çalışmak ya da okumak derdime çare olun

Kaç yaşındasınız? Mezun olduğunuzda kaç yaşınızda olacaksınız? Sizin için yorucu olmayacaksa hem çalışıp hem okuyabilirsiniz.

Eşinizin çocuğu olmayacak mı yanlış anladım bende okurdum yaşınız kaç bu arada merkezi güzel denizi gören bi siteden ev alırdım gerekirse okula arabayla gider gelirdim am kesinlikle okurdum

Kaç yaşındasınız? Mezun olduğunuzda kaç yaşınızda olacaksınız? Sizin için yorucu olmayacaksa hem çalışıp hem okuyabilirsiniz.
23 yaşındayım lisans programı olursa nasipse 27 yaşında mezun olurum. yanlış anlaşılmasın okursam bu 2.üniversitem olacak. çevremde ve ilk üniversitemi okurken bu tarz durumları gördüğüm için açıkçası ben de yapabileceğimi düşündüm. Okumasam da mesleğim var erkek eline mecbur olmayacağım yani

Okumak istediğin bölümle müstakbel eşini sanki biraz hırpalamış olacaksın, sanki mesaj vermek ister gibi... bunun dışında neden kampüs de olasın açıktan oku geç bu bölümü madem gözün kaldı neden örgün öğretimle uğraşasın. Evi de eşinin işine yakın ve evin kendi özelliklerine göre beğen bana kalırsa

Eşinizin çocuğu olmayacak mı yanlış anladım bende okurdum yaşınız kaç bu arada merkezi güzel denizi gören bi siteden ev alırdım gerekirse okula arabayla gider gelirdim am kesinlikle okurdum
evet bunu düşünüyorum aklımız bir sanırım. kötü bir fikir değil sanki?

Okulu kazanması var, ayrıca 4 yıl sonra kpss çalışıp atanması var. Bence çok uzun bir süreç. Hem birkaç sene sonra okul öncesi atamalarının hala iyi olacağının garantisi yok. Bence sağlık alanından kpss ye girip atanmak daha mantıklı. 4 sene okula ve kpss ye vereceğiniz zamanın en fazla yarısını sağlıktan kpss için harcasanız atanırsınız. Sağlıkçılarda eş durumu nasıl oluyor bilmiyorum ama...

Kişisel tercih elbet ama ben öğretmenlik degil sağlıkla ilgili bir bolum okusanız okumak daha mantıklı olur derim.
Varsa kapasiteniz tip okuyabilirsiniz.
Yani biraz gücüm kuvvetim olsa hemen okurum .
Ama bebem de oldu artık kaldı o iş

İçinizde ukte kalmasın.Okuyun bence de.Okumak istediğiniz bölüme gönlünüz kayıyor gibi geldi.23 yaş ne ki.Daha cok gençsiniz.Benim yegenim 34 yasinda kpss ye hazirlanip ,cocugu varken ders calisip devlete atandi.Hayirlisi olsun hakkinizda

bu fikir için teşekkür ederim akıl akıldan üstün... haklısınız

Çok gençsiniz.Dört yıl sonunda keşke okusaydum diyebilirsiniz. Bence denemeye değer.

Ne demek.:) Okul öncesi okumayı gerçekten istiyor musunuz yoksa geçici bir heves mi bu? İyi düşünmek lazım.
kendi mesleğimden çok daha fazla artısı mevcut. elbette zorlanacağımı biliyorum ama denemedim diye pişman olmak istemiyorum

Canm evleneceğin kişinn durumu çok çok iyi olsada kesinlikle okumaktan ve çalışmaktan vazgeçme istersen kpsss kursuna yazılıp hemşire olarak atanmayı deneyin yaşınız kaç bu arada evlenınce bir zaman snra eşiinizin parasını almak çok zor olcak erkekler bi zaman sonra söylenerek veriyorlar zaten her zaman okuyun kazanırsınz dershaneye yazılın sınav için özel ögretmen tutun illaki kazanırsnz keşke benım eşimde okumama çalışmama izn verse kampusun ordam ev almayın ilerde araba alıp oyle gidip gelirsnz dolmuş da var hem Mersin güzel bir şehir bence evliliginizi erteleyin sınavı kazanınca tercih yapın uzak yer cksa bile 1 sene sonra yatay geçişle mersine gelebilir sinz yoksa pişman olursunz bu arada evlenınce eşiniz göndermeyede bilir fkri değişebilir

