Calismak istemiyorum...

bekarken zorlananlar napacak ilerde şahsen merak ediyorum kendi adıma
ya yine zor bi hayat yaşıcaksam niye okudum kardeşim diye sorasım var. of.

aynı dert bendede var hiç sormayın ya
tatile ihtiyacım var biliyorum ama bu sene gidemicez biyere :2:
en zoruna bütün gün insanlara o 5 yıldızlı otelleri ballandıra balandıra anlatıp onları ikna ediyorum :sinifsinif:
hele biraz önce 1 müşteri 3 saat boyunca resmen ege - akdeniz bölgesindeki tüm otelleri tek tek sordu en sonunda birini beyendilerde rahatladım.
inş. gittiklerinde hep yagmur yagar hıh aklinialirimsmile

bekarken zorlananlar napacak ilerde şahsen merak ediyorum kendi adıma
ya yine zor bi hayat yaşıcaksam niye okudum kardeşim diye sorasım var. of.

al bendende o kadar mrk ediyorum ama bi yandan da evde öğlene kadar uyumayı düşlüyorum off off boshayallersmile

İş hayatı için gerekli olan bol enerji işini sevme kötü insanları idare etme becerisi

Bir de staj yaptığın için muhtemelen para almadan çalışıyor olmak da bıkkınlık yaratmış olablir.

benim is hayatında yasadıgım okadar moral bozucu seyler olduki ama yapacak birsey yok herkes aynı degil diyerek devam ediyoruz iste bazen insanların icinden hicbisey yapmak gelmez boyle bir andır

ay bi ara bende evde oturmaktan bıkmıştım çalışmak istiyodum eşim izin vermiyodu.iyikide çalışmaya başlamamışım hamileyim şuan galiba hemen işten çıkardım.iki adım yürüsemde hemen yoruluyorum kendimi yatağa atıyorum

ben bir aylık eczane stajına 3 gğn gitmiştim , sagolsun eczacı birşey dememişti.. ama insan para kazanınca işini sever gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…