- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 38
- Konu Sahibi kaplan2535
-
bebegın varya, calısmaya basladıgında anlayacaksınMerhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler
yaaa tahminimden zor gbi duruyorrr kıyamam yaaa ama napalım onlar için çalışmk zorundayız
Aynen öylepembesu33 zor ama üzülme alışıyorsun
Lohusalıkta düşüncesi birazdaha tavan yapıyor
Yavruyu ilk aylar bırakınca yaran birazdaha kanıyor
Sonra hıh tamam alıştım derken kendi adına bu sefer 6 aylık 1 yaş döneminde size sarılıyor bırakmıyor
Onuda atlattığını varsayarsak yeni şeyler oluyor ama alışıyorsun neticede
Herşeyin çaresi var bak ben büyüttüm biri 3 yaşına biri 5 yaşına girecek darısı sizlere
zaten sorun düzen kurana kadar,
herkesin rahat olduğu düzen kurulduktan sonra herkes yeni duruma alışıyor.
çocuklar da alıştıkları düzen değişmediği sürece huzurlu oluyorlar.
anne mutlu baba mutlu ise, çocuk da mutlu oluyor.
anne baba ikisi de ilgili ise çocuk eksiklik hissetmiyor.
benim gözlemlerim bu şekilde...
AMİNNN İNŞALLAH CNM. zaten fazlasıyla duygusal biriyimdir. zor gecicek anlaşılan olsun herkesinki gbi benimkide büyür gider inşallah :) mesela bazı çocuklar annesini lavaboya salmıyor ben onada karşıyım annesiz hiç birşey yapamıyor çocuk anneye bağlı olucak tabi ama bağımlı olmucak bence :) her yaşın verdiği sorumlulukların bilincinde olucak inşallah öyle yetiştireblirim oğluşumu :)Aynen öylepembesu33 zor ama üzülme alışıyorsun
Lohusalıkta düşüncesi birazdaha tavan yapıyor
Yavruyu ilk aylar bırakınca yaran birazdaha kanıyor
Sonra hıh tamam alıştım derken kendi adına bu sefer 6 aylık 1 yaş döneminde size sarılıyor bırakmıyor
Onuda atlattığını varsayarsak yeni şeyler oluyor ama alışıyorsun neticede
Herşeyin çaresi var bak ben büyüttüm biri 3 yaşına biri 5 yaşına girecek darısı sizlere
AMİNNN İNŞALLAH CNM. zaten fazlasıyla duygusal biriyimdir. zor gecicek anlaşılan olsun herkesinki gbi benimkide büyür gider inşallah :) mesela bazı çocuklar annesini lavaboya salmıyor ben onada karşıyım annesiz hiç birşey yapamıyor çocuk anneye bağlı olucak tabi ama bağımlı olmucak bence :) her yaşın verdiği sorumlulukların bilincinde olucak inşallah öyle yetiştireblirim oğluşumu :)
haaaaa hayalimde canlandırdım seni çok güldümmm =)))) ama seni görmediklerinden olablir yaaa kıyamam :)) bende öyleydim gerçi annemle tuvalete gircem dye kapıda ağlardım neyin kafasındaydım bilmiyorum =))) hala dha annemi ararım her gün sürekli işe girdimde rahatladı biraz=)))Valla o konuda hiç heveslenme ben beceremedimAslında her konuda çok otoriterimdir ama bunu yapamadım yani bir dur diyemedim
Tam lavoboya gidecem kızım ve oğlum sıralı birşekilde arkamda!! eşim varsa yanımda şanslıyım yoksa kızım içeri oğlum ağlama, hadi anneciğim çok ayıp şu ayıp bu ayıp derkençıldır çıldır dur orada bile rahat yok
ANNE tamam ayıp biz arkamızı dönelim diyorlar yaokadar yani ağlasammı gülsemmi halime bilemedim. ama ben bunu beni çok görmemelerine sanki yanlarından gidecem tedirginliğini yaşıyorlar ona bağlıyorum. kuzularım benim yaratanlarına ölürüm sevgim depreşti , şuanda
9 aylik bir bebeği varsa oturmali assabir kadın maddi durumu eşden dolayı iyi de olsa mutlaka çalışmalı
haaaaa hayalimde canlandırdım seni çok güldümmm =)))) ama seni görmediklerinden olablir yaaa kıyamam :)) bende öyleydim gerçi annemle tuvalete gircem dye kapıda ağlardım neyin kafasındaydım bilmiyorum =))) hala dha annemi ararım her gün sürekli işe girdimde rahatladı biraz=)))
benimde öyle annem birtane :))) hahahah inşallah yaa kuzm =)9Gül gül nasılsa sende yaşayacan çok yakın inşallah
Anneciğim benim canım annem bende aynıyım hala ararımen hassas tarafım <ANNEM>
Allah yokluklarını vermesin inşallah canım....benimde öyle annem birtane :))) hahahah inşallah yaa kuzm =)9
9 aylik bir bebeği varsa oturmali assa
Derim.
Benim Annem çalışıyordu hep ona kendimi sevdirmek için uslu davranirdım. Sonra anladım ki hep beni sevmediğini sanmışım küçükken. Tabi ki her çocuk benim gibi küçük emrah filmleri ile büyümedi böyle düşünmeyedebilirler ama imkan var madem o okula başlayana kadar onunla vakit geçir derim zaten diplomanin da bir son kullanma tarihi falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?