Çalışmak istemiyormuş?

Sanırım ne istediğini bilmeyen, arayış içerisinde, psikolojik sorunları var. Aman uzak dur. Düzelir diye bekleme

Konu sahibi ortalıkta yok ama ben yine de yazayım..
Seven erkek, sen benle devam edecek misin diye bi soru sormaz. Böyle bi riski göze bile alamaz..
Herifin zaten şu anda belli ki ciddi bi ilişki isteği de yok...Benden uzun süre bişey bekleme, bu şekilde devam etmek istersen de sen bilirsin diyor...Ama bu adamı 2 gün sonra işe girmiş ve baskasıyla elele görürsen de şaşırma...

bence bunu psikolojisi bozuk, sağlıklı düşünemiyor gibi yorumlamayın. bu şekilde yaşayan insanlar çok var. para kazanmayı önemsemiyor, sabah 8 akşam 5 standart beyaz yakalı olmak istemiyor, gibi gibi bir sürü düşünce biçimiyle bu yaşam şeklini benimseyenler var.

kimisi de ben evimden çalışıcam, az kazanırım önemli değil diyor.

kazanırım, sonra o parayla gezer yada boşta yaşarım diyenler var.

erkeklerin her sözünü "benimle ciddi düşünmüyor, o yüzden bahane uyduruyor" gibi algılamamak lazım. onlar da insan. kendilerine göre hayat görüşleri var. herkes düzenli bir işi sevmek yada hayatı ciddiye almak zorunda değil.

belli ki erkek arkadaşınız hayatı sizin gibi ciddiye almıyor. çalışır kazanırım, işten çıkar onu yerim, param bitince gene iş bulurum gibi bir hayat istiyor ve "isteyebilir". onun beklentisi böyle bir hayat olabilir.

bunu sevgilinizi haklı çıkarmak için yazmıyorum. sadece her davranışı "benimle evlenmeyecek, bahane" diye yorumlamamak lazım. olaya böyle bakın diye yazdım.

size bu tip bir hayat tarzı uymuyorsa o zaman yol yakınken uzaklaşır, kafa yapısı size uygun bir insanlar devam edersiniz.

e arada yatacak kadar kazanacaksa neden olmasin diyorum ben,
kim istemez ki boyle hayati,
ama iste ay sonu zor geliyor, yoksa biz de patronu cok sevdigimizden calismiyoruz 40 saat :işsiz:

bence bunu psikolojisi bozuk, sağlıklı düşünemiyor gibi yorumlamayın. bu şekilde yaşayan insanlar çok var. para kazanmayı önemsemiyor, sabah 8 akşam 5 standart beyaz yakalı olmak istemiyor, gibi gibi bir sürü düşünce biçimiyle bu yaşam şeklini benimseyenler var.

kimisi de ben evimden çalışıcam, az kazanırım önemli değil diyor.

kazanırım, sonra o parayla gezer yada boşta yaşarım diyenler var.

erkeklerin her sözünü "benimle ciddi düşünmüyor, o yüzden bahane uyduruyor" gibi algılamamak lazım. onlar da insan. kendilerine göre hayat görüşleri var. herkes düzenli bir işi sevmek yada hayatı ciddiye almak zorunda değil.

belli ki erkek arkadaşınız hayatı sizin gibi ciddiye almıyor. çalışır kazanırım, işten çıkar onu yerim, param bitince gene iş bulurum gibi bir hayat istiyor ve "isteyebilir". onun beklentisi böyle bir hayat olabilir.

bunu sevgilinizi haklı çıkarmak için yazmıyorum. sadece her davranışı "benimle evlenmeyecek, bahane" diye yorumlamamak lazım. olaya böyle bakın diye yazdım.

size bu tip bir hayat tarzı uymuyorsa o zaman yol yakınken uzaklaşır, kafa yapısı size uygun bir insanlar devam edersiniz.

Olay nasıl tarz bir hayat istediği değil zaten...Beyaz yakalı olmaması sorun değil...Ama seviyorsa ben boyle olucam ama bu engel değil ben para kazanırım da diyebilirdi...Düşün taşın kararını ver demez kaybetmek istemeyen biri

Ay evlerden ırak...
Ne güzel valla...
Açık açık kartlarını sermiş önünüze kabul etmek ya da etmemek sizin kararınız.
Ben böyle bı kaç insan tanıyorum.
Resmen onun bunun hayatına yapışmak için gelmişler dünyaya...

