- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi agresifkiz
Bu Adam Hayatı ciddiye almıyor . Sizi hiç almaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bunu psikolojisi bozuk, sağlıklı düşünemiyor gibi yorumlamayın. bu şekilde yaşayan insanlar çok var. para kazanmayı önemsemiyor, sabah 8 akşam 5 standart beyaz yakalı olmak istemiyor, gibi gibi bir sürü düşünce biçimiyle bu yaşam şeklini benimseyenler var.
kimisi de ben evimden çalışıcam, az kazanırım önemli değil diyor.
kazanırım, sonra o parayla gezer yada boşta yaşarım diyenler var.
erkeklerin her sözünü "benimle ciddi düşünmüyor, o yüzden bahane uyduruyor" gibi algılamamak lazım. onlar da insan. kendilerine göre hayat görüşleri var. herkes düzenli bir işi sevmek yada hayatı ciddiye almak zorunda değil.
belli ki erkek arkadaşınız hayatı sizin gibi ciddiye almıyor. çalışır kazanırım, işten çıkar onu yerim, param bitince gene iş bulurum gibi bir hayat istiyor ve "isteyebilir". onun beklentisi böyle bir hayat olabilir.
bunu sevgilinizi haklı çıkarmak için yazmıyorum. sadece her davranışı "benimle evlenmeyecek, bahane" diye yorumlamamak lazım. olaya böyle bakın diye yazdım.
size bu tip bir hayat tarzı uymuyorsa o zaman yol yakınken uzaklaşır, kafa yapısı size uygun bir insanlar devam edersiniz.
böyle bir yaşam tarzı herkesin kaldırabileceği birşey değil ki. yani sınava çalışıp atanıp bir an önce çalışmak isteyen bir kadın var karşısında. adamsa daha rahat. belki de zamanla para kazansa bile, kadın her sabah işe giderken adamın yatıyor olması sinirine dokunacak.Olay nasıl tarz bir hayat istediği değil zaten...Beyaz yakalı olmaması sorun değil...Ama seviyorsa ben boyle olucam ama bu engel değil ben para kazanırım da diyebilirdi...Düşün taşın kararını ver demez kaybetmek istemeyen biri
Bana sanki ayrılmak istiyormuş ya da evlilik düşünmüyormuş da sizi uzaklaştırmaya çalışıyormuş gibi geldi. Yoksa aklı olan adamın edeceği laflar değil bunlar. Baya bilerek söylenmiş gibi.
@komsukiziiiiii karar verdim, seninle her şeye varım. Asla bu sebepten ayrılmam deyin. Bakalım ne tepki verecek.
Merhaba kızlar. Erkek arkadaşım üniversite mezunu bir işsiz. Yüksek yapma şansı vardı salladı okulu gitmedi. Polis olmak için başvurdu ama onu da istemiyorum belki mülakatlarda bilerek kalırım diyor. E ne yapacaksın diyorum çalışmak istemiyorum diyor ömrümü çalışıp sabah iş akşam ev sürekli böyle çürütemem diyor. Nasıl yaşayacaksın dedim biraz çalışır kazanırım bir süre yatar onu yerim diyor. Bende saygı duyuyorum dedim üstüne gitmedim. Bana da düşün karar ver sende benimle devam edecek misin etmeyecek misin dedi düşüneceğim dedim. Ama aşırı uzaklaştım bu konuşmadan sonra ondan. Tamam hayatımı o geçindirmeyecek bende atanmayı bekliyorum ama işe girer girmez çalışacağım elbette yarın öbür gün aile kuracağım. Neden böyle konuşuyor psikolojisi mi iyi değil umutsuzluktan mı böyle anlayamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum kafam karıştı yaşı 25 bu arada küçük değil yani.