Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben çalışmak istiyorum ama nerenin maaşları daha iyi bilen var mı?Şunlardan birini düşünüyorum şuanda bim,şok,kipa,carrefur,lc waikiki,101,tansas vs... Hangisini önerirsiniz?
Bu devirde ekmek aslanın ağzında değil midesinde ...
O yüzden iş tecrübeniz hiç yoksa maaş ilk kriteriniz olmamalı ..
Asgari ücret veya altında başlarsınız.
Birden size dolgun maaş vs. vermezler,beklemeyin de. O devirler eskide kaldı ne yazık ki.
mesleğiniz nedir ne mezunusunuz...
bencede maaşı düşünmeyin ben üni mezunu olmama rağmen 2009 senesinde 400 tl gibi komik bir rakama başladım...
eğer master doktora yapmadıysanız öyle tatmin edici rakamlara iş bulamazsınız malesef...
Kızlar ben çalışmak istiyorum ama nerenin maaşları daha iyi bilen var mı?Şunlardan birini düşünüyorum şuanda bim,şok,kipa,carrefur,lc waikiki,101,tansas vs... Hangisini önerirsiniz?
Carrefour hakkında bir bilgim yok ama diğerlerini asla önermem çünkü tam anlamıyla bir düzenleri yok omrunuzu curuturler her konuda...
İçlerinde tam anlamıyla bildgm lcw. Lcw kurumsal bir şirket maaş izin vs skntisi asla yasatmazlar. 1saat calissaniz bile maasiniza yansir. Part time calisiraaniz haftada iki gün izin haftada maksimum 30 saat calisma 370-390 arasi maaş ve prim ve yemek parasi. Full calisirsaniz haftada 45saat calisma bir gün izin.. asgari ücret maas primle 1100-1300 max bulur ve yemek parasi var...
Ancak çok zorlu bir is lcw calismak ama seçeneklerinin arasında sizi srket acisindan zor durumda birakmayacak bir yer diyebilirim
sen diyorsun ki şimdi.denize oltayı atayım,karnım doysun.
ister levrek ister istavrip ister hamsi ister palamut..vs gelsin.iyi de her denizde her sıcaklıkta olmaz bu balıklar.
bir de öle salla da gelsin gibi bir şey de olmaz.önce balık tutmayı öğrenmek lazım.
çok uzattım ama önce parenkedecilik ve tedarik zinciri hakkında bir eğitim alsan ya da kursa gitsen işe girme şansın artar.
yıllar önce bu eğitimi almış ve şuan da bilinen bir markada mağaza müdürü olarak çalışan bir arkadaşım vardı.
önce tecrübe sonra para.
Sana uygun olduğunu düşündüğün bir iş için eğitim alarak başlayabilirsin. Belediyelerin ücretsiz meslek edindirme kursları var.
Eğitim düzeyin ne bilmiyorum. Kpss ye girip kamuda çalışmayı da düşünebilirsin. Bu yılkş kpss memurluk kadroları için malum. Önlisans yada lisans mezunu isen işin daha kolay olur.