- 20 Mart 2016
- 273
- 84
- 13
- 28
- Konu Sahibi korecan1919
-
okul bitti mi,üni düşünmüyormusun?Ben 19 yaşındayım .
2 buçuk hafta önce bi markete basvurdum hepimizin gittiği o mahalle arası marketler.
O süre içi de şehir dışına çıktım .
Dönen olmadı ama benim tel de cekmiyo du .
Markete gidip söyledim adam tekrar ariyacaz dedi .ben çalışmak dan korkuyorum ama bi tanım çalışmak istiyo bi yanim evde oturmak . Nasıl yencem bu durumu ya
okul bitti mi,üni düşünmüyormusun?
Üni kazandım basliyacam o zamana kadar caliscam zaten taş çatlasa agustos sonuna kadarokul bitti mi,üni düşünmüyormusun?
Hem çalışmak istiyom hem çalışmam bide bi deneyimim yok.başaramam diyeKorkun ne ki
o zaman tamam yoksa kızacaktımÜni kazandım basliyacam o zamana kadar caliscam zaten taş çatlasa agustos sonuna kadar
Cagirirlarsa gidim dimi o zaman . Bu olayı yenmem gerek yanio zaman tamam yoksa kızacaktımMarkette çalışman iyi olacak senin için,neden diyeceksin üni okumanın ne kadar kıymetli olduğunuı göreceksin!şartları zordur ayakta 12 saat ama çok şey katar sana ...çalışınca anlayacaksın!
Bencede yani biraz ağır bir iş,ama deneyim olarak 10 numara!hangi bölüme alırlar sence ,yazdın mı reyon adı falan!Cagirirlarsa gidim dimi o zaman . Bu olayı yenmem gerek yani
Ben 19 yaşındayım .
2 buçuk hafta önce bi markete basvurdum hepimizin gittiği o mahalle arası marketler.
O süre içi de şehir dışına çıktım .
Dönen olmadı ama benim tel de cekmiyo du .
Markete gidip söyledim adam tekrar ariyacaz dedi .ben çalışmak dan korkuyorum ama bi tanım çalışmak istiyo bi yanim evde oturmak . Nasıl yencem bu durumu ya
tskler yorum içinÜniversiteye gitmeden önce sizin için iyi - kötü deneyim olacak. Şöyle ki çalışmanın zorluklarını görüp okuyup kendinizi geliştirip iyi bir mesleğe sahip olmanın gerekliliğini anlarsınız. Çalışma hayatı zor ama korkmanıza gerek yok. Yaşayarak hata yapa yapa öğreniriz. Okumanın kıymetini anlatsınız. Evde boş boş oturacağınıza birazda para kazanırsınız. İnsanın kendi parasını kazanabileceğini bilmesi özgüven verir. Kariyerinize katkısı olmazsa dahi maddi ve manevi olarak size birşeyler katacağı kesin.
basaramamak dan korkuyorum . yenı bi ortam yenı bi işÇekinmeyi anlarım da korku biraz fazla değil mi ?
Okuyosun ilerde okul bitince yine çalışacaksın yani
Korku neden ?
Başarırsınbasaramamak dan korkuyorum . yenı bi ortam yenı bi iş
ya ben ilk basvuruda gittigim magazabnın muduru ile görüşstüm . sonra sehır dısı olayı oldu işte . persembe yıne gittim bana dediki senın adına arıyacam muduru . sonra ben buyuk mudurun yanına gıttım işi cıkmış yoktu .gelince cagırcaz dediler . daha yani ne alanda filan olur bilmiyom . alcaklarmı onuda bılmıyomBencede yani biraz ağır bir iş,ama deneyim olarak 10 numara!hangi bölüme alırlar sence ,yazdın mı reyon adı falan!
tskler :*Başarırsın
O başaranlarda senin gibi birileri
Onlardan neyin eksik
Böyle düşün
sıkılıyo4 ay çalış tabi.
Harçlığını çıkarırsın.
Evde durunca canın sıkılmıyor mu?
cagırırlarsa gıdıcem bende galiba :)Hepimiz o ilk adımı atarken çekinmişizdir belki ama sonra 1-2 derken alışırsın. Ben okulu bitirdikten sonra ilk iş görüşmemde işe alınmıştım ertesi gün gel başla dediler.. Aynı korku bende de oldu eve geldikten sonra 40 kere fikir değiştirdim gitsem mi gitmesem mi diye :) Sonuç olarak korkumu basstırdım başladım devamı geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?