canım zor bir durum Allah yardımcın olsun inşallah en dogru kararı verirsin şartlarını en iyi sen biliyorsun tabi,iş nasıl bir iş memurluk ise ücretsiz izin hakkını mutlaka kulanmalısın sonuna kadar bence ,yeni yasalarla okul çagına kadar yarımgün çalışma hakıda getirikdi buda güzel bir uygulama ama özel sektörse ve işe dönmediginde konumunu kaybedeceksen o zaman düşünürdüm çalışmayı heralde ben olsamMerhaba kizlar 7 aylik kizim var ocak ayinda ucretsizim bitiyo aslinda calismak istiyorum ama kafam cok karisik birincisi calisirsam kizima kayinvalidem bakicak ayni binada oturuyoruz ama dogdugu gunden beri hic bakmaya istekli degil herkes kendi cocuguna baksin diyor,hicbir faydasini gormedim hastaneye giderken bike kizimi birakamiyorum heryere kizimla gidiyoruz 5 dk geliyor seviyor al sunu der gider evine o yuzden kizima iyi bakilacagi konusunda ciddi tereddutlerim var ikincisi calisirsam kizima daha iyi bir hayat sunabilirim maddi acidan ama calismasamda onun yaninda olmak icin ucuncusu buralarda kaynanamlardan baska kimsem yok hic arkadasim yok cok bunaldm evde curudum resmen psikolojik acidan cok bunaldim dorduncusu maasim cok yuksek degil ama tek maasada zorlanuyorim ve calisma saatlerim cok uzun ve ben ilk bebegimi 10 aylikken kaybettim cok hastaydi o yuzden bu bebegim hasta olucak diye aklim cikiyor onumuzde kara kis hastalik donemi cok titiz bakiyorum yemesi icmesi herseyi cok duzenli kayinvalidem benim gibi bakabilir mi sizce ? Aslinda annemde ara ara gelebilir ama sehir disinda kafam cok karisik kizlar yaaa ne yapmaliyim benim gibi olan varmi aranizda kizima kiyamiyorum calisip ona daha guzel bi hayat sunmak mi ?gene onun icin calismayip onun yaninda olmak mi?
Kadın bakmak istemiyor belli bakıtmayın aklınız evde kalır ki kalacakta kahvaltısı ile ilgilenmek istemeyen bir kayınvalide var ya akşama kadar aç kalırsa ne olacak güzel bakacağını düşünmüyorum yazmış olduğunuz mesajdan sonra.En iyisi tabikide bi annenin cocuguna kendi bakmasi ama maddi olanak el vermiyosa ne olacak bakiciyi bi alternetif olarak bile gormuyorum calisip bakiciya para vereceksem oturur kendim bakarim ucretskz iznimin bitmesine 1 ay kaldi uzatamassam baslamak zorundayim kv diyorum ki anne kahvaltida ne vericen bu cocuga ben ne bileyim diyor anne diyorum gel gostereyim diyorum corbasini zaten ben yapip birakicam ama taze hemen yapilip yedirilmesi gereken seyleri o yapicak sonucta anne diyorum bakican mi bak bunlari konusmamiz lazim 1 ay sonra isbasi diyorum kayinpeder bakariz diyor bundan ses cikmiyor oyle bi gonulsuz ki anlatamam kafayi yicem cok mutsuzum olmek istiyorum
kv bakacak gibi durmuyor ama.En iyisi tabikide bi annenin cocuguna kendi bakmasi ama maddi olanak el vermiyosa ne olacak bakiciyi bi alternetif olarak bile gormuyorum calisip bakiciya para vereceksem oturur kendim bakarim ucretskz iznimin bitmesine 1 ay kaldi uzatamassam baslamak zorundayim kv diyorum ki anne kahvaltida ne vericen bu cocuga ben ne bileyim diyor anne diyorum gel gostereyim diyorum corbasini zaten ben yapip birakicam ama taze hemen yapilip yedirilmesi gereken seyleri o yapicak sonucta anne diyorum bakican mi bak bunlari konusmamiz lazim 1 ay sonra isbasi diyorum kayinpeder bakariz diyor bundan ses cikmiyor oyle bi gonulsuz ki anlatamam kafayi yicem cok mutsuzum olmek istiyorum
Maddi imkanlariniz sizi calismaya zorluyor mu bu cok onemli bir ayrintiEn iyisi tabikide bi annenin cocuguna kendi bakmasi ama maddi olanak el vermiyosa ne olacak bakiciyi bi alternetif olarak bile gormuyorum calisip bakiciya para vereceksem oturur kendim bakarim ucretskz iznimin bitmesine 1 ay kaldi uzatamassam baslamak zorundayim kv diyorum ki anne kahvaltida ne vericen bu cocuga ben ne bileyim diyor anne diyorum gel gostereyim diyorum corbasini zaten ben yapip birakicam ama taze hemen yapilip yedirilmesi gereken seyleri o yapicak sonucta anne diyorum bakican mi bak bunlari konusmamiz lazim 1 ay sonra isbasi diyorum kayinpeder bakariz diyor bundan ses cikmiyor oyle bi gonulsuz ki anlatamam kafayi yicem cok mutsuzum olmek istiyorum
Cok haklisiniz kesinlikleBence biraz daha sabredin şu an bebeğin size en ihtiyacı olan zaman güvenli bağlanma dönemi. Evde sıkılıyorsanız kendinize bir hobi edinin, çoçuğunuza oyunlar bulun oyun oynayin gelişimi icin cok önemli. Kvalideye bırakmayın kimse ona sizden daha iyi bakamaz. Biraz daha büyüdüğünde kreşe yollar siz de çalısmaya başlarsınız az daha sabır
Merhaba kizlar 7 aylik kizim var ocak ayinda ucretsizim bitiyo aslinda calismak istiyorum ama kafam cok karisik birincisi calisirsam kizima kayinvalidem bakicak ayni binada oturuyoruz ama dogdugu gunden beri hic bakmaya istekli degil herkes kendi cocuguna baksin diyor,hicbir faydasini gormedim hastaneye giderken bike kizimi birakamiyorum heryere kizimla gidiyoruz 5 dk geliyor seviyor al sunu der gider evine o yuzden kizima iyi bakilacagi konusunda ciddi tereddutlerim var ikincisi calisirsam kizima daha iyi bir hayat sunabilirim maddi acidan ama calismasamda onun yaninda olmak icin ucuncusu buralarda kaynanamlardan baska kimsem yok hic arkadasim yok cok bunaldm evde curudum resmen psikolojik acidan cok bunaldim dorduncusu maasim cok yuksek degil ama tek maasada zorlanuyorim ve calisma saatlerim cok uzun ve ben ilk bebegimi 10 aylikken kaybettim cok hastaydi o yuzden bu bebegim hasta olucak diye aklim cikiyor onumuzde kara kis hastalik donemi cok titiz bakiyorum yemesi icmesi herseyi cok duzenli kayinvalidem benim gibi bakabilir mi sizce ? Aslinda annemde ara ara gelebilir ama sehir disinda kafam cok karisik kizlar yaaa ne yapmaliyim benim gibi olan varmi aranizda kizima kiyamiyorum calisip ona daha guzel bi hayat sunmak mi ?gene onun icin calismayip onun yaninda olmak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?