• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak ne zor... Son karar sayfa 8

İş yerinde huzur yoksa iş çok ağır geliyor.. Huzur neşe varsa , hiç bir iş yormuyor insanı.. Ben sekreter olupta depresyona girenide gördüm, madrnci olup sabahın köründe neşeyle işe gidende.. Allah kolaylık versin, inşallah ortamı güzel olan bir iş bulursun

Herkese iyi akşamlar. Gerçekten çalışmak çok zormuş insan öğrenciliğini geri istiyor. Yeni bir işe başladım 1 buçuk hafta oldu bir catring ajansnda yönetici asistanıyım. Ofisin genel üstten temizliğini yapıyorum dışarıya gidilmesi gerektiği zaman dışarıya gidiyorum. 3 kişiyiz ofiste 2 erkek ortak bir de ben e haliyle tek kadın olarak dışlanmış hissediyorum kendimi bütün gün susuyorum patronlar işle ilgili bişeey sorunca duyuyorum sesimi bi tek.Telefonlara bakıyorum firmalara ajansın reklam mailini fiyatlarımızı falan mail atiyorum günde yaklaşık 700-800 firmaya mail atiyorum ayni zamanda diğer firmaların mail adreslerini liste yapıyorum aynı zamanda ajansa gelen mailleri kontrol edip sözleşme hazırlıyorum aynı zamanda hostes kızlarla konuşuyorum ve patronlarım çok hızlı çalışmamı istiyor bütün bu saydıklarımı aynı anda yapmamı istiyorlar. 4 isi aynı anda yapmamı bende insanım bir tane beynim var birini yapınca öbürünü karıştırıyorum. Acemiyim bi yandan korkudan diken üstünde çalışıyorum ve hiç ısınamadım napsam bilmiyorum kafamda bin tilki. Şuan naptığımı bile bilmiyorum, bilemiyorum...
Akıl mı istiyorum, içimi mi döküyorum bilemiyorum...

daha çok yenisin. Zamanla hızlı ve pratik olmayı öğreneceksin. Beni görsen gibi arı gibi çalışıyorum güya devletteyim. Yalnız maaşın azmış gerçekten. Ben 8 sene önce yönetici asistanıyken 1500 alıyordum

canım henüz iş hayatında yeni olduğun için bu kadar zor geliyordur..
4 işi aynı anda istediklerinde "şu anda bunu yapıyorum, hangisi öncelikli, söyleyin, onu yapayım" de..
en azından çalıştığını bilsinler ya da bir iş bitmediğinde neden bitmediğini..

özel sektör böyle maalesef.
en az paraya en çok işi en az elemana nasıl yaptırabiliriz diye düşünüyorlar..
sen yaptıkça ve itiraz etmedikçe de artar, azalmaz..

tuvalete gitmeden tüm gün, çalıştığımı ve üzerine de mesaiye kaldığımı bilirim.
neyse ki kurtuldum ordan..

sen dediğim gibi yap "hangisi öncelikli" diye sor..
hata yapmadan bitirmeye çalış..

maaşın asgarinin biraz üzeri, çok değil bu arada..
1500-2000 arası diye düşünüyorum küçük bir şirkette yönetici asistanlığı ortalama ederi.

patronlar böyledir, 3 4 işi tek kişiye yaptırırlar , ellerinden gelse sinekten yağ çıkartırlar..Yoğun yorucu bir işiniz var, ilk zamanlar zaten zor gelir üstüne birde bu yoğunluk olunca ..Bir süre deneyin eğer yapamıyorsanız-da yeni bir iş bakın

Çok teşekkür ederim size. Allah size verdiği huzuru banada nasip eder inşallah. İçimde hiç huzur yok şuan çok mutsuzum sabah olsun istemiyorum. Bir yandan sabret otur paranı kazan diyorum ama işini sevmeden olmuyor. Tek kadın olarak olmuyor. Beni motive edicek hiçbir şey yok orda. Nefes almadan çalışıyorum öğle yemeğimi 4 de yedim bugün. Bileniyorum allak bullağım.
Canım bence tek kadın olarak çalışmanın avantajı daha çok.
Bende tek kadın olarak çalışıyorum 7 senedir.ohhh mis vallahi.

canım henüz iş hayatında yeni olduğun için bu kadar zor geliyordur..
4 işi aynı anda istediklerinde "şu anda bunu yapıyorum, hangisi öncelikli, söyleyin, onu yapayım" de..
en azından çalıştığını bilsinler ya da bir iş bitmediğinde neden bitmediğini..

