Evli değilim ama benzer bir durumu bende yaşadım.Birazda yapı meselesi sanırım,hassas olmak,duygusal olmak gibi...
Çok rahat gibi görünen,hatta gerçekten rahat olan bir iş bile bu sebepten kabus gibi geliyor.Her gün eve gelirken,işten nasıl çıkabilirim planları yapan,eve geldiğinde suratı asık duran,nedenini soranlara sürekli işten şikayetçi olan,böyle olunca hakkında iş beğenmeyen,çaba sarfetmeyen,mücadele etmeyen biri gibi düşünülmesini sağlayan,içinden hiç birşey yapmak gelmeyip,eve gelir gelmez uyumak isteyen,aslında yatıncada sabaha kadar her saat başı uyanıp işe gitmek için kaç saatim kalmış diye hesap yapan biri oldum 1,5 ay boyunca...
Ve beni burası oldukça soğuttu çalışmaktan.En baştada belirttiğim gibi hassas bir yapıya sahip olmak gerçekten çok kötü.Sizin istememe sebebinizi bilmiyorum ama ben o zamandan beri çalışamadım.Farkettiğim bazı özelliklerim vardı ama adına "Sosyal Fobi" dendiğini sonradan öğrendim ve bu konuda yardım almaya karar verdim ben.Komik ve saçma gelebilen bir çok özellik.Bilmesem,yaşamasam bende saçma der geçerdim ancak başına gelmeyen bilemez...