Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak ediyorum neden kadınların bir kimlik edinirken diğerini bırakmasını istiyorsunuz. Anne oldu çalışan kimliğini bırakması mı lazım. Aynı kafa kadın evlenince kendi ailesini boşverip eşinin ailesine kendini adasın da diyor anne olunca kadınlık hissini bıraksın da diyor. Size göre kadın hayatının çeşitli evrelerinde deri değiştiren bir yaratık demek.Ekonomik onlarak engeli "olmayan" her anne çocuğuna kendi bakmalıdır. İster dünyanın en iyi bakıcısı olsun ister adeta birer melek olan anaanne babaanne olsun hiçkimse bir çocuğa annesi kadar iyi bakamaz. Bu doğanın kanunudur, isteyen istediği kadar inkar etsin.
Kariyeri ön planda tutanlar, evde bunalanlar, çocuktan sıkılanlarda bir zahmet çocuk yapmayıversin!
Genele konuştum, bu sözlerim asla konu sahibine değil. Kendisi çocukları için "mecbur" çalışan bir insan.
Çalışma saatleri sizi biraz zorlar gibi. Erken çıksaydınız çocuğunuzu alıp evde vakit geçirir ailenizle yemek yeyip zaman ayırırsınız ama 9:30 akşam saati allah size kolaylık versin. Belki daha uygun bir iş bakabilirsinizMerhaba kizlar. Iki yillik evliyim dokuz aylik bir bebegim var. Dogum izni bitti ben ise dondum ama aklim hep bebegimde. Onu kendim buyutmek istiyorum ama ekonomik acidan calismam da gerek. Suan sut izinim oldugu icin erken cikiyorum ama uc ay sonra o da bitecek ve aksam dokuzda cikcam isten. Is saatlerim normal isten farkli oldugu icin oglen birde baslayip aksam dokuzda cikis oluyo. Yani izin bitince artik dokuzda cikicam eve gelmem dokuz bucuk olucak. Bu sekikdd cocukla zor olur mu. Isi birakmalimiyim. Tek maasla gecinebilirmiyiz bilemiyorum. Bu arada cocuga kvalidm bakiyor. Aksam esim geldiginde ben gelene kadar orda olacaklar. Kizlar fikir ve goruslerinizi bekliuorum.
Asgari ücretle 500 lira kirayla isi bırakma lüksünüz pek yok sadece sütle beslenmiyo bu çocuk malum. İşinizi bırakmayın derim ben çalışmak sizin için istek falan değil zorunluluk şu durumdaIs saatlerim.uzun degil tam sekiz saat ama tam gumu boldugu icin sıkinti. Oglen bir aksam dokuz arasi. Esim asgari ucret aliyor ev kira 500 lira kira veriyoruz. Sabah erken kalkiyor bebegim oglene kadar beraber olucaz ama aksam ben gelmeden uyucak. Haftada bir gun izinliyim. Iki sene ara verip tekrar is bakma taraftariyim is hayatini tamamen birakmayi dusunmuyorum cunku ileride masraflari daha da articak.
Doganin kanunu degildir, nerden cikardiniz? Doganin kanunu asil sudur, cocuklara amneanne babaanne baksin diye doga kadinlara menapozu vermistir. Kendi dogurabilse onlara bakacak cunku.
Tutturmussunuz doganin kanunu yok bilmemne. Tarlada koyde calisan kadinlar da ya bebeleri sirtinda calisirlardi, memeden kesilince de evde babaanneleri bakardi. Kadinlarin evde oturup sadece cocuga bakmasi diye birsey yok, kendi kafanizdan kanun uydurmayin.
Bu arada kariyerliyim, izin aldim evde bakiyorum cocuguma. Cocugum tabi ki herseyden once gelir. Ancak herkes benim kadar sansli degil biliyorum, kimseye de oyle tepeden bakip akil vermiyorum. Herkes kendi isine baksin, insanlara kendi yaptigi dogru diye dayatmasin. Yetti artik.
Dağa çok küçük canım şans ihtiyacı var benimde 10 aylik çalışmıyorum şuan en az 3 taşa kadar dusunmuyirum kimse senin gb bakamaz kayinvalidem diğer torunlarına bakmış ama sürekli tv özlettin için çocuk otizm oldu suanada kayinvalidem e vermem çocuğumu çocuğun bırakma daha kucujCevaplariniz icin tesekurler hanimlar. Evet maddi acidan sknti oldugu icin caliaiyorum suan ama en azindan cocugum uc dort yasina kadr yaninda kalmak istiyorum. Sut izinim bitnce sanirim birakmagi tercih edicem. Evet zor olucak ama kisarak bazi seykerden feragah ederek belkide olur