özel sektör böyle maalesef.
en az paraya en çok işi en az elemana nasıl yaptırabiliriz diye düşünüyorlar..
sen yaptıkça ve itiraz etmedikçe de artar, azalmaz..

tuvalete gitmeden tüm gün, çalıştığımı ve üzerine de mesaiye kaldığımı bilirim.
neyse ki kurtuldum ordan..

sen dediğim gibi yap "hangisi öncelikli" diye sor..
hata yapmadan bitirmeye çalış..

maaşın asgarinin biraz üzeri, çok değil bu arada..
1500-2000 arası diye düşünüyorum küçük bir şirkette yönetici asistanlığı ortalama ederi.
Beyefendilerin dediği senin yerinde oturan her insan aynı şeyi yaptı. Bi işi yaparken digerleride yapılacak öncelik diye bir şey yok. İnsanın diyeai geliyor madem yapıyorlardı şimdi niye burda değiller be kardeşim!

patronlar böyledir, 3 4 işi tek kişiye yaptırırlar , ellerinden gelse sinekten yağ çıkartırlar..Yoğun yorucu bir işiniz var, ilk zamanlar zaten zor gelir üstüne birde bu yoğunluk olunca ..Bir süre deneyin eğer yapamıyorsanız-da yeni bir iş bakın
Gözümü de korkuttular. Az önce bir müşteri aradı yetkililer şuaan yok dedim ismini aldım numarasını almayı unutmuşum korkudan kızıcaklar tersliycekler diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak annemi aradım. Kadın üzuldü tabi seni çok sindirmişler psikolojin bozulucak çık diyor. Kafam karmakarışık.

Canım bence tek kadın olarak çalışmanın avantajı daha çok.
Bende tek kadın olarak çalışıyorum 7 senedir.ohhh mis vallahi.
Ama benim için öyle değil. Korku ve stres altındayım acemiliğimi göz önünde bulundurmadan ve ajansın genel kurallarını neyi nasıl yapmam gerektiğini anlatmadan bende 3 4 işi aynı anda yapmamı bekliyorlar. Sokak işleri ve bulaşık dahil..

Beyefendilerin dediği senin yerinde oturan her insan aynı şeyi yaptı. Bi işi yaparken digerleride yapılacak öncelik diye bir şey yok. İnsanın diyeai geliyor madem yapıyorlardı şimdi niye burda değiller be kardeşim!

işte yapamamışlar ki gitmişler ya da yapmak istememişler :)
sen cv.ni güncel tut canım..
ara ara da başvur ilanlara..
kısmet..

Herkese iyi akşamlar. Gerçekten çalışmak çok zormuş insan öğrenciliğini geri istiyor. Yeni bir işe başladım 1 buçuk hafta oldu bir catring ajansnda yönetici asistanıyım. Ofisin genel üstten temizliğini yapıyorum dışarıya gidilmesi gerektiği zaman dışarıya gidiyorum. 3 kişiyiz ofiste 2 erkek ortak bir de ben e haliyle tek kadın olarak dışlanmış hissediyorum kendimi bütün gün susuyorum patronlar işle ilgili bişeey sorunca duyuyorum sesimi bi tek.Telefonlara bakıyorum firmalara ajansın reklam mailini fiyatlarımızı falan mail atiyorum günde yaklaşık 700-800 firmaya mail atiyorum ayni zamanda diğer firmaların mail adreslerini liste yapıyorum aynı zamanda ajansa gelen mailleri kontrol edip sözleşme hazırlıyorum aynı zamanda hostes kızlarla konuşuyorum ve patronlarım çok hızlı çalışmamı istiyor bütün bu saydıklarımı aynı anda yapmamı istiyorlar. 4 isi aynı anda yapmamı bende insanım bir tane beynim var birini yapınca öbürünü karıştırıyorum. Acemiyim bi yandan korkudan diken üstünde çalışıyorum ve hiç ısınamadım napsam bilmiyorum kafamda bin tilki. Şuan naptığımı bile bilmiyorum, bilemiyorum...
Akıl mı istiyorum, içimi mi döküyorum bilemiyorum...
canım bende yönetici asistanıyım ama temızlık dısarıya cıkma falan yok öyle şeyler sen görev tanımını iyi seç bence daha yolun başındasın şimdiden böyle işlerin varsa bir sene sonra adamın sırtına neler yüklüyorlar valla ezilirsin , haa ama işe girerken bunlar zaten konusuldu gorevım dersen o ayrı tabii ama çalışmak iyidir :) alışınca da evde oturmaktan korkar insan:)

