Çalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptıgım için Eşim bana küstü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet oyle esim calissin yeterli
Eşinize birşey olursa veya bosanirsaniz? Çünkü herşey biz insanlar için değil mi!
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama benim 5 yaşındaki kızım yazın havuzlu, denizli tatil hayalleri kuruyor, 3 yaşındayken yemeğin içerisinde et yok diye oturup ağladı. Arkadaşında gördüğü bebeği almak için 400 TL verdim, kuzeni bizden gördü ona da aldılar. Çocukların Her istediğini almıyoruz tabi ki ama hiç almadan da olmuyor.
Oturduğum yerden nasıl sağlayacağım bu imkanları?

Demek ki öyle bir yasak söz konusu değilmiş.
Teşekküler bilgi için..
Sizi ilgilendirmez.
Biz sadece öneride bulunduk sze hanımefendi..

Erkegin gorevi evi gecindirmek hanimefendi kadin da ic isleri idare eder niye bu kadar sasiriyorsunuz
Bacım neden çalışıp günaha giriyorsun o zaman hem kendinle çelişiyorsun buyur istifa et , isgal etme boşa da başkası atansin. atanmak dediğin nedir bir kâğıda bir imzaya bakar istifa ,vahiyle atandiysaniz o başka, Şey gibi olmuş bak ben çalışıyorum birikim yapayım iyice bırakıcam çünkü çok akıllıyım ama sen otur 3100 lira ile geçin

Onların inanışında kadın çalıştırılmazmış kurandada yazıyor aç oku dedi bana
Kocanızın beyninin içi pis düşünceler dolu. Ya sizin onu aldatacğınızı düşünüyor güvenmiyor ya da para kazanıp Özgür olmanızdan ve dilinizin uzamasından korkuyor(!) size dinden fetvalar veren adam beş vakit namazını kılıp orucunuz tutuyor mu? Hakiki bir müslüman mı da kadının çalışma hakkına dil uzatıyor merak ettşm

Altında başka sebep olmasın ? Siz sordunuz mu yani sen çalışan kadınlara hangi gözle bakıyorsun ki benim çalışacak olmam seni bu duruma düşürüyor diyin açık açık

Neden calismak istiyorsunuz ki cok sukur geciniyormussunuz calismak kendini skntiya sokmaktan baska bisey degil kadin icin sklmakta bana tuhaf geliyor kitap okurum is temizlik yemek niye skilayim ki evimde
Nolur siz troll falan olun ya çok şükür ucu ucuna 3000 tl ile geçiniyorlar yaşamak var yaşamak var her şeyi geçin şu dünyada ot gibi yaşamak niye bir şeyler üretmek var olmak yaşamak eğitim kültür artması sosyal statü çevre yükselme şansı varken neden evde dursun dışarıda akıp giden bir hayat var

Sayginizi bozmayin ve haddinizi bilin.herkes fikrini soyluyor burda ama kendi dusuncenize uymayan bisey soyleyince linc yiyoruz yazik.

Tepkilerin sebebini anlamamışsınız bile
Nasıl bu kadar idrak edemiyorsunuz, ben de bunu anlamıyorum.
Bakın üstteki üye ayet ve hadislerden örnekler vermiş.
Din din din diyip duruyorsunuz, okuyun da doğrusunu öğrenin.

Eski konulardan at cok belli neden su anda birakmadigi. Onun icin fazla üzerine gidilmesin bence

Gördüm, üzüldüm de.
Allah hayırlısını nasip etsin biran önce.
Ama bu hakkındaki düşünceleri değiştirmiyor maalesef.
Bu kadar açlıktan ölen, bebeğin yanına saç kurutma makinesi açıp intihar edenler varken tutup yetinmeyi bilmiyorsunuz, lükse kaçıyorsunuz, rızık gelir illaki demesi terbiyesizlik, utanmazlık, hatta daha da ileri giderdim de neyse...

İnsanların tepkisi buna. Yoksa çalışır çalışmaz banane. Uyanıklık yapıyor, ben çalışayım paramı kazanayım ama başkasına 3 bin lira ile kanaat et öğüdü vereyim diyor. Böyle bir ikiyüzlülük olabilir mi?

Isteklerinizin arkasinda durun. Bir vakit sonra esinizde size saygi duymayi ögrenecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…