Ben yazdıklarımı yukarda bir üyeye söylemiştim kariyer yapacaksa dogurmasin o zaman demiş bunu okuyan bir annenin kendini ne kadar kötü hissedeceginden haberiniz var mi
anne olmadım ama annem babam öldükten sonra çalıştığı için kardeşime yıllarca tek başıma ben baktım sesimi yukseltmeden asla elini kaldırmadan emin olunçok kişiden daha iyi bir büyük oldum kardeşime şimdi bakıyorum da annemle ben ne kadar buyuk is is basarmisiz
Çocuğunuzun sevdiği çizgi filmleri biliyor musunuz yoksa sadece televizyonu açıp karşısına oturtup kaçıyor musunuz çocuğunuz neler yapıyor gerçekten beraber neler yapıyorsunuz genelde annelik kaşıkla arkasından koşarak yapılıyor bizim gibi yemek yemeye başladığında önüne tabak koyup ortalığı kirlettiginde afiyet olsun oğlum diyebilmekte bence millet hamile kalınca anne olur ben küçücük kardeşimi görünce anaç bir insan olduğumu anladım
Iki teyzem de çalışan insanlar kuzenleri gorseniz bu kadar mükemmel adamlar olamaz dersiniz yani mesele kalkıp çalışma çalışmama meselesi değil ben ev işinin ne kadar yorucu da olduğunu biliyorum tabii ki
Üstüne bir de çalışan kadini düşünün çalıyor 8 saat uyuyor 6 saat 2 saat yol desenev hanımının16 saatte yaptığını çalışan kadin 4 saatte yapmak zorunda gerçekten çalışan ev işlerini yapan kocasına vakit ayıran çocuklarına bakan günümüzün süper kadınlarını tebrik ediyorum saygı duyulması gerek
Ayrıca şu an çocuğunuzun ihtiyacı amasya yarın et olacak günümüz yiyecekleri malum ben çocuğumun önüne soğan koyup yanında olacağıma 3 saat onunla oturup pirzola yerim ayrıca kadini çalışmak mecburi sosyallestiriyor çok büyük artıları var tabii ki
cocukla evde bunalima girdigi icin, bebek bakimi zor geldigi icin el kadar bebekleri babaanne anneanne veya bakici basina atip calismaya baslayan bi cok tanidigim kadin var.
Maddi durumu iyi, ucretsiz izin alabilir veya komple isten cikip cocuguna bakabilecekken kadin Sener Sen gibi topuklari poposuna vura vura ise kaciyor..
Neden?
Evde durmak sabir isi..
Cocuk bakimi insani zihinsel fiziksel gercekten harap eden bi gorev yuku..
Elinde sicak kahven onunde twitter acikken cocuk bakilmiyor.
Bidaha soyluyorum.
Calisiyorum ve daha az yoruluyorum.
Evde cin carpmis gibi geziyordum.
Kardes kavgasinda hakem ol.
Mutfakta asci.
Evcilikte komsu teyze.
Yedir icir gezdir yika hikaye oku uyut..
Tum gun aglamasini nazini ofke krizlerini izle..
Bi de adam gelsin.. e hanim sen butun gun evdeydin, sanki ise gidiyosun..
Bide adamin cinsellik beklentisi diger taraftan.
Bizde kardes baktik, evlat oyle degil..
Ayni kulvarda degil bu iki sey.
Coluga cocuga karisin anlarsiniz.
Anlatilmaz yasanir.
Popo buyumuyor yani, bildigin gun boyu squat yapmak gibi biseydi benim icin.
Bu arada cocugun yiyecegi et annenin yerini alacak degil.
Kuru ekmek olsun annem basimda olsun diye aglayan yetime oksuze denk gelmediniz heralde hic.