorun olmaz. Burda evlerin çoğunda kamera var izliyor anne babalar çocuğa bakan kişiyi. Sizin ki belki daha rahattır şart olarak

Kız nerden biliyorsun izlediğini😁😁
Bacım..
Önce ayıp mı şeklinde sordu..
29 yaşındaki bir kadın ayıbi bilir..
Sonrasında başkasının evinde çalışırsaniz problem olmaz mı diyerek devam etti..
Buradaki ayıp ve başkasının evi çıkış noktası zaten.
Başkasının evinde çalışmak hangi durumlarda ayıp olur ?
Kadının kocasına göz dikmedikten sonra neden ayip olsun 🤔 yahut evden bir şey calmadiktan sonra..
İşte hep bilinç altı..
Ya izledikleri ya duydukları.

Son düzenleme:
İşinin hakkını veriyorsan, kazanırken çakallık hile hurda yapmıyorsan neden ayıp olsun? Helal ile kazanan her insan saygıyı hak eder.
Bacım..
Kadının kocasına göz dikmedikten sonra neden ayip olsun 🤔 yahut evden bir şey calmadiysa.
İşte hep bilinç altı..
Hayir toplum baskısı yüzünden öyle düşündüm

Bacım..
Kadının kocasına göz dikmedikten sonra neden ayip olsun 🤔 yahut evden bir şey calmadiktan sonra..
İşte hep bilinç altı..
Ben çevresinin tavrından dolayı utandığını düşündüm. Sizin bakış açınız bana farklı geldi. O çok üst boyut bence.

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin kadınların canına kastetmesi yetmez gibi böyle kafa karışıklıklarına yol açması da cabası.

Çalışmak asla ayıp değil arkadaşım. Hatta bunun konu edilmesi bile komik. Ayıp olan hiçbir işe yaramadan göçüp gitmek bu dünyadan. Çalışmak güçlenmektir. Gücünü al eline, inan hazıra konmak esas ayıp.

Bula bula bunu mu buldu diyorlar
İşi küçümsüyorlar değil mi? Ah bizim insanlarımız ne garip. İşsizlikten kırılıyoruz ama iş beğenmiyoruz.

Bir çok Ülkede insanlar hem okuyup hem çocuklarla ilgili işlerde çalışıyorlar. Küçümswmeyi bırak gayet saygı duyuluyor.

Çocuk bakmaya gidicem bu ayıp mı kötü bir şey mi veya siz olsanız gitmez miydiniz
AA kız deli misin benim hayalimdeki iş 😂 anaokulu öğretmenliği yaptım maaşı asgari her dk tepende anaokulu sahipleri azarliyo, veliler kapris yapiyo, sürekli etkinlik vs bulup patrona begendirtmen lazım, her çocuğun gün içinde uyudu mu
yemek yedi mi aklında tutup defter doldurman lazim daha neler neler ayrıldım kpss olmazsa sakın sakin evde çocuk bakmayı düşünüyorum ben de bin TL az olsun maaşım kafam rahat olsun deliricektim insanlar bana kurabiye hoca diyince hiçte eline bı şey gecmiyo insanın, sen kendi huzuruna bak.

Çalışırken sürekli şuan keşke evde bı çocuğa baksam diye dusunuyodum, keşke burda olmasam her dk göz hapsinde

AA kız deli misin benim hayalimdeki iş 😂 anaokulu öğretmenliği yaptım maaşı asgari her dk tepende anaokulu sahipleri azarliyo, veliler kapris yapiyo, sürekli etkinlik vs bulup patrona begendirtmen lazım, her çocuğun gün içinde uyudu mu
yemek yedi mi aklında tutup defter doldurman lazim daha neler neler ayrıldım kpss olmazsa sakın sakin evde çocuk bakmayı düşünüyorum ben de bin TL az olsun maaşım kafam rahat olsun deliricektim insanlar bana kurabiye hoca diyince hiçte eline bı şey gecmiyo insanın, sen kendi huzuruna bak.

Çalışırken sürekli şuan keşke evde bı çocuğa baksam diye dusunuyodum, keşke burda olmasam her dk göz hapsinde
Evet bennde çalıştım doğru diyorsunuz çok teşekkür ederim

Bacım..
İşte hep bilinç altı..
Hiç aklıma bu 2 cümleden öyle şeyler gelmedi. Sizinde izledikleriniz okuduklarınız bayaa bir bilinçaltınızı etkilemiş bence 😅

Back
X