• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak ne zor... Son karar sayfa 8

dün konunu okumuştum.
demek bu şekilde ayrılmayı seçtin.
ama bence yüzyüze konuşmayı denemeliydin.
baktın sana bir kolaylık sağlanmıyor ayrılacağını belirtirdin.
bu da bir deneyim olurdu senin için.
ayrıca konuşarak ta sorunun çözümü için bir girişimde bulunmuş olacaktın ve belki de hallolacaktı ummadığın şekilde.
herseferinde bu şekilde bırakıp kaçamazssın ki.
tavsiyemi de yanlış anlamazsın umarım:))
Yok haklısınız tabi ama kolaylık sağlayacaklarını düşünmüyorum çünkü bana her defasında hızlı çalışmamız gerek, senden öncekiler her işi aynı anda yapıyordu tarzı sert çıkışlar oldu. Adamlar biraz benciller de ve ben hem onlardan hem işten o kadar soğudumki o sokaktan dahi geçmek istemiyorum şuan

Anladım canım evdekiler ne diyor bu tavrına.Benim gönlüm hala gitmenden yüz yüze çözmenden yana ama sen nasıl istersen
Evdekiler bana bırakmışlardı ama bütün sıkıntılarımı, ortamı, zorlukları ve stresimi anlatınca hak verdiler bana. Ama sağolsunlar ben mutsuzluğumu dile grtirdiğim andan itibaren nasıl iyi hissediceksen öyle yap dediler

canım ayrıl işten o zaman.. eğer maddi olarak çok zor durumda kalmayacaksan..
ama ayrılırken de açıkça konuş..
ne kadardır çalışıyordun orda? ihbar süren ne kadar? o süre kadar kalmanı talep edebilirler ya da maaşından düşebilirler hemen çıkmak istersen.. ona göre konuş..

yaptığım işi sevemedim, ve de tek bir kişinin yapabileceği bir iş olduğunu düşünmüyorum bu sebepten ayrılmak istiyorum...

bu kadar basit.. bunu yapabilirsin :)

Arkadaşın başka iş bakmayacağım, zengin koca arıyorum yazdığı bir yorumu varsa ben göremedim
bu üyenin avatarına kk çingenesi yazasım var valla..gidemedi de hala banı bittikçe topiklere esiyor bittikçe topiklere esiyor dikkate alınası biri değil zira..(kabul edilmesede ya milletle alay eden bir ergen ya da erkek olduğunu düşündüğüm 3 üyeden biri)

Evdekiler bana bırakmışlardı ama bütün sıkıntılarımı, ortamı, zorlukları ve stresimi anlatınca hak verdiler bana. Ama sağolsunlar ben mutsuzluğumu dile grtirdiğim andan itibaren nasıl iyi hissediceksen öyle yap dediler

İyi o halde sevindim seni desteklemelerine.O zaman sen nasıl istiyorsan öyle yap canım.Bende aynı sıkıntıyı yaşadığım için az çok anlıyorum seni.Hadi 1 hafta 1 ay derken hani belki düzelirler belki anlarlar dedim ama en sonunda çıkma kararı aldım.İş bulunur zor da olsa ama huzur önemli

canım ayrıl işten o zaman.. eğer maddi olarak çok zor durumda kalmayacaksan..
ama ayrılırken de açıkça konuş..
ne kadardır çalışıyordun orda? ihbar süren ne kadar? o süre kadar kalmanı talep edebilirler ya da maaşından düşebilirler hemen çıkmak istersen.. ona göre konuş..

yaptığım işi sevemedim, ve de tek bir kişinin yapabileceği bir iş olduğunu düşünmüyorum bu sebepten ayrılmak istiyorum...

bu kadar basit.. bunu yapabilirsin :)
Ayrıldım canım ama yüz yüze konuşacak cesareti bulamadım kendimde o huyuda zaman içerisinde toyluğum geçtikçe olacak sanırım. Bu ikinci iş yerimde ilkinde 3 buçuk ay durdum ücreti çok azdı bu daha 1 buçuk hafta oldu. İşe girerken bi anlaşma yada kanuni bir şey yapılmadı canım

Sakın öyle telefonla işten ayrılmamı olur.. Git işine çıkışını ver imzalarını at öyle bırak..
Küçük bir işletmede olsa etik değil yaptığın.

