Çalışmak mı ev hanimligi mi??

kaplan2535

deryahmt
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.698
1.541
83
34
Merhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler

Valla kimse bırakmak istemez yavrusunu
Ben ikisinide bırakırken çok canım yandı ama neden onlar için
Ama madem eşinizin durumu iyi 2-3 yıl erteleyebilirsiniz
Sonrasında yavrucak toparlanmış olur.Ben her ikisini şartlardan dolayı 3 aylık iken bıraktım

Meslek ne ?

İmkan varsa 4-5 yaşa kadar anne sonra da kreş diyorum ben. Ama değerlendirilmesi gereken tonla şey var,mesela iş hayatına kolay dönebilecek misin? Bunu hem manevi anlamda soruyorum hem de kolay bulunabilir bir meslek mi diye soruyorum.

çalışan bir anne olarak eğer maddi imkanlarınız varsa bir müddet daha çalışmayın derim.

Maddi durum iyide olsa çalışın diyorum,kendi paranız sonuçta..

Tabii ki calismak
Ne olursa olsun
Cocugunuzun ileride sizinle gurur duymasi icin, ona saglam bir gelecek,kendine guvenen bir aile katabilmek icin annenin calismasi taraftariyim. Her zaman para icin calisilmaz, kariyer icin sayginlik icin calisin

sen ne zaman işe dönüyon

Maddi imkanın yerindeyse kızın kendi derdini anlatıp kendi ihtiyaçlarını gidebilecek yaşa gelene kadar erteleyebilirsin işi. Ben şuan o aşamadayım. kızım 23 aylık. eğer 3 yaş gibi yarı zamanlı kreşe verip bir sür izleyip hazır olup olmadığını anladıktan sonra. işe başlamayı düşünüyrum

Maddi durumunuz yeterli ise 3 yaşa kadar çalışmayın derim 3 yaş kreş için çok uygun birden fazla çocuk düşünüyorsanız ara vermeyin fazla çünkü inanın ikisi bir arada daha kolay ve güzel büyüyor mesela benim ilk iki kızımın arası 2,5 yaş Nasıl büyüdüler inanın anlamadım ama 3. Kızım ortanca 7 yaşındayken oldu ve tek kaldı Nasıl oyalayacağımı bilmiyorum ablalarının da yaşına hitap etmiyor :)
Bakın ya konu nereye geldi :)

böyle bir seçeneği olan kadınlara bile şaşıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…