çalışmak ya da okumak derdime çare olun

Sonradan pişman olmamak için istediğini yap ben 8 yıldır okulöncesi öğretmeniyim mesleğimi dezavantajlarına rağmen çok seviyorum. Benm eltim bankacılığı bıraktı okulöncesi okudu bu yıl son senesi. Bir arkadaşım 3 çocuktn sonra 1.sınıfta bıraktığı hemşireliği bitirdi şu an atandı 36 yaşında. Senin yaşın çok genç neden olmasın kesinlikle oku.

böyle şeyleri duydukça çok mutlu oluyorum ben. teşekkürler örnekleriniz için

Ee herkes de okul öncesi okuyor. O n'olacak? Üstelik de öğretmenlik de kolay bir iş değil. Öğretmenlikte de bir nevi eğitim satıliyor, özellikle de bazı özel okullar ticarethaneye döndü.

Ee herkes de okul öncesi okuyor. O n'olacak? Üstelik de öğretmenlik de kolay bir iş değil. Öğretmenlikte de bir nevi eğitim satıliyor, özellikle de bazı özel okullar ticarethaneye döndü.
evet her mesleğin bir zorluğu var bunun bilincindeyim sadece içimde bir uhteydi. bu yüzden size danışmak istemiştim

Mademm sağlık alanındasınjz hemşirelik güzel meslek maaşları da çok iyi, cocuk konusunda evet biraz zalimlik ama 23 yaşında kadınlar pek çocuk düşünmüyo ama 30na gelince çok baskın Bi annelik isteği geliyo insana sonradan üzülmeyin diye söyledim allahın işi tabi belli olmaz bu işler

İşiniz ağırmış ben okuma seçeneğini düşünürdüm açıkçası
Birde taşındığınız zaman aynı işe devam edecek misiniz
Şartları daha hafif yerlere bakabilirsinix

Bu arada öğretmenliği rahat ederim iyi kazanırım gibi sebeplerle istiyorsanız mutsuz olursunuz inanın

Bu arada öğretmenliği rahat ederim iyi kazanırım gibi sebeplerle istiyorsanız mutsuz olursunuz inanın
ben asgari ücrete bile mutlu oluyorum elim ekmek kazanıyor diye. hayalim uçlarda yaşamak değil sadece tatil günlerimi bileyim istiyorum. yine de şükür

Anadolu universitesinin ikinci üniversite kayıtları onumuzdeki hafta bitiyor. Bence onu da deneyebilirsin,hem bu süreçte hali hazirdaki isinden olmazsin,hem yeniden sınavlara hazirlanman gerekmez hem de cok bikip is değiştirmek istersen diploman hazir durur.
Linki burada - donemlik 260 tl ucreti. Ben indirimli akbil-tiyatro opera muze ve kurs biletlerim icin kaydoldum. Kendi kendisini amorti edecek bir ucret çünkü benim icin

Alanınız nedir kpss ile atanma ihtimaliniz yok mu?

Evlendikten sonra okumak ve kendini geliştirmek için çok vaktin olur. Eşinin durumu fena değil anladıgım kadarıyla. Bence kesinlikle okumalı ve kendine bir hedef koymalısın. Hedefi olmayan insan okyanusta kaybolmuş gemiye benzer. Kendine bi yol çiz ve adım adım ilerle. Eşin de sana destek olacaktır mutlaka

Peki birşeyi merak ettim Bilgim yok o yüzden soruyorum diyelim ki okuyacaksınız okudunuz bitirdiniz öğretmen oldunuz daha sonra eski mesleğinize geri dönmek istediniz o zaman da eski mesleğinizi yapma şansınız var mı oluyor mu öyle birde illa okulun yanında olmıyversin ne çok uzak ne çok yakın olsun ev

bu konuyu açmadan önce endişelerim vardı. konuyu açtıktan sonra aradım sevgilimi bu düşüncelerimi söyledim.hiç tereddüt etmeden okumama destek olacağını söyledi. teşekkürler öneriniz için

evet geri dönme şansım hep var. mesleğimde 3 yıl tecrübem var mersinde çalışabileceğim yerleri de hesaba katıp ev bakmayı düşünüyoruz. :)

evet geri dönme şansım hep var. mesleğimde 3 yıl tecrübem var mersinde çalışabileceğim yerleri de hesaba katıp ev bakmayı düşünüyoruz. :)
Öyleyse okumalısınız bi kaybınız olmaz aksine kazançlısınız ne güzel olmadı eski mesleğinize dönüş yaparsınız hakkınız da hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…