- 24 Ekim 2019
- 7.991
- 48.601
- 548
- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Yo kesinlikle haklısınız insanlar değişir, düşünceler duygular her şey değişebilir.
Ama ilk sayfadan beri yargılar gibi üslupla yazarak itici hale geldiniz.
Kadının iş hayatında yeri yoktur, zinhar yasaktır! Diyerek höt höt yazsam ben mesela, sonrasında da
"ama ben çalışıyorum da siz bana bakmayın atandım ben çünkü " falan diyemezdim. Şurda şunu yazamazdım yani.
Bu ne yaman çelişki, perhiz, lahana turşusu falan...
Onlarda bna kalsn burda kimsenin kimseye saygisi yok
Hakaret etmedim olanı söyledim. Kendini dinlemek sana hakaret gibi geliyorsa o senin problemin, üzüldüm haline.Kendini ne zannediyorsun da boyle haddiniz bilmezce konusuyorsun siz once insanlarin fikirlerine saygi duymayi ogrenin de onda sonra yorum yapin birde burda bana ders vermeye kalkiyorsun..ben calismasin mi dedim kimse calisirsaniz calisin banane ben kendi fikrimi soyledim ama siz kendinizden baska bir dusunceyi tahammul bile edemiyorsnz birde bize sig dusunuyorsunuz diyorlar insanlari etiketleyipde hakaret edemezsnz kendinize gelin haddiniz bilin.
Aynı şeyi düşünüyorum.yani bir de sanal ortam çek git
kimseye ama ben atandım, ama çalışmaya başladıktan sonra böyle düşündüm diye yazma zorunluluğu da yok ki
bizde "hocanın dediğini yap, yaptığını yapma" hissi oluştu; aksi halde yorumunu yapıp devamını iletmeseydi o da öyle düşünüyor der geçerdik
kimse konu sahibinin kadın asla çalışmaz dahi diyen eşine bir şey dememiş
neden önceden konuşmadınız denmiş sadece, ama arkadaş hem çalışıp hem kadının yeri evi deyince "sen neden yerinde değilsin" diyor insan ister istemez
bu arada arkadaş kadının yeri evi diyor ve çalışıyor, konu sahibi ve belki de onlarca kadın çalışmak istiyor ama evde oturuyor bu ne yaman çelişki böyle
Niye sok oluyorsunuz herkes calismak istemek zorunda mi ben kafamdan konusmuyorum suan calistigim icin soyluyorum kadin icin cok zor
Her sabah şe gitmek zulümdür şimdi size değilmi...Onlarda bna kalsn burda kimsenin kimseye saygisi yok
Üretmek diye bir şey duydunuz mu hiç. İş doyumu. Başarı. Kendini gerçekleştirmek. Asalak gibi evde oturmayan kadınlar böyle şeyler yapıyor mesela.Neden calismak istiyorsunuz ki cok sukur geciniyormussunuz calismak kendini skntiya sokmaktan baska bisey degil kadin icin sklmakta bana tuhaf geliyor kitap okurum is temizlik yemek niye skilayim ki evimde
İnsanlar fikir değiştirebilir. Hırsızlık yapmıyor, arsızlık yapmıyor, allah allah yaa. Ekonomik şiddet uygulamaya hakkı yok kocasının. Bunun adı ekonomik şiddettir. Açın okuyun. Tabii her türlü şiddet bu ülke insanlarının çoğuna göre çok normalTamamda bunlari onceden konustuysaniz ve adam evlenince calismani istemiyorum dediyse su anda sizin calismak istiyorum deme hakkiniz yok bastan kabul etmis oluyorsunuz
Hala aklımdadır, kadının biri çocuklarının kucağına ısınsınlar diye saç kurutma makinesini verip kendini asmıştı...Allah kimseyi bu kadar çaresiz bırakmasın...Açlıktan intihar edenler yetinmeyi bilmemiş demek ki...yazıklae olsun onlada
Sizi ilgilendirmez..Sadece şunu merak ediyorum işinizi layıkıyla yapıyor ve aldığınız parayı hak ettiğinize inanıyor musunuz?
Çalışıp da çalışmama edebiyatı yapmanız garibime gitti. Oturun evde o zaman.
Calismayacagina dair sözlesme imzalamamis sonucta.....Tamamda bunlari onceden konustuysaniz ve adam evlenince calismani istemiyorum dediyse su anda sizin calismak istiyorum deme hakkiniz yok bastan kabul etmis oluyorsunuz
Püh reziller. Bir de intihar ediyorlar utanmadanAçlıktan intihar edenler yetinmeyi bilmemiş demek ki...yazıklae olsun onlada
Biz ev hanımlarına çok ayıp ettin şimdi,özür bekliyorum kendi adıma ve diğer ev hanımı arkadaşlar adına senden ....Asalak gibi evde oturmayan kadınlar böyle şeyler yapıyor mesela.
İşten istifa edin. İhtiyacı olan biri yerleşsin. Siz evde şükredin, rabbiniz verir.Sizi ilgilendirmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?