çalışmak istemiyorum fakat evimede destek olmak istiyorum

O kadar çok piskopat patronlarla bende çalışmak zorunda kaldım ki bazısıda ağlattı bence iş bulmadan ayrılma diyeceğim ama hasas olduğuna göre ayrıl diyeceğim aramaya devam et bulacağınıda evrene olumlu mesaj yolla mutlaka kısa zamanda gerçekleşecektir kendi kendine evrene olumlu yönlerini anlat positiv ol evren mesajını algılasın bende bu yöntem gerçekleşmiştir denemeye değer

ne kadar emek o kadar yemek kusura bakmayin da. ayrica abartmayin insanlar fabrikalarda gunde kac saat calisiyolar da bi sey demiyolar. bence ne is yapiyor olursaniz olun, abartiyosunuz.

Arkadaşım, Şimdi benim anlamadığım çalışmak mı seni bu kadar geriyor yoksa hiç istemediğin bir yerde, sektörde çalışmak mı???

Bu ikisi farklı konular.Kestane kebap acele cevap:82:

Arkadaşım, Şimdi benim anlamadığım çalışmak mı seni bu kadar geriyor yoksa hiç istemediğin bir yerde, sektörde çalışmak mı???

Bu ikisi farklı konular.Kestane kebap acele cevap:82:

benim anladığım kadarıyla istemediği sektör ve işte çalışmak germiş arkadaşı. kestane kebap okuyunca canım çekti de hemen yazayım dedim:1:

Otomotiv sektörinde ne iş yaptığını çok merak ettim doğrusu bu kadar insan iş bulamazken ağlarken eleştirmek için yazmıyorum ama hangi iş olduğunu çok merak ediyorum

ne kadar emek o kadar yemek kusura bakmayin da. ayrica abartmayin insanlar fabrikalarda gunde kac saat calisiyolar da bi sey demiyolar. bence ne is yapiyor olursaniz olun, abartiyosunuz.

abartmıyorum arkadaşım.sen sevmediğin bir işi yaparmısın?psikoljin alt üst olmuş -kafan agrıyor -gözlerinin altı çökmüş-miden bulanıyor bir şekilde eve hiç geldinmi?soruyorum sana.kiii

tam olarak ne iş yapıyorunuz?
eğer fiziksel anlamda zorlanmıyorsanız ve bilgi birikiminiz bu işi yapmanıza yetiyorsa madem ihtiyacınız da var bi yandan çalışın bi yandan yeni iş bakın çevrenize iş aradığınızı duyurun olmaz mı?
molalar vererek çalışın; işinizi elinizde sündürmeyin bitirin ve kendinize zaman kalsın; evde oturmak da çözüm değil ki o zaman da maddi sıkıntılar olacak.

Allah yardımcın olsun bu zaman da iş bulmak gerçekten çok zor umarım istedigin işi bulursun 4 yıllık unv.mezunları bile iş bulamıyor bu zaman da artık sevdigin ya da sevmedigin die iş ayrımı oldugunu düşünmüyorum hızlı tüketim sektöründe çalıştım geçen kış hep dısardaydım 2 tane montumu giydim çıktım dısarıya ama yineden gocunmadım ayda bir defa serum yedim yine de ben bu işten ayrılacagım demedim arkadasım inan insanlar ne zorluklarla çalısıyorlar sadece bil istedim çıkıp çıkmamak tabiki senin lüksün iyi geceler ...

konuştum eşimle canım.biraz canımı birazcık sözleriile yaktı.ama bugün iyiyiz.

Simdi bir sorun yok yani degilmi? InsaAllah öyledir. Esiniz bu durumda insaAllah size destek oluyordur. Cok sevindim iyi olmaniza gercekten. Böylesi iyi bir haber almak gercekten sevindirici. O kadar cok kötü seyler okuyorum ki bu forumda, böylesi güzel haberlere ihtiyac cok. :61: Hakkinizda hayirlisi.

Back
X