Çalışmak ve bunu istemeyerek yapmak.Yardımm!

Çamaşırlık vardır evde, onu kur sonra renk renk mandallar ver eline aynı renklerde de bir kaç çift çorap ver, aynı renkli çorapları aynı renk mandallara tuttursun, oğlumun ana sınıfı etkinliğiydi çok zevk almıştı, hala ara sıra oynar...

Balkonda leğene su koyup gemi ve arabalarını yüzdürmesini sağlayabilirsin, renk renk balonlar alıp oynatabilirsin, atık karton kutulardan deterjan kaplarından etkinlikler yapabilirsiniz.
Rakamları seviyorsa abaküs yardımı ile sayma yaptırabilirsin. Benimde aklıma gelen bunlar.

Çamaşırlık vardır evde, onu kur sonra renk renk mandallar ver eline aynı renklerde de bir kaç çift çorap ver, aynı renkli çorapları aynı renk mandallara tuttursun, oğlumun ana sınıfı etkinliğiydi çok zevk almıştı, hala ara sıra oynar...

Balkonda leğene su koyup gemi ve arabalarını yüzdürmesini sağlayabilirsin, renk renk balonlar alıp oynatabilirsin, atık karton kutulardan deterjan kaplarından etkinlikler yapabilirsiniz.
Rakamları seviyorsa abaküs yardımı ile sayma yaptırabilirsin. Benimde aklıma gelen bunlar.

Teşekkür ederim denicem bunlarıda :)

merhaba
öncelikle biraz relax ol derim. '4 saat bu çocuğu sürekli oyalamalıyım'a takılma. arada kendi halinede bırakırsın.
oyun tavsiyelerim; varsa balkon yada bahçede baloncuk yapabilirsiniz.
6 yaşa göre kutu oyunları var.UNO, TAHMİN ET KİM? ( guess who?) orjinali ingilizce bu şekilde ama sadece resimler var dil gerektirmez.
kart eşleştirme oyunları falan var ( go fish) YAPBOZ VS.
Masal okuyabilirsin ses tonunla onun merakını çeke çeke. babasının çok hoşuna gider :)

eger istemiyosan bırak gitsin ama illa yük olmak istemiyorum desen arastır oyunları

canım malesef zamanı cocukları teknoloıyle buyuduklerı ıcın ,senın benım oynadıgımız

oyunları da begenmezler .onlara pc oyunları lazım ama ıste o da hıc saglıklı degıl .

anladıgımkadarıyla cok da tecrubelı degılsın .ve ısteksız oldugun ıcın de verımlı olamazsın

ıstemıyorsan bırak ısı canım baska ıse bak .suan cok mu ıhtıyacın var tatlım ?

ozel olmaz ıse ucretı ne kadar ? bıde cnm benım bıldıgım cocuk bakımın da daha

olgun kısıler tercıh edılıyor .yanlıs anlamayın lutfen benı ama 20 yasında kı genc kıza

nasıl guvenılıp de cocuk emanet edılır kı .yanı sıkılmanız sabırsız olmanız oldukca normal .

0-6 yaş arası çok güzel bilgisayar oyunları var internette hem de eğitici çocuklar calliu pepe ben10 gibi çizgifilmleri çok sever onların karakterlerinin oyunları da ilgi çekicidir. Bisiklete binmeyi öğretebilirsin bu ona hırs yapar daha iyisi olmak için çabalar tabi bahçeniz varsa.. Bir bardak suya biraz bulaşık deterjanı koy mandalı batır içine üfleyin baloncuklar yapın ben küçükken çok severdim sakın pipetle yapmayın tecrübem var yanlışlıkla içime çekmiştim suyu :D 22 yaşındayım ama 2 çocuk büyüttüm ve çocuklar benle asla sıkılmazlar şeytan tüyü olduğunu söylerler. En önemlisi sabır ve şefkat. Güler yüzünüzü eksik etmeyin. Ve arkadaşlarımın da dediği gibi hep o kazansın hatta numaradan ağlayın hep sen güçlüsün diye. İskambil kağıtlarıyla ev yapın mesela ya da mandallardan. Kirlenmek de güzeldir parkta ay üstün battı ay toz yutcan diye bunaltmayın çocuğu çamur da oynasın çimlere de yatsın özgür bırakın yanii.. Eve dönünce bi duşun altına sokarsınız 5 dk bitti gitti. Öğretmencilik de oynayabilirsiniz ama bu sefer o öğretmen olsun size ödevler versin sonra yıldız atsın notunuza gülen surat koysun siz de tşk edin öğretmenimm çok mutlu oldummm gibisindennn.. Aklıma gelenler bu kadar :) Eğlenceli bi iş bence çocukları da seviyormuşsunuz hadi size kolay gelsin..

Zaten sizin gibi tecrübesiz birinin o çocuğun sorumluluklarını almasıda sağlıklı değil...Hem siz için hem çocuk için.

Bence durumu anlatın ve devam etmeyin.

güzelim çalışmayacaksan okuma !!!!! kendine eziyet edersin...

çalışma her sektörde zordur kimse işinin çok basit olduğunu zorlanmadığını söylenmez iyi demez (bunu derler ama şartlar açısından sadece işle ilgili değil) uzun lafın kısası çalışma böyle birşey hee iyice bunaltırsa evet o işi bırakmalısın ama 1,5 sayılı gün çabuk geçer çocuk için oyun araştırmanı ve bu şekilde 1,5 ay idare etmeni tavsiye ederim...
ama dersen ki de ben bu işi hiç yapamıyorum daralıyorum çok kötü yapacak birşey yok sande insansın nihayetinde bırak ozaman işi
ama maddi olarak sana yarıyorsa çabalamaya çalış....

Back
X