Çalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptıgım için Eşim bana küstü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman çalışır yahu. Kadının ne üzerine gittiniz. Çalışmak istemediğini söyledi sadece
Siz şey mi sanıyorsunuz dışarıda bütün işler bekliyor herkes istediği zaman çalışır ? İnsani şartlarda yaşamak için cv verdiğin her yer mesleğe ne kadar süre ara verdiğine dikkat ediyor gerekirse süre uzunsa soruyor 10 yıl -15 yıl evde boş boş oturmuş insan isterse iki üni mezunu olsun kolay kolay iş bulamaz adaptasyon sorunu yaşar tecrübe sıfırdır bilgilerini pratiğe döküp dökemeyeceği belli değildir benim cvmde en son 6 ay ara vardı adam onu bile sorguladı çoğu yer nişanlı insanları bile işe almazken vallahi şu konuda çoğu kişinin hayal gücü zirve ötesinde cevap verip banlanmamak için zor tutuyorum kendimi

Hanımefendi kimse sizi durduk yere linçlemiyor siz ısrarla anlamıyorsun madem çalışmamayı kadının yeri evi olduğunu savunuyorsunuz evde oturun madem evde oturmuyorsunuz kimseye kadının yeri evi evi erkek geçindirir diye ahkam kesmeyin bin kişi size diyor ki tamam insanlık hali fikrin değişti şimdi çalışmak istemiyorsun e madem ne halt yemeye hala işe gidip kadro işgal ediyorsun ? Buna cevabın yok ama ?

kacinci devirde yasiyor senin esin??? kadin ondan izin almak zorunda deyil calismak icin, bu kafayi yasayanlar orta cagidan galiba bize katildi

ben müslüman deylim o konuda birsey diyemem, ama calisip calismamanin dinle alakasi oldunu sanmam, cohu türk erkekleri duyduma göre, kadin kendini garantiye almasin diye calisitirmiyormus, yani ipleri ellinde tutmak icin,

Son bir kez biseyler yazma ihtiyaci hissettim..ben kimseye calismasin demedim calisanlara saygim sonsuz calisin paranizi kazanin helali hos olsun...ihtiyaci olanlara bisey diyemem ben de cok calismak atanmak istedim sukur atandim da ama atandiktan sonra fikirlerim cok degistii cok zorlandm yiprandm..idare etmekte zorlaniyorm hem bu sebepten hem baska sebepten hemde ailevi bazi seylerden dolayi haka calisiyorm ama aklimin hep bir kosesinde var isi birakmak..yillar yili calisamam..ama dedigim gibi calisanlara da saygi duyuyorm hayat sartlari zor ama ben birakinca parayi dusunmicm bisekilde gecinirz Rabbimin yardimiyla..eger kalbini kirdigim incittgm biri varsa da ozur dilerim hakkinizi helal edin .

Yani intihar etmesi normalmi?
Bu yorumunuzdan sonra hiçbirşey demek istemiyorum.
Allah bildiği gibi yapsın.
İş yok, aş yok ne yapsın insanlar?
O zaman çıkın işten işe ihtiyacı olan biri atansın.
Öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki keyfi intihar ediyorlar.
Herkes sizin gibi işe burun kıvırmıyor "amaa kadının yeri evidiiiğr" demiyor.
Her yorumunuzda insanlara fetva vermeye, ortalık karıştırmaya çalışıyorsunuz.
Ha dinden bahsetmişken yalniz kalpler in yazdığı gibi Hz. Hatice'nin zengin bir ticaret kadını olduğundan da bahsedin.
Dini bir zahmet işinize geldiği gibi yorumlamayın.

Çevir kazı yanmasın yapmayın ya.
En başta böyle demediniz.

pişt gel göbeklerimizi çarpıştıralım

Her seyime yorum yapmayinn ne bu takipcilik? Ben aciklamami yazdm asagida..Allahin verdigi cani Allah alir her seyi carpitmaya bayiliyorsunuz sizi de Allah islah eylesin ben dua ediyorm size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…