canım bende yönetici asistanıyım ama temızlık dısarıya cıkma falan yok öyle şeyler sen görev tanımını iyi seç bence daha yolun başındasın şimdiden böyle işlerin varsa bir sene sonra adamın sırtına neler yüklüyorlar valla ezilirsin , haa ama işe girerken bunlar zaten konusuldu gorevım dersen o ayrı tabii ama çalışmak iyidir :) alışınca da evde oturmaktan korkar insan:)
Çalışmak güzel tabi ama emeğini alıyorsan ve işini seviyorsan. Ben ortamımı sevmiyorum yalnızım burda beni motive edicek hiçbir şey yok butün gün nefes almadan çalışıyorum ve beynimi çok zorluyirum herkesin bir kapasitesi var benim kapasitem 4 işi ayni andayapmaya yetmiyor canım maalesef. Ben takıntilı insanım elimdeki iş bitmeden öbürüne konsantre olamam. Lazım olduğunda dışarıya çıkıcaksın denmemişti ondan sıkıntımyok hadi ama parçalara bölünmemi ve çok seri olmamı istiyorlar.

Kızlar çıkıyirum sanırım. Bugün hastaneye gitmem gerek diye izin alıp 3 gibi çıktım. Yarında arayıp hastane işlerim uzun süreli olucak kusura bakmayın çalışamıycam pazartesi anahtarı bırakmaya gelicem. Çekingen ve naif bi karakter olduğum için şikayetlerimi söyliyemiycem tabi. Umarım benim için daha hayırlısı olur.. Sizce doğru bir karar verdim mi?

oturup koca parası yemek varken çalışmak zor gelir tabii :)
Evli değilim hanımefendi neye dayanarak bu yorumu yaptiğınızı bilmiyorum ama bilmeniz gereken bir haddiniz var. Yorumunuzu kaayle almıyorum çünku kaç bayanın içinden boyle hadsiz bir yorum yapan siz oldunuz. Size bu açıklama fazla bile.

Evli değilim hanımefendi neye dayanarak bu yorumu yaptiğınızı bilmiyorum ama bilmeniz gereken bir haddiniz var. Yorumunuzu kaayle almıyorum çünku kaç bayanın içinden boyle hadsiz bir yorum yapan siz oldunuz. Size bu açıklama fazla bile.

sen şuna kapak atacak koca arıyorum desene çalışmak isteyen kadın ay bıktım usandım demez herkesin hayatı işi zor kolay ne var..

oturup koca parası yemek varken çalışmak zor gelir tabii :)
Ne kadar saçmaladınız ya, bu konuyu ilk açtığında okudum üzüldüm. Hepimiz çalışıyoruz, ben de dahil ufak bebeği olan bir sürü çalışan kadın var. Konu sahibinin işyerinde nasıl bir maaşla nasıl bir muamele gördüğünü okumadan hemen damga basmaya ne meraklısınız.

Ne kadar saçmaladınız ya, bu konuyu ilk açtığında okudum üzüldüm. Hepimiz çalışıyoruz, ben de dahil ufak bebeği olan bir sürü çalışan kadın var. Konu sahibinin işyerinde nasıl bir maaşla nasıl bir muamele gördüğünü okumadan hemen damga basmaya ne meraklısınız.

işinden memnun olmayan ayrılır başka işe gider bu kadar nitelikli çalışan açığı var işinde iyi olana işmi yok?

sen şuna kapak atacak koca arıyorum desene çalışmak isteyen kadın ay bıktım usandım demez herkesin hayatı işi zor kolay ne var..
Siz heralde kapak atıcak zengin bir koca bulamadınız yada içinizde öyle bir ukte var bariz. Tanımadıgınız bir insan hakkında böyle yorum yapabiliyorsanız... Her neyse dediğim gibi kendi konumda sizinle atışmak istemiyorum heleki internet atışması saçma geliyor ama siz bunada alışıksınız sanırım iyi akşamlar.

Back
X