- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Mezhepler din farkliligi degildir uygulama farkidir sadece isin dini boyutuda var ama yasak yorum yapmak bende calistigm icin soyluyorum kadin icin cok zorMezheplerimiz farklı sadece ondan öyle dedim
İrioni yaptığınızı düşünüyorum hanımefendi...Neden calismak istiyorsunuz ki cok sukur geciniyormussunuz calismak kendini skntiya sokmaktan baska bisey degil kadin icin sklmakta bana tuhaf geliyor kitap okurum is temizlik yemek niye skilayim ki evimde
Hiç böyle birşeye karşı duracagını tahmin edemedim evde sıkılmayim diye bana oyun konsolu falan alcakmış bende istersen anaokuluna yazdır beni dedimEn başta konuşmadınız mı misal benim sorduğum ilk soru o oldu ben çalışmayı düşünüyorum senin bir düşüncen var mı diye o da sen nasıl rahat edersen öyle olsun çalışıp çalışmamak sana kalmış dedi ki ben de 6 yılımı vermiştim o zamanda ayrılmadım şu an 9 yıldır aynı yerdeyim çok şükür :)
Eşim bizim dinimzde kadın çalıştırılmaz diyor
Hz. Hatice’nin ticaret yaptığını bilmiyor sanırım ya da eşiniz dini kendi keyfine göre yorumlayanlardan. Mağarasına geri dönsünEşim bizim dinimzde kadın çalıştırılmaz diyor
Onların inanışında kadın çalıştırılmazmış kurandada yazıyor aç oku dedi bana
Oyun konsolları ne kadar pahalı... Haberi yok herhalde eşinizinHiç böyle birşeye karşı duracagını tahmin edemedim evde sıkılmayim diye bana oyun konsolu falan alcakmış bende istersen anaokuluna yazdır beni dedim
Ironi yapmiyorum kendi fikrimi soyluyorum herkes gibi.İrioni yaptığınızı düşünüyorum hanımefendi...
Oyun konsolları ne kadar pahalı... Haberi yok herhalde eşinizin
Nesi zor bir anlatında bizde bilelim neyin ne olduğunu.Mezhepler din farkliligi degildir uygulama farkidir sadece isin dini boyutuda var ama yasak yorum yapmak bende calistigm icin soyluyorum kadin icin cok zor
Bunlara yobaz diyincede tepki alıyoruz sonra.Peygamber efendimizin ilk eşinin tüccar olduğunu hatırlatın ona
Sinir oluyorum bir tarafından element uyduran en müslüman benim diye ahkam kesen yobazlara
Dini evirip çeviriyorlar işlerine geldiği gibi
Eğer ev işi kadının asli göreviyse, çocuk bakımından tek sorumlu kadınsa hem çalışıp hem ev geçindirmek tabi zor gelir.Nesi zor bir anlatında bizde bilelim neyin ne olduğunu.
Kadının geliri olması mı, kocaya bağımlı yaşamasımı peki...
Bunlara yobaz diyincede tepki alıyoruz sonra.
Sizin fikriniz kadının evde oturup çocuk ve koca bakmak o zaman ...Ironi yapmiyorum kendi fikrimi soyluyorum herkes gibi.
Birde bilmediğim için sorayım cidden varmı kuranda bir açıklama diyesim geliyor nedense.Ay evet yazarken bir çekindim
Ama ne kastettiğimi anlamamak için IQnün 30 falan olması lazım diye düşündüm sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?