Asla çalışmaktan vazgeçmem ama dediğinizi dikkate alacagım

Okuyan artık iş bulamıyor.
Alaylılar daha kârlı.
Tecrube isteniyor çünkü.

Biara iş sağlığı furyası vardı türkiyede lisans mezunu herkes isg ci oldu şimdi bikaç yıldır herkes okul öncesi okumak istiyo çok fazla mezun olacak 4 yıl sonra gerçekten çok istiyorsanız okuyun yoksa sağlık da çok daha imkan var. Buarada çocuk olmama olayını çok iyi düşündünüz mü 23 yaşındasınız pişman olmayasınız sonra

Benim arkadaşım ingilizce öğretmenliğini bırakıp 30 undan sonra sertifika alıp aşçı oldu, insan sevmediği mesleği yapınca daha çabuk çöküyor mutsuz oluyor , mutlaka oku 27 yaşına geldiğinde elinde 1 diploman daha olur kendini geliştir dil öğren vs. gençlikte ne kadar işin elinden tutarsan o kadar iyi yaşlanınca da rahat edersin.

Okudum yeter bu kadar demek istemem zaten. İnsan okurken kör oluyor sanırım gerçekleri göremiyor ya da ben göremedim. Sağlıkçıyım ama herkes sağlıkçı. Ben şuan esnaf gibiyim insanlara sağlık satıyorum bu da ben neden okudum bunun için mi demeye itiyor beni. Bir zamanlar ağlayarak gidiyordum işe şimdi tecbüre oluştukça dişimi göstermeye başladım. Ama bir kez olsun deneyeceğim

hangi bölüme kafamı çevirsem gerçekten bir insan yığını var... çocuk olayını evliliğim oturduğunda eğer normal yollardan başaramazsak tüp bebek seçeneğine yönelmeyi düşünüyoruz. çocuğu olmayacak bir adamı sırf bu yüzden istememek çok acımasızca geliyor bana

Asla çalışmaktan vazgeçmem ama dediğinizi dikkate alacagım
Alın bende evlenmeden önce çalışıyorum hmde çok mutlu oluyordum çalışırken evlenınce bıraktım toparlanmam 1 yılı buldu eşim sadaka verir gibi para verir bana maaaşıda iyi yanı 7 bın tl üzeri alıyor ama gel gör ki kendi her istediğine harcar boş yere çok harcar bn bişey alınca boş yere alma der bunları yaşayan biriyim halada yaşıyorum kpss hazırlanıyorum evde elimden geldiğince başka çarem yok atanırsam çalştrr çalştrmazsa ayrılırım o derece çalışmayı seviyorum ınanın her işte. Çalıştım bulaşıkcı garson giyim sektorunde eleman güvenlik görevlisi çayçı ne bilim ama severek çalıştım üç kuruş alsamda severek çalıştım elinizde bir meslegınız var bence kpss kursuna yazılın hem sınava girip hem üniversite hazrlanım evlenmek için can atmayın ben can attım biran önce evleneyım dedim eşimi çok seviyordm halada çok seviyorm ama bi yanım eksik para içinde çalışmadım ben kendım için çalıştım güçlü olmak için ilerde insanın başına ne gelceği belli değil boşanırsanx birine muhtaç olaral kalmayın mesleginix olsun kendi ekonomik özgürlüğünx olsun sevdgnx meslegı okuyun yarı özelde okuyablrsnx maddi biraz para birktrp siz siz olun bu dediklerimi yaşadım benım gibi daha çok yaşayan ınsanlar var mutsux olursanız mutlu edemezsnx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…