İyi o halde sevindim seni desteklemelerine.O zaman sen nasıl istiyorsan öyle yap canım.Bende aynı sıkıntıyı yaşadığım için az çok anlıyorum seni.Hadi 1 hafta 1 ay derken hani belki düzelirler belki anlarlar dedim ama en sonunda çıkma kararı aldım.İş bulunur zor da olsa ama huzur önemli
Aynen öyle canım ben zaten hep senin yorumunu ojuyorum 8 ay iş aradim şimdi her akşam sabah olsada işe gitsem demen beni çok etkiledi :)

Ayrıldım canım ama yüz yüze konuşacak cesareti bulamadım kendimde o huyuda zaman içerisinde toyluğum geçtikçe olacak sanırım. Bu ikinci iş yerimde ilkinde 3 buçuk ay durdum ücreti çok azdı bu daha 1 buçuk hafta oldu. İşe girerken bi anlaşma yada kanuni bir şey yapılmadı canım

Şimdi okudum. sigortan girişin vs.. hiçbirşey yapılmadı demek. e zaten böyle bir uygulamada bulunan işyeri ancak bu kadar olur. Hayırlısı olsun

Sakın öyle telefonla işten ayrılmamı olur.. Git işine çıkışını ver imzalarını at öyle bırak..
Küçük bir işletmede olsa etik değil yaptığın.
İmzayla ayrılınıcak bir iş değil girerkende bir şey imzalamadım zaten. Dün patronu arayıp konuştum devam edemiycem mecburen çıkmam gerek dedim o da tamam dedi

Aynen öyle canım ben zaten hep senin yorumunu ojuyorum 8 ay iş aradim şimdi her akşam sabah olsada işe gitsem demen beni çok etkiledi :)

Ah canım bilsen neler yaşadım kaç yere gittim,ama en sonunda çok şükür buldum ve çokta memnunum parası önemli değil ya bilmiyorum,500 verselerde çalışırım huzurum olsun sabah kalktığımda offlayarak işe gitmiyim yeter :)

Ah canım bilsen neler yaşadım kaç yere gittim,ama en sonunda çok şükür buldum ve çokta memnunum parası önemli değil ya bilmiyorum,500 verselerde çalışırım huzurum olsun sabah kalktığımda offlayarak işe gitmiyim yeter :)
Kesinlikle öyle :)

Kızlar çıkıyirum sanırım. Bugün hastaneye gitmem gerek diye izin alıp 3 gibi çıktım. Yarında arayıp hastane işlerim uzun süreli olucak kusura bakmayın çalışamıycam pazartesi anahtarı bırakmaya gelicem. Çekingen ve naif bi karakter olduğum için şikayetlerimi söyliyemiycem tabi. Umarım benim için daha hayırlısı olur.. Sizce doğru bir karar verdim mi?
canim oncelikle hakkinda hayirlisi ama ayrilacaksanda uygun bir dille ayrilma nedenini anlatmalisin belki ortak bir cozum bulunur isine devam edersin yine isten ayrilacak olsanda kendini ifade etmeyi ogrenir cekingenligini ustunden atarsin

Herkese iyi akşamlar. Gerçekten çalışmak çok zormuş insan öğrenciliğini geri istiyor. Yeni bir işe başladım 1 buçuk hafta oldu bir catring ajansnda yönetici asistanıyım. Ofisin genel üstten temizliğini yapıyorum dışarıya gidilmesi gerektiği zaman dışarıya gidiyorum. 3 kişiyiz ofiste 2 erkek ortak bir de ben e haliyle tek kadın olarak dışlanmış hissediyorum kendimi bütün gün susuyorum patronlar işle ilgili bişeey sorunca duyuyorum sesimi bi tek.Telefonlara bakıyorum firmalara ajansın reklam mailini fiyatlarımızı falan mail atiyorum günde yaklaşık 700-800 firmaya mail atiyorum ayni zamanda diğer firmaların mail adreslerini liste yapıyorum aynı zamanda ajansa gelen mailleri kontrol edip sözleşme hazırlıyorum aynı zamanda hostes kızlarla konuşuyorum ve patronlarım çok hızlı çalışmamı istiyor bütün bu saydıklarımı aynı anda yapmamı istiyorlar. 4 isi aynı anda yapmamı bende insanım bir tane beynim var birini yapınca öbürünü karıştırıyorum. Acemiyim bi yandan korkudan diken üstünde çalışıyorum ve hiç ısınamadım napsam bilmiyorum kafamda bin tilki. Şuan naptığımı bile bilmiyorum, bilemiyorum...
Akıl mı istiyorum, içimi mi döküyorum bilemiyorum...

canım başka yerlere cv ni bırak ve sakın pes etme..diğer işlerine referans olur..çalışmak malesef böyle..3-5 yıl çok yıpranırsın sonra iyi yerlere gelirsin inşallah..başarılar..

ben patrona aklıma ne fırca gelırse o an soyluyorum vallahı..o DA benı ınsanlara tanıstırırken ' bu da benım patronum' dıyor ..

canım başka yerlere cv ni bırak ve sakın pes etme..diğer işlerine referans olur..çalışmak malesef böyle..3-5 yıl çok yıpranırsın sonra iyi yerlere gelirsin inşallah..başarılar..
İyi dilekleribiz için çok teşekkür ederim :) pes etmem zaten aranaya devam dediginiz gibi yıprandıktan sonra inşallah iyi bir dala tutunurum :)

Back
X