çalışmak istememe sorunsalı

cezamibu

ufukta normal diye bir şey görünmüyor.
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
532
1.837
313
hanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu :KK34:

Yıllardır çalışıyorum, daha reşit olmadan bile çalışıyordum ama ne iş yaparsam yapayım çalışmayı sevmiyorum. Ay yok mu bana ben de senin gibiydim de ite kaka emekliliğe yaklaştım diyecek, motive edecek birileri? İş değiştir işini sevmiyorsundur demeyin, halimiz ortada, Türkiye standartlarında kazancımın yüksek olduğu bir şirkette kendi bölümümde çalışıyorum, hatta yaptığım işi seviyorum bile ama işe gelmeyi sevmiyorum.

Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum :işsiz:

Off bu bende de var. Ders çalışmayı, kursa gidip yeni şeyler öğrenmeyi çok seven biriydim hep ama konu işe gitmek olunca buhran basıyor bana. Sabah soğukta hazırlanıp gitmek, bütün gün rahatsız bir sandalyede gömlek kumaş pantolonla oturmak, akşam trafik çekip yorgun argın eve gelip bayılmak berbat geliyor 😕 En korkuncu da bu olayın ömür boyu sürecek olması

Off bu bende de var. Ders çalışmayı, kursa gidip yeni şeyler öğrenmeyi çok seven biriydim hep ama konu işe gitmek olunca buhran basıyor bana. Sabah soğukta hazırlanıp gitmek, bütün gün rahatsız bir sandalyede gömlek kumaş pantolonla oturmak, akşam trafik çekip yorgun argın eve gelip bayılmak berbat geliyor 😕 En korkuncu da bu olayın ömür boyu sürecek olması
Ya evvet tam olarak bu. Okula giderken de hiç analiz edememişim mesela en az 16 yıl okuyacağımı. Yoksa bence ona da motivasyon bulamazdım, nasıl bulayım :işsiz: napmak gerek acaba ya bu insanlar bunca yıl nasıl çalıştı

hanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu :KK34:

Yıllardır çalışıyorum, daha reşit olmadan bile çalışıyordum ama ne iş yaparsam yapayım çalışmayı sevmiyorum. Ay yok mu bana ben de senin gibiydim de ite kaka emekliliğe yaklaştım diyecek, motive edecek birileri? İş değiştir işini sevmiyorsundur demeyin, halimiz ortada, Türkiye standartlarında kazancımın yüksek olduğu bir şirkette kendi bölümümde çalışıyorum, hatta yaptığım işi seviyorum bile ama işe gelmeyi sevmiyorum.

Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum :işsiz:
Bence farklı şekillerde de olsa pek çok kili de var bu durum. Mesela kışın üstümü giyinmek çok zor geliyor bana, pijamalarımla çok mutluyum. Pijama ile çalışmaya izin vereler hiç sesim çıkmaz. Yazın da şıpıdık terliklerle işe gitsem😂

ben de işi sevsem de gitmek zorunda olmak duygusunu sevmediğimden dönem dönem çalışmak istemiyorum diye düşünmeye başlıyorum. kendi işim olsa böyle olmaz sanırım.

ben de işi sevsem de gitmek zorunda olmak duygusunu sevmediğimden dönem dönem çalışmak istemiyorum diye düşünmeye başlıyorum. kendi işim olsa böyle olmaz sanırım.
çok doğru. ama bölümüm hiç kendi işimi kurabileceğim bir bölüm değil finans uzmanıyım ben, o da yalan oldu yani :KK53:

Bence farklı şekillerde de olsa pek çok kili de var bu durum. Mesela kışın üstümü giyinmek çok zor geliyor bana, pijamalarımla çok mutluyum. Pijama ile çalışmaya izin vereler hiç sesim çıkmaz. Yazın da şıpıdık terliklerle işe gitsem😂
keşke patronun olsam vallahi motivasyonsa motivasyon, gel kız derim :KK53:

Ben işten mecburi olarak ayrıldım valla bir taraftan çok güzel yalan söylesem olmaz ama geçinmek mümkün değil . Yaz şeysi o kışa girince geçiyor 😅

evden çalışabileceğiniz veya daha seerbest işleri araştırırsanız belki mutlu olursunuz
çalışırken mutlu olmak önemli

Merak etme yaz gelince herkes böyle :D

Tabii biz bahçede göbek attik geldik şimdi.🤣 Çalışmak zor bişey netekim haklısın 😐

Ben de sizin gibiyim. Hiç sevmiyorum çalışmak. Okulda çok mutluydum. İş hayatı çok boktan :p

Ben 9 yılımı tamamladım şimdi çocuk için çalışmıyorum. Çocuk 2 sene olarak saydırılıyormuş :p dışarıdan ödenerek. Belki 1 çocuk daha yaparım 4 sene oradan gelecek. 13 yıl oluyor :p kalacak 7 yıl :p onu da tamamlayıp yaşımın gelmesini bekleyeceğim inşallah.

Ben de sizin gibiyim. Hiç sevmiyorum çalışmak. Okulda çok mutluydum. İş hayatı çok boktan :p

Ben 9 yılımı tamamladım şimdi çocuk için çalışmıyorum. Çocuk 2 sene olarak saydırılıyormuş :p dışarıdan ödenerek. Belki 1 çocuk daha yaparım 4 sene oradan gelecek. 13 yıl oluyor :p kalacak 7 yıl :p onu da tamamlayıp yaşımın gelmesini bekleyeceğim inşallah.
Çocuk yapa yapa 13 yılı tamamlarmişsin hdhdhd

Çocuk yapa yapa 13 yılı tamamlarmişsin hdhdhd
ahahahahah o zaman mecbur acil koca bulmam lazım, doğurmaya bir başlasam 2 yılda bir olmak suretiyle, keyfe bak :KK53:

bu genel olarak bence. şu an patronlar çalışanlara kapı orda modunda oldugu için asla insan yerine koymuyo sen gidersen baskası gelir nasılsa diye umursamıyo öyle olunca tüm çalişanlar mesai saatlerinde vampir gibi dolanıyo. zaten kimsede psikoloji kalmadıki başkasının sözü altında çalışan her tc vatandası kazandıgı para fatura ve kredi kartına gittigi için karın tokluguna çalışma düşüncesi dahada psikolojik çöküntü yaşatıyo ayaklar hiç gitmiyo :işsiz::işsiz:

Yok anam benim geçmiyor artık, kış uykusuna yatmayı hayal ediyorum kış gelince 😂😂😂
Ahaha yok yok direnin çıkmayın işten bu devirde iş mi bırakılır benimde iş yerindeki insanlar psikopat olmasa hayatta birakmazdim . Hastaneye gitmek bile sorundu ayy kurtuldum

Back
X