Çalışmak istemiyormuş?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba kızlar. Erkek arkadaşım üniversite mezunu bir işsiz. Yüksek yapma şansı vardı salladı okulu gitmedi. Polis olmak için başvurdu ama onu da istemiyorum belki mülakatlarda bilerek kalırım diyor. E ne yapacaksın diyorum çalışmak istemiyorum diyor ömrümü çalışıp sabah iş akşam ev sürekli böyle çürütemem diyor. Nasıl yaşayacaksın dedim biraz çalışır kazanırım bir süre yatar onu yerim diyor. Bende saygı duyuyorum dedim üstüne gitmedim. Bana da düşün karar ver sende benimle devam edecek misin etmeyecek misin dedi düşüneceğim dedim. Ama aşırı uzaklaştım bu konuşmadan sonra ondan. Tamam hayatımı o geçindirmeyecek bende atanmayı bekliyorum ama işe girer girmez çalışacağım elbette yarın öbür gün aile kuracağım. Neden böyle konuşuyor psikolojisi mi iyi değil umutsuzluktan mı böyle anlayamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum kafam karıştı yaşı 25 bu arada küçük değil yani.

Bana sanki ayrılmak istiyormuş ya da evlilik düşünmüyormuş da sizi uzaklaştırmaya çalışıyormuş gibi geldi. Yoksa aklı olan adamın edeceği laflar değil bunlar. Baya bilerek söylenmiş gibi.
Kesinlikle ciddi ilişki düşünme benimle tipli insanlar bunlar uzaklaştıracak bişi bulamayınca soğutma çabası 👌🏻👌🏻

Bana sanki ayrılmak istiyormuş ya da evlilik düşünmüyormuş da sizi uzaklaştırmaya çalışıyormuş gibi geldi. Yoksa aklı olan adamın edeceği laflar değil bunlar. Baya bilerek söylenmiş gibi.
Kesinlikle katılıyorum başka açıklaması olamaz

Bi desene şuna
"Dediklerini düşündüm de çok mantıklı geldi bak bende atanmaya çalışıyorum kendimi çok bunaltıyorum boşu boşuna üzülüyorum ne gerek var düşününce yani başka iş mi yok hem olmasa da olur sonuçta sen her zaman çalışmayacaksın bazı zamanlar evde olacaksın gezip tozarız sonra bi yere girer garsonluk kasiyerlik yapar az daha para kazanır öyle yaşar gideriz cidden aklıma yattı bu fikir. Varım ben seninle😍😍"
Aha da bunu kopyala at yazcağı mesajı çok merak ediyorum kesin topuklar çünkü adamın amacı ayrılmak zaten

Merhaba kızlar. Erkek arkadaşım üniversite mezunu bir işsiz. Yüksek yapma şansı vardı salladı okulu gitmedi. Polis olmak için başvurdu ama onu da istemiyorum belki mülakatlarda bilerek kalırım diyor. E ne yapacaksın diyorum çalışmak istemiyorum diyor ömrümü çalışıp sabah iş akşam ev sürekli böyle çürütemem diyor. Nasıl yaşayacaksın dedim biraz çalışır kazanırım bir süre yatar onu yerim diyor. Bende saygı duyuyorum dedim üstüne gitmedim. Bana da düşün karar ver sende benimle devam edecek misin etmeyecek misin dedi düşüneceğim dedim. Ama aşırı uzaklaştım bu konuşmadan sonra ondan. Tamam hayatımı o geçindirmeyecek bende atanmayı bekliyorum ama işe girer girmez çalışacağım elbette yarın öbür gün aile kuracağım. Neden böyle konuşuyor psikolojisi mi iyi değil umutsuzluktan mı böyle anlayamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum kafam karıştı yaşı 25 bu arada küçük değil yani.

Aaaa bu benim kardeşim galiba
Ne gerek varmış çalışmaya

Sen hala ordamisinnnnn ayaklarin bi tarafina vura vuraaaa kac kizim kac kurtr kendini cok sanslisin ki adam sna nietini acik acik sylemis bende bnun aynisi 40 yasinda bi kayin var 20 yasinda oglu var cocuk annesinde yasyr adam iki ay calsr 10 ay yatar para btnce onun bnun srtndan gecnr kendi istekleri icin kimn huzuru bozlrsa bozulsn asla umrsmaz cekrge gibi girdi yeri kurutr cocuk 3 haftaligina tatile gelr yanina kalacak yer yok para yok gidene kadr cocugu somurur ayni seyleri yasamak istmyrsan uzak dur hayatina bak daha duzgun insanlarla karsilarsn ins

Back
X