Çalışmak Konusundaki Endişelerim

Ben de aynı şekilde tepkisel yaklaşıyorum artık, çünkü tahammülüm yok. Hatta bu iş için ilk görüşmeye gittiğimde işveren densiz bir laf etti direkt tersledim. Ama tabi küçük bir işletme, üniversite mezuniyetine görünce ağzının suyu aktı. Malum bayiliyorlar asgari ücrete üniversite mezunu çalıştırmaya.
 
deneyime göre maaş az gibi. sonra artırırız dediler mi? çocuk yok çalışma şartları idare edilebilir. bi de eşiniz evde değilse yoğunsa iyi bile gelir.
 
Bulunduğun şehir iş konusunda dezavantajlıymış ama evde de sıkılıyorsun. O yüzden bu bulduğun iş olsun denersin ya da daha farklı işleri de denersin. Çok iyi bildiğin deneyimlediğin üzere iş ortamı çok önemli, bu sefer toksik olmayan bir işin olur da rahat edersin umarım
 
Denenebilir,evet şartları ağır ama ortam sıkıcı gelmezse yorucu olmazsa zaman geçebilir,bence 1 ay deneyin değişiklik olsun
 
İnsan her şeye alışıyor sadece istesin. Eşiniz bu kadar çaba harcıyorken sizin de ona destek olmanız ne güzel. Geçmiş korkularınızı bir kenara bırakın yeni bir sayfa açın. Yaşamaktan korktuğunuz ne varsa kendinize çekersiniz. Güzel düşünün güzellikler sizinle olsun.
 
Öncelikle haftanın 6 günü çalışmak gerçekten insanlık dışı bir şey.
Cumartesi çalışmak istememek hiçte sımarıklık değil.
Ücret az evet.
Ben sanırım girip bir denerdim bu arada da istediğim farklı işlere de başvurmaya devam ederdim.
Birde iş var iş var bazı yerler nispeten daha rahat oluyor eğer öyleyse idare edilebilir gibi geldi bana.

Bulunduğunuz şehir bu açıdan verimsizse online işlere de başvurabilirsiniz bu arada.
 
deneyime göre maaş az gibi. sonra artırırız dediler mi? çocuk yok çalışma şartları idare edilebilir. bi de eşiniz evde değilse yoğunsa iyi bile gelir.
Arttiririz demedi ama eğer satışları arttirirsan prim sistemine geçerim dedi.
Bu şekilde eşimi daha bile çok görebilme ihtimalim var aslında, işi gereği hep o civarlarda dolaşıyor, sık sık uğrar yanıma da.
 
Online işler konusunda hiç deneyimim yok açıkçası nasıl başvurulur nasıl yapılır hiç bilmiyorum ama burada çalışırken iş aramaya devam edeceğim kesin. Ya da burada kendimi sevdirdim işleri ele aldım diyelim, ben cumartesi çalışmak istemiyorum yoksa istifa etmek istiyorum diyeceğim.
 
Bu kadar depresyona surükleniyorsaniz bence pskikiyatriye gidin.günümüzde hayat çok zor.güçlü olmak zorundayız.her işe bir bahane bulunur istenirse.zaten mâlum ülke şartları.
 
Kariyer siteleri var.
 
Cok yogun sartlarda biri olarak eger esim iyi kazaniyorsa calismaya devam etmezdim. Asgari ucret + 6 gun calisinca ne kazandigin paradan ne hayattan bir halt anliyorsun. Mentali toplarlamak istiyorsaniz baska seyler de bulursunuz bence. Durumunuz iyi degilse ve esiniz sikintiya giriyorsa yine bir girip deneyin, o arada baska isler de bakin.
Ama dedigim gibi haliniz vaktiniz yerindeyse hic maceraya gerek yok.
 
Haftanin 6 gunu 22 liraya calismak ihtiyac sahibi olmayan biri icin mantikli bisey degil. Konunun ev hanimi olmakla da alakasi yok sorun paranizin olmamasi. Adam 2 is yapiyor ve agir işte calisiyorsa, durumunuz da sıkışıksa evde oturup gezip harcayacak keyifli vakit gecirecek haliniz yok. Mecbur calisacaksiniz.
 
Eşiniz maddi durumdan dolayı iki işte çalışırken, sizin iş seçme lüksünüz olduğunu sanmıyorum. Maddi durumunuz iyi olur, eşinizin rahat bir işi olur, o zaman çalışmak istememeniz normaldir. Fakat eşlerden biri iki işte çalışırken, diğerinin evde durması – hele de fırsatı varken işi beğenmemesi – doğru değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…