- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Merhaba canım,bende 3 sene bir şirkette muhasebeci olarak çalıştım ilk başlarda herşey çok güzeldi parasına bile önem vermiyordum hani en azından çalışayım boşta kalıp evde oturmayım diyodum.Ama işim git gide ağırlaştı ve sürekli üzerime iş yığmaya başladılar.Mutluydum etrafımdaki insanlardan o yüzden bi 5 ay daha dayandım.Ama baktım en sonunda olmuyo yani severek isteyerek işe gitmiyorum evdekilere çıkıcam dedim onlarda kararı bana bıraktılar.8 ay iş aradım gitmediğim görüşme kalmadı en sonunda sağolsun babamla gazetede iş ararken buldum görüşmeye gittim iyi ki de gitmişim o kadar iyi bir yere denk geldimki.İşimi,çalıştığım yerdeki insanları,patronumu o kadar seviyorum ve içim o kadar huzurlu ki hep dua ettim iş ararken bekledim 8 ay ne demek kafayı yiyodum evde ama iyi ki de beklemişim,sabretmişim.Şimdi 5 ay oldu işe gireli,sabah olsada işe gitsem diye bekliyorum :) sana tavsiyem eğer içinde huzur yoksa ve kafan gitgide doluyosa kendini zorlama iş bulmak zor evet ama sevmediğin bir işi yapmak daha da zor.
Sevgiyle kal ...
Sevgiyle kal ...