- 1 Nisan 2022
- 2.857
- 1.669
- 83
- 38
MerhabaMerhaba
Kızlar 14 yıl çalışmamın ardından 1yıl bir evde kaldım. Evlilik nedeni ve şehir değiştirmekten dolayı. Ocaktan beri çalışıyorum. Yönetici ile sorun yaşadık çıkıyorum dedim vs vs. Sorun konuştu benimle özür diledi fln . Borç fln olduğundan dolayı kaldım bende ama gel gör ki adam zorbir iş için 30kere yanına koşturuyorum. Bakalım mı yapalım mı hep erteleme. Bir şey söylediğimde bu senin işin diyor . Ya tamam benim işim uçak otel ayarlamak peşinden defalarca koşturmak mı anlamadım. Ama o kadar isteksiz çalışıyorum ki karnımda kasılmalar korku vs tedirgin çalışıyorum of gene iş. Eşimi de bu yolda yalnız bırakmak istemiyorum ve ne yapacağımı şaşırdım. Şimdide çıkmak istiyorum ama bu seferde sen kaldın bi gidiyorsun bi kalıyorsun diyecekler şaşırdım ne yapacağımı…
Daha önce böyle bir konu açmıştım. Bu işyeri değil ama patronum enerjimi emdi . Resmen işe gelmek istemiyorum. Hatta sürekli her sabah mideme ağrılar giriyor korkuyorum resmen adama ne yapsam ters tepiyor sürekli bana yardımcı olmuyorsunuz diyip diyip duruyor ya daha ne yapayım bilmiyorum