- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
Çocuk doğurmak daha zorlu bir surecmis iş daha kolay vallaallah askına aklımı çelmeyin, işe geleyim diye motive olayım dedim istifa etmeye ve çocuk doğurmaya motive oldum
yav onu da doğurup doğurup anneye kaynanaya vermek benim hayalÇocuk doğurmak daha zorlu bir surecmis iş daha kolay valla
Yani ben öyle yaptım. Üstelik çalışmayı seviyorum. Sadece robot gibi bir ömür sadece işin önceliğimiz olduğu sistemi sevmiyorumallah askına aklımı çelmeyin, işe geleyim diye motive olayım dedim istifa etmeye ve çocuk doğurmaya motive oldum
Çocuk yapa yapa 13 yılı tamamlarmişsin hdhdhd
Doğurmak meseleymis sen hamilelik hastalık değil diyene bakma valla göz korkutmayim ama benimki biraz talihsiz gecti belki deyav onu da doğurup doğurup anneye kaynanaya vermek benim hayal
Onun iş yükü daha ağır değil mi yaKeşke valla ama imkansızbu çocuğum da tüp bebekle anca oldu hiç doğurgan değilim. Yaşım da 36 oldu maalesef. En fazla 1 tane daha olur ancak. Ama genç olsam 4-5 yapardım 10 yıldan kurtulmak için
Futbol takımı bilem kurarsınahahahahah o zaman mecbur acil koca bulmam lazım, doğurmaya bir başlasam 2 yılda bir olmak suretiyle, keyfe bak
Olsun en azından pijama çıkarma zorunluluğu yokOnun iş yükü daha ağır değil mi ya
Onun iş yükü daha ağır değil mi ya
Ya bende 2 çocuk var 1 tane daha mı yapsam acabaBen de sizin gibiyim. Hiç sevmiyorum çalışmak. Okulda çok mutluydum. İş hayatı çok boktan
Ben 9 yılımı tamamladım şimdi çocuk için çalışmıyorum. Çocuk 2 sene olarak saydırılıyormuşdışarıdan ödenerek. Belki 1 çocuk daha yaparım 4 sene oradan gelecek. 13 yıl oluyor kalacak 7 yıl onu da tamamlayıp yaşımın gelmesini bekleyeceğim inşallah.
Valla bu bir tane doğmadan benim gözümü korkuttu tovbeledim luthientr hanım üç aylık bebekle daha üç dört diyor ben tembelim sanırsamFutbol takımı bilem kurarsın
Olsun en azından pijama çıkarma zorunluluğu yok
Ya bende 2 çocuk var 1 tane daha mı yapsam acaba
Annağm inşaallah bende doğunca öyle olur . Mide bulantısı ,kanamalar ,ağır hastalıklar ,ilaçlar korkular bilmem neler altı ayda saçlarım beyazladi inşallah doğunca hepsini unuturum bendeValla değilevet hamilelik çok zordu. İlk 3 ay kusma, düşük tehditi, mide yanması. Şimdi uykusuzluk, yorgunluk ama sevdiğim insanlarla birlikteyim. Tatlı bir bebek. Mutlu büyük anneler, babalar. Minnoş bir eş, iyi arkadaşlar işteyken böyle mi. Hayatım çürüyordu valla.
Bazı insanlara çok iyi geliyor çalışmak ama bazıları için işkenceden hallice. Evcimenlere çocuk öneririm iştense
Yatırım yapmaya karar verirseniz o sizi işe götürür...Araba,ev neyse ne artık..Emekli olduğumda kiraya veririm bir gelirde orda elde ederim dersiniz...Sonra çıkarım turlara mis gibi emeklilik hayali ki bu çok güzelhanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu
Yıllardır çalışıyorum, daha reşit olmadan bile çalışıyordum ama ne iş yaparsam yapayım çalışmayı sevmiyorum. Ay yok mu bana ben de senin gibiydim de ite kaka emekliliğe yaklaştım diyecek, motive edecek birileri? İş değiştir işini sevmiyorsundur demeyin, halimiz ortada, Türkiye standartlarında kazancımın yüksek olduğu bir şirkette kendi bölümümde çalışıyorum, hatta yaptığım işi seviyorum bile ama işe gelmeyi sevmiyorum.
Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum
Bana da aynısı oluyor bazen. Keske oturduğum yerden moneyler aksa ama nerdeee. Ama sürekli evde olmak falan da insanı bunaltıyor. Ne kadar bayılmasam da çalışmayı tercih ederim sanırım. Ama henüz gönlüme göre bi işim yok maalesef ;(hanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu
Yıllardır çalışıyorum, daha reşit olmadan bile çalışıyordum ama ne iş yaparsam yapayım çalışmayı sevmiyorum. Ay yok mu bana ben de senin gibiydim de ite kaka emekliliğe yaklaştım diyecek, motive edecek birileri? İş değiştir işini sevmiyorsundur demeyin, halimiz ortada, Türkiye standartlarında kazancımın yüksek olduğu bir şirkette kendi bölümümde çalışıyorum, hatta yaptığım işi seviyorum bile ama işe gelmeyi sevmiyorum.
Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum
Kendi işini kurman gerekiyor öyleyse patron olmalısın,bunun içinde risk alacaksın :)hanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu
bu iş böyle olmayacak benim için parasını batırabilecek bir yiğide ihtiyacım var belli ki, direkt holding kurup ceo ya bırakmak istiyorumKendi işini kurman gerekiyor öyleyse patron olmalısın,bunun içinde risk alacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?