- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.043
- 798
- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Ben de tekrar ediyorum o zaman, kadının ilk görevi anne ise çocuğunun güvenli bağlanma dönemlerini kaçırmadan sevgi şefkatle onu en güzel şekilde yetiştirmektir.
Bu normal şartlarda tabi. Açlık- geçim sıkıntısı varsa tabi ki çalışır Allah rızkı çalışmanın neticesinde verir çünkü.
Sağlıkla istediğiniz zamanda alırsınız kucağınıza inşallahYa henüz çocuğum dünyaya gelmedi diye mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama benim ilk görevim annelik değil gibi geliyor bana
Birinin kızı, birinin karısı, birinin gelini, birinin annesi
Bu kadınlar sadece kendileri olamayacak mı? O kadar çok görev, iş, sorumluluk, sıfat yükleniyoruz ki..
Belki doğumdan sonra fikrim değişir bilemem tabi.
Hangi dinmiş bu.. tövbe est. kuranda da yazıyormuş hangi ayet? Eşinize Hz hatice örneğini verin.. he bi de yarın öbür gün çocuğunuz olacağında kadın doktor aramasın malum kadınlar çalışamazmış ya(!) ay dellendim bi de dini alet etmiyorlar mı??Evden bişeyler yapıp satmayı deneyebilirsiniz belki
Mezhebini merak ettim. Hz. Hatice ticaret insanıydı. Peygamberin karısı. Kendisi peygamberden daha mı yüceymiş bir sorsanız.Eşim bizim dinimzde kadın çalıştırılmaz diyor
Bu arada demin ki mesajda sizi niye alıntılandım bilmiyorumEvden bişeyler yapıp satmayı deneyebilirsiniz belki
Ben calismak istemedigimi calistiktan snra anladm hanimefendi tecrube etmeden nasil anlayayim zorlugunu ama hemen konuyu cevirmeye calismislar calistigimi ogrenmedem oncede bir suru haksiz yorum yaptilar ve kirdilar kalbimi bisey demiyorum artik vicdanlarina birakiyorm birde burdaki linc bitsn baska konuya gidelim diyo biri utanmadan yaziklar olsnKonu sahibi arkadaşım. Siz hatalısınız. Eşe haber vermeden iş başvurusu yapmak normal gelmemeli kimseye. Öncelikle bu konuda eşinizden özür dilemelisiniz
Çalışma isteği konusunu konuşun ama, inat rest şeklinde giderseniz ikiniz de kırılırsınız.
Bir mesajınızda cam silmemi istemz kıyamaz demişsiniz, bazıları faturayı düşünüyordur yazmış :) komik geldi.bana eşiniz samimi geldi o konuda. Aranızda başka sorun yoksa sizi sevdiğinden eminseniz bu konuyu çözersiniz
Mutlu huzurlu bir evliliğinz olsun inşallah
Nerde benim ahretliğim nerdeBu konu çok BAN çıkarır. Zaten Mune'de Grinin Elli Tonu Filmi çekmeye gelecekmiş
Bebek dünyaya geldiği zaman duygular çok değişiyor ancak yaşanınca anlayabiliyorsun bunu.Ya henüz çocuğum dünyaya gelmedi diye mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama benim ilk görevim annelik değil gibi geliyor bana
Birinin kızı, birinin karısı, birinin gelini, birinin annesi
Bu kadınlar sadece kendileri olamayacak mı? O kadar çok görev, iş, sorumluluk, sıfat yükleniyoruz ki..
Belki doğumdan sonra fikrim değişir bilemem tabi.
Pazara gitti sanırım birazdan gelirNerde benim ahretliğim nerde
Bir de bu çalışıp çalışmama konusu evlenmeden önce mutlaka konuşulur. Ozamn farklı şmdi farklı mı konuştu eşi acabaEe Evlenmeden keske anlassaydın canım. Bilemedin mi geleneklerini inançlarını ?
Ben eşimin ney de katı oldugunu ney de anlayıslı oldugunu bilerek evlendm mesela. Az çok anlamıssındır evlilikten önce
Ben calismak istemedigimi calistiktan snra anladm hanimefendi tecrube etmeden nasil anlayayim zorlugunu ama hemen konuyu cevirmeye calismislar calistigimi ogrenmedem oncede bir suru haksiz yorum yaptilar ve kirdilar kalbimi bisey demiyorum artik vicdanlarina birakiyorm birde burdaki linc bitsn baska konuya gidelim diyo biri utanmadan yaziklar olsn
Kemerleri bağla uçuşa geçeceğiz birazdan.Pazara gitti sanırım birazdan gelir
Açlıktan intihar edenler yetinmeyi bilmemiş demek ki...yazıklae olsun onlada
Öyle bişeyse zaten resmen dolandırıcılıktırBir de bu çalışıp çalışmama konusu evlenmeden önce mutlaka konuşulur. Ozamn farklı şmdi farklı mı konuştu eşi acaba
Abla umarım şaka yapıyorsundur.Neden calismak istiyorsunuz ki cok sukur geciniyormussunuz calismak kendini skntiya sokmaktan baska bisey degil kadin icin sklmakta bana tuhaf geliyor kitap okurum is temizlik yemek niye skilayim ki evimde
Abla burası kadınlar kulübü, alo fetva 190 değil. Karıştırıyorsun herhalde.Rabbim rizkiniza kefilim ben diyor yetinmeyi bilirsek Rabbim yardim eder..her sey para degil bunu calistiktan snra cok iyi anladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?