Yapıyor zaten haklısınız . Eve de yansıyor . Eşim bıktım artık diyor sabah akşam aynı konu adam haklı . Anlatamıyorum bu aralar eşime bu da içimde kalıyor buraya yazayım dedim .Devam etseniz bile mental olarak yorulacaksınız çok fazla. Öyle bir yerde çalışacağıma markete girerim. Önceki konunuzda da demiştim hala aynı fikirdeyim. Travma bile yapabilir bu sizde.
En kötü ihtimalle markete girersiniz en azından kafanız değil bedeniniz yorulurHaklısınız iş başvurusu yapıyorum sürekli her yere
Adam psikopat demek kiİnanın sessiz kalmıyorum . İşimi yapıyorum onay almam gerekiyor her şeyi bana soruyorsun der kendim yapıyorum kafana göre iş yapıyorsun der söylerim böle böle diyorsunuz diye konuşur da konuşur . Adamın tavrından yoruldum sürekli bi kulp buluyor bağırmak için. Gözümde büyütmüyorum kovacaksa kovar o ayrı ben kaldıramıyorum sanırım artık . Bana ilk işe girdiğimde hata yapmaktan korkma dedi içimden işten değil senden korkuyorum stresten hata yapıyorum hata yaptıkça stres oluyorum.
Aynen walla en azından bedenim yorulurEn kötü ihtimalle markete girersiniz en azından kafanız değil bedeniniz yorulur
Yok mutlu değilim . Psikopat mıdır bilmemAdam psikopat demek ki
İşler de çok iyi değilse o da hırsını personelden çıkarıyor demek
Bence siz yeni iş bakın
Belli ki burada mutlu değilsiniz
Bu aşamadan sonra mutlu olacağınızı da sanmıyorum
Tahmin ediyorumYok mutlu değilim . Psikopat mıdır bilmemama ego tavan kuralcı memnuniyetsiz. Yani ne bileyim hatalı olsa da aslaa benim hatam demez.
Yani duyduğum kadarı ile ne kadar doğrudur bilemem . Babasından gelmiş bu patronluk küçükken babasının fabrikasında çalışmış el bebek sonra fazla geçmeden üni bitirip başa geçmiş. Geldiği bi yer yok yani . İş zorluğunu yükü bilmiyor. . O zaten patron dünyanın en iyi patronu da olsa arada hep bi sınır olur doğrusu budur ama o özellikle bnu yapıyor gibi . Telefonda söyleyeceği şeyi sırf yanına çağırarak sorup yolluyor ego tatmini başka bir şey değil.Bence bir an önce başka iş bulup ayrılın. Psikolojik ve ruhsal olarak yıpranmaya değmez, o adamın aklının ucuna bile gelmiyordur sizin bu yaşadıklarınız ama hem sağlık hem de psikolojik olarak travmalarını siz çekeceksiniz. Belli bir yere gelmiş insanlar keşke nereden ve nasıl geldiklerini unutmayıp, geldikleri makamı sindirip yanında çalışan insanlara köstek değil destek olsalar.
Yani gerçekten allah sabırlar versin . Burada ki dış ticaret müdürü ben onunla çalışanlara acıyorum demişti . Zor muhasebe ik ayy biz orada çalışamayız allah sana 2 kat sevap yazıyordur bu oruçlu halinle diyorlarTahmin ediyorum
Benim eski pigme müdürümde öyleydi
Kısa boylu kompleksi bir adamdı
Ayyy aklıma geldi şimdi
Allah altında çalışana sabır versin.
Allah yardımcın olsun gerçektenYani gerçekten allah sabırlar versin . Burada ki dış ticaret müdürü ben onunla çalışanlara acıyorum demişti . Zor muhasebe ik ayy biz orada çalışamayız allah sana 2 kat sevap yazıyordur bu oruçlu halinle diyorlar
Ozaman bu tam tersi, direk tepeye gelmiş ve hiç zorluk çekmemiş bir ego yumağı. Umarım en kısa zamanda başka bir iş bulup kurtulursunuz.Yani duyduğum kadarı ile ne kadar doğrudur bilemem . Babasından gelmiş bu patronluk küçükken babasının fabrikasında çalışmış el bebek sonra fazla geçmeden üni bitirip başa geçmiş. Geldiği bi yer yok yani . İş zorluğunu yükü bilmiyor. . O zaten patron dünyanın en iyi patronu da olsa arada hep bi sınır olur doğrusu budur ama o özellikle bnu yapıyor gibi . Telefonda söyleyeceği şeyi sırf yanına çağırarak sorup yolluyor ego tatmini başka bir şey değil.
