Sonradan pişman olmamak için istediğini yapMerhabalar. Beni bugünlerde düşündüren birkaç mesele var hepsi birbiriyle bağlantılı resmen derdim oldu size danışmak istiyorum. Şuan şükürler olsun özel sektörde bir sağlıkçıyım çalışıyorum. Nasipse temmuz-ağustