- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
valla bayılıyorum sana....senin gibi olsam keşkeNe zaman böyle düşünsem istifa eder tatile çıkarım
Madem gelirin de iyi, kenara her ay altın dolar bir şeyler at, olası bir istifa durumunda en azından o arada derede gezmeye paran olsun,ele güne muhtaç olma:)
Zaten dizlerimiz ağrıyacak yaşlanınca gezemeyizBen emekli olunca gezerim kafasını sevmiyorum ya. Gezeceksen bekar ve gençken gezeceksin. Eğlenecek yılları işe feda edip,emekli olup evde oturup torun torba büyütecek yaşta da gezmek mantıksız. Yaşlılar boşuna mı diyor gençliğinizin kıymetini bilin gezin tozun eğlenin diye. Her şey zamanında güzel.
Şimdi ben bunu maddi durumu sadece kendini geçindirmeye yetecek insanlar için demiyorum. Eğer ki maddi durumu iyi olup da tatil yapmak ,turlara çıkmak isteyen varsa diye diyorum. Gezin tozun. Bir daha bu yaşta olmayacağız.
Bende sevmiyorum ama evde de oturamam bütün gün napicagimi bilemem evli olsam belki ev işleri vs.ama böyle zor robot gibi çalış çalış emekli olhanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu
Yıllardır çalışıyorum, daha reşit olmadan bile çalışıyordum ama ne iş yaparsam yapayım çalışmayı sevmiyorum. Ay yok mu bana ben de senin gibiydim de ite kaka emekliliğe yaklaştım diyecek, motive edecek birileri? İş değiştir işini sevmiyorsundur demeyin, halimiz ortada, Türkiye standartlarında kazancımın yüksek olduğu bir şirkette kendi bölümümde çalışıyorum, hatta yaptığım işi seviyorum bile ama işe gelmeyi sevmiyorum.
Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum
Çok haklisiniz ben 12 saat guzellik sektorunde calisan biri olarak hayati fazlasiyla kaçırdığımi dusunuyorum zaten. Sizin calisma sartlariniz nasil 1.gun mu 2 gun mu tatil bilmiyorum ama haftada 1 gun iznim var sadece oda hic biseye yetmiyo ne dinlenmeye nede kişisel işlerimi halletmeye malesef tr de calismak cok zor insani sartlarda yaşamiyoruz asla ve asla. Ben calismayi seviyorum ama daha insani ve olmasi gereken sekilde olsun istiyorum haftada 2 gun tatil ve 9 10 saati gecmeden aslinda cok sey istemiyorum hakkim olani istiyorum ama olmuyo. Bu ulkede yasamakta calismakta artik cok zor yasam kalitemiz standartlarimiz asgariden yok denecek seviyeye indi artik yazik bize yazik ne diyim ki. Mutlu olmak icin sebep yok ama mutsuz olmak icin bir cok sebep var bide onca saat calisipta 3 krus kazanmak gibihanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu
Yıllardır çalışıyorum, daha reşit olmadan bile çalışıyordum ama ne iş yaparsam yapayım çalışmayı sevmiyorum. Ay yok mu bana ben de senin gibiydim de ite kaka emekliliğe yaklaştım diyecek, motive edecek birileri? İş değiştir işini sevmiyorsundur demeyin, halimiz ortada, Türkiye standartlarında kazancımın yüksek olduğu bir şirkette kendi bölümümde çalışıyorum, hatta yaptığım işi seviyorum bile ama işe gelmeyi sevmiyorum.
Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum
Yok yok bizde çalışıyoruz hiç evham yapmayın, zaten çalışmayıp eğlenmeye gücü olan armatör varisi falandır bizim ülkemizde :)Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum
Son cumleniz harika ama sakin olun kimse siz calisiyorken partiler vermiyorhanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu
Bana da hep hamilelik hastalık değil diyorlardı yemin ederim hastaneden çıkamadımDoğurmak meseleymis sen hamilelik hastalık değil diyene bakma valla göz korkutmayim ama benimki biraz talihsiz gecti belki de
Inşallah bende sizin gibi kendi işimi yaparım bir süre sonraçok teşekkür ederim.
evet en azından çalıştığım kadar kazanıyorum, maddi ve akademik tatmin yaşamaya çalışıyorum kendi çapımda.
ancak eskiden ben de çok mutsuz olduğum ortamlarda çalıştım, nispeten iyi ortam kuruncaya kadar göbeğim çatladı... anlıyorum sizi.
Bende de malesef öyle oldu yaBana da hep hamilelik hastalık değil diyorlardı yemin ederim hastaneden çıkamadımben de talihsiz geçirenlerdenim.. Doğurdum şükür ama bu kez rahimle ilgili farklı sorunlarla uğraşıyorum. 10 yıl daha emekliliğe sayacaklar deseler de 2.çocuğu doğmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?