Umut ediyorum bende en kısa zamanda inş bakalım herkese saldırdımOzaman bu tam tersi, direk tepeye gelmiş ve hiç zorluk çekmemiş bir ego yumağı. Umarım en kısa zamanda başka bir iş bulup kurtulursunuz.
Benim de direktörüm olacak kadın böyle çıkarsın diye bekliyorum gerçekten ihbar tazminatı alayim bariYönetici asistanıyım. Ve resmen korkuyorum işten değil adamdan. Hiç bir istediğini net söylemiyor benm anlamamı bekliyor anladığımı yaptığımda eğer hata ise ayvayı yedin bi hakaret bi azarlama. Defalarca bi iş için yanına gidiyorum hadi gideyim gocunmuyorum ama sonuca bağlansa o da yok .
Ben herşeyi geçtim de birinin sizi azarlamasına nasıl izin verebiliyorsunuz dağ kadar borcum olsa durmam net. Madem sizi kovsa rahatlıycaksınız şimdiden rahat takılın azarlamalarında kendisini tersleyin hem bu kadar içinize atmazsınız hemde belki kovulup tazminat alırsınızYönetici asistanıyım. Ve resmen korkuyorum işten değil adamdan. Hiç bir istediğini net söylemiyor benm anlamamı bekliyor anladığımı yaptığımda eğer hata ise ayvayı yedin bi hakaret bi azarlama. Defalarca bi iş için yanına gidiyorum hadi gideyim gocunmuyorum ama sonuca bağlansa o da yok .
Elbette mobing ama herkese karşı böyle . Eşimle sorunlar oluyor çünkü bunaldığım için içimi dökmek istiyorum ona anlatıyorum ama gel gör ki sürekli aynı durumlar adam bıktı tabi haklı olarak .. yeter sabah akşam aynı adamımı dinleyeceğim ben ya dediİyi de bu yapılan mobbing ve ispatladığını takdirde ciddi cezası olan bir suç. Ne demek hakaret etmek, çocuk gibi azarlamak. Eşiniz bile bu konuyu konuşmaktan bıktıysa ortada sizin açınızdan çok ciddi boyutta sıkıntı var demektir ki mobbingle başa çıkmak çok zordur, insanı her anlamda yıpratır. Ya psikolojik destek alıp öyle ilerleyin ya da işi bırakın, bırakamam derseniz izne çıkın, rapor alın bişey yapın bir süre uzak kalın, uzaktan bakın olaylara. Ayrıca zor işler kadınların işi falan değildir rica ediyorum motivasyon kaynağınız size, bize, kadınlara saçma sapan iş dayatan bi motto olmasın.
Tazminat alamam 3 aydır çalışıyorum . Evet sslında yapılan yada yapılacak işi biliyorum yapıyorum günün sonunda onay almam gerekiyor çünkü onay almadan yaparsam kendi başıma iş yapmış oluyorum onay almaya gidersem her şeyde bana geliyorsunuz diye azarlıyor . Sesim çıkıyor aslında baya tartışıyoruz ama anlamıyor cidden.Siz işten çıkmak yerine Burak'ın sizi çıkarsın.Tazminatinizi alırsınız.Boyle düşünerek korkmayın ozguveniniz yerine gelsin.Her şeyi sormayın zaten bu işte pişmiş olarak ne yapılacağını az çok bilirsiniz.O da bunun farkında bence huysuz bir insan bakıyor sizden ses çıkmıyor vurun abaliya hesabı.Begenmiyirsaniz tazminatımı verin çıkarın diyin.İsciler kendini güçsüz ve düşük seviyede gördükçe kafasına vuran çok oluyor maalesef.
İnanın çoğu yerde saldım asılmıyorum büyük yapmam gereken işleri yapıyorum küçüklerde hiç umursamıyorum çıkarsın diye. Sürekli bana defalarca aynı şeyi söylüyorum size hep bi eksiklik hep bi eksiklik söyleyin diyorum nerede eksiklik hiç yardımcı olmuyorsunuz kendi işimi kendim hallediyorum diyor bana bi daha derse ben elimden geleni yapıyorum fazlasıyla demekki eksik kalıyorum elimden gelen bu derim takdir sizin..Ben olsam dik dik cvp verir kendimi kovdurur tazminat almaya bakarım
Buarada deli gibi iş ararım
Ezilerek yasanmaz omur gecmez sal ipini gitsin dunyada is mi yok ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?