çalışmak istememe sorunsalı

Yok bırakmam, öyle dediğime bakmayın, hem 21 yılımı verdim hem de özlerim işimi, eğitimini aldığım işi yapıyorum, seviyorum da ve işyerinde çok güzel dostlarım var. Çalışmak güzel şey
Oo maşallah Eda hanjm sizin emekliliğe az kalmis ben daha ooo😔

hanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu :KK34:

Yıllardır çalışıyorum, daha reşit olmadan bile çalışıyordum ama ne iş yaparsam yapayım çalışmayı sevmiyorum. Ay yok mu bana ben de senin gibiydim de ite kaka emekliliğe yaklaştım diyecek, motive edecek birileri? İş değiştir işini sevmiyorsundur demeyin, halimiz ortada, Türkiye standartlarında kazancımın yüksek olduğu bir şirkette kendi bölümümde çalışıyorum, hatta yaptığım işi seviyorum bile ama işe gelmeyi sevmiyorum.

Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum :işsiz:
Valla ülkede işini severek yapan insan zengin insandan bile şanslı ve mutludur bana göre. Helal olsun hedefine ulaşmış huzurlu en azından derim. Devlet memuru kpss diye tutturanlar bile ağlıyor strese giriyor kazanmak için ama hayaline ulaşmak için hedefinde ki o mesleğe ulaşmak için girmiyor ki o strese ( nadir oluyor genelde isteyenler ) sırf düzenli maaş ve devlete bağlı diye isteniyor. Yoksa açıkçası ben hastanede çalışmak istemiyorum çünkü sevmiyorum bankada staj yaptım ağlaya ağlaya gittim o bi sene işkence gibiydi. Belediye en rahatıdır belki ama monoton bi hayat. Ha olsa gider miyim evet. İşte böyle bi jhayat yaşıyoruz :D Hiç mi yok şu mesleği severek yaparım dediğin bi iş? Ben mesela ingilizcemi geliştirebilsem şuan ona çalışıyorum kabin memuru olmak istiyorum yani havaalanının hayalini kuruyorum sürekli uçmak farklı ülkelerde güne başlamak gibi :)

benim 9 seneye yakın sigortam var gerisi yohhhhhh.emekliliğe ne kadar kalmış diye hesaplamamaysa heç gerek yok. :KK45:
Su akar yolunu bulur guzummm 😂😂😂 güncelleme geldi bugün bana, ununu elemiş eleğini asmış teyzeler morundayım. Bugün herkese maşallah ay parçası gibi Allah nazarlardan saklasın diyorum 😂

Evet işini sevmek çok büyük şans ne güzel
az biraz severek yapayım diye işimi kurdum
üstüne sevdiğim alanda akademik projelerde görev alıyorum.

seveyim diye seçerek çalışıyorum, bunun için de senelerce emek verdim.
ama nihayetinde süreli yetişmesi gereken işler ve sürekli zaman baskısı var. ya da birlikte çalışılan projelerde illa başkalarının çıkarttığı sıkıntılar oluyor.
en sevilen iş bile kolay değil bence...

az biraz severek yapayım diye işimi kurdum
üstüne sevdiğim alanda akademik projelerde görev alıyorum.

seveyim diye seçerek çalışıyorum, bunun için de senelerce emek verdim.
ama nihayetinde süreli yetişmesi gereken işler ve sürekli zaman baskısı var. ya da birlikte çalışılan projelerde illa başkalarının çıkarttığı sıkıntılar oluyor.
en sevilen iş bile kolay değil bence...
Iş kolay olmuyor da ben mesela girdiğim şirkette işime böyle dört kolla sarilmıştım tecrübesiz mühendis olunca o kadar çok kullaniliyor ki insan sevdiğin işte bile yeter noktasına geliyorsun . Bence çevre baskısı ,mobing yoksa kafana göre çalışıyorsan zorluğu bile güzeldir . Umarım işinizi çok buyutursunuz

hanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu :KK34:

Yıllardır çalışıyorum, daha reşit olmadan bile çalışıyordum ama ne iş yaparsam yapayım çalışmayı sevmiyorum. Ay yok mu bana ben de senin gibiydim de ite kaka emekliliğe yaklaştım diyecek, motive edecek birileri? İş değiştir işini sevmiyorsundur demeyin, halimiz ortada, Türkiye standartlarında kazancımın yüksek olduğu bir şirkette kendi bölümümde çalışıyorum, hatta yaptığım işi seviyorum bile ama işe gelmeyi sevmiyorum.

Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum :işsiz:
İlk itiraf benden gelsin evet sen çalışırken hepimiz eğleniyoruz partiler partiler 😁😁🤣🤣🤣🤣 yok kız valla bende keşke çalıssm diyorum ama böyle oturacak bir iş lazım yok valla

Iş kolay olmuyor da ben mesela girdiğim şirkette işime böyle dört kolla sarilmıştım tecrübesiz mühendis olunca o kadar çok kullaniliyor ki insan sevdiğin işte bile yeter noktasına geliyorsun . Bence çevre baskısı ,mobing yoksa kafana göre çalışıyorsan zorluğu bile güzeldir . Umarım işinizi çok buyutursunuz
çok teşekkür ederim.
evet en azından çalıştığım kadar kazanıyorum, maddi ve akademik tatmin yaşamaya çalışıyorum kendi çapımda.
ancak eskiden ben de çok mutsuz olduğum ortamlarda çalıştım, nispeten iyi ortam kuruncaya kadar göbeğim çatladı... anlıyorum sizi.

Ben de çalışmayı sevmiyorum. Hatta nefret ediyorum. Kısa bir süre çalıştım sonra yapamadım. Çok iyi bir yerdeydim hatta ama ııh yok yürütemedim. İşi bıraktıktan sonr kendi işimi yapmaya başladım. Kira gelirim olduğu için çok şükür paraya ihtiyacım olmuyor o sebeple canım istedikçe iş alıp yapıyorum. Keyif için yapmak psikolojik olarak rahatlatıyor.

Çalışmak istemeyebilirsiniz çok doğal çalışıp başkalarına iş kilitlemeye çalışan yaptığı her işi elinin ucuyla yapan sürekli çocuğu bahane eden çalışan kadınlardan olamyin yeter

Ahahaha 5 yıldır bir gün bile senelik izin kullanamadim. Çalışmadan hayatta kalmanın yolunu bilen varsa beni de aydınlatsın. Hiç değilse 1 ay tatil yapayım 😭😭😭

Sabah işe gitmek bence birçok insan için zor , bu ekonomi şartlarında işi bırakmayın derim 🤷‍♀️

Valla bütün ülke toplanıp eğlenmiyor, bütün ülke sizin gibi.
Sevdiği işi yapan, severek çalışan şanslı insan sayısı çok çok az.

Evden calismayi tavsiye ederim haftada 1 gun is yerine gidiyorum ruhum cekiliyor :27: bir dahakine tamamen evden calisacagim bi is bulacagim 😀

İmkan varsa şirketten esnek çalışma talep etseniz, mesela bazı günler evden çalışsanız. Pandemiden sonra çok çok arttı uygulamalar, belki motivasyon için iş rotasyonuyla vs. evden çalışma yapabilirsiniz bir süre, ben kendi işimi yapıyorum ve evden çalışıyorum ama çoğu zaman çok zorlanıyorum çalışmakta. Keşke bir süre yer değiştirsek sizinle :( işe giderken “ne giysem” diye düşünebilenlere özeniyorum falan…

Back
X