Olay nasıl tarz bir hayat istediği değil zaten...Beyaz yakalı olmaması sorun değil...Ama seviyorsa ben boyle olucam ama bu engel değil ben para kazanırım da diyebilirdi...Düşün taşın kararını ver demez kaybetmek istemeyen biri
böyle bir yaşam tarzı herkesin kaldırabileceği birşey değil ki. yani sınava çalışıp atanıp bir an önce çalışmak isteyen bir kadın var karşısında. adamsa daha rahat. belki de zamanla para kazansa bile, kadın her sabah işe giderken adamın yatıyor olması sinirine dokunacak.

olay sadece para kazanması olarak görülmemeli. yaşamak istediği tarz alışılagelenden ve kadının beklentisinden farklı. bence bu anlamda düşün taşın demiş.

belki adam az kazanır 1+1 de yaşarım, daha fazla beklentim yok diyor, gibi gibi hayata dair sevgilisinden farklı tutumları olabilir, ki öyle olduğu da belli.

zaten ikisinin hayata aynı bakmadığı ve ortak bir nokta yakalayamayacakları ortada. o durumda adam da kendi düşünce yapısından, yaşamak istediği hayattan feraga etmiyorsa elbette sen bunu kaldırabilir misin bak ben böyle bir hayat istiyorum diyor.

kendi çapında seviyordur, bunu yargılamam ben. ama bazı insanlar için kendi düşünceleri, özgürlükleri sevgilerinin önünde gelir. anladığım kadarıyla bu adam da böyle.

Bana sanki ayrılmak istiyormuş ya da evlilik düşünmüyormuş da sizi uzaklaştırmaya çalışıyormuş gibi geldi. Yoksa aklı olan adamın edeceği laflar değil bunlar. Baya bilerek söylenmiş gibi.

%100 katiliyorum, benim evlenmeye aile falan gecindirmeye niyetim yok anla iste git basimdan demek bu

Hiçbirimiz çalışmak istemiyoruz. Hepimizin hayatı, zamanı çok kıymetli. Ama geçim telaşı işte. Bence iyice düşünün. Yoksa sabahın köründe kalkıp kimse koşa koşa işe gitmiyor.

Her ne kadar kabul etmek istemesem sen hepiniz çok doğru yazmışsınız. Ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrılan ben olup sonra vicdan azabı çekmek istemiyorum. Psikolojik bir süreçten mi geçiyor acaba diye düşünüyorum ama üstüne düşmüyorum beni de aşağı çekmesini istemiyorum. Kafam çok karışık gerçekten.

@komsukiziiiiii karar verdim, seninle her şeye varım. Asla bu sebepten ayrılmam deyin. Bakalım ne tepki verecek.

Ama böyle düşünmüyorum ki dersem ve gerçek fikri oysa kabul etmiş olacağım. Sevgi bir yere kadar ileride olacak ailemi çocuklarımı düşünmek zorundayım.

Merhaba kızlar. Erkek arkadaşım üniversite mezunu bir işsiz. Yüksek yapma şansı vardı salladı okulu gitmedi. Polis olmak için başvurdu ama onu da istemiyorum belki mülakatlarda bilerek kalırım diyor. E ne yapacaksın diyorum çalışmak istemiyorum diyor ömrümü çalışıp sabah iş akşam ev sürekli böyle çürütemem diyor. Nasıl yaşayacaksın dedim biraz çalışır kazanırım bir süre yatar onu yerim diyor. Bende saygı duyuyorum dedim üstüne gitmedim. Bana da düşün karar ver sende benimle devam edecek misin etmeyecek misin dedi düşüneceğim dedim. Ama aşırı uzaklaştım bu konuşmadan sonra ondan. Tamam hayatımı o geçindirmeyecek bende atanmayı bekliyorum ama işe girer girmez çalışacağım elbette yarın öbür gün aile kuracağım. Neden böyle konuşuyor psikolojisi mi iyi değil umutsuzluktan mı böyle anlayamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum kafam karıştı yaşı 25 bu arada küçük değil yani.

Hiiic arkana bakma atan kaç o asalaktan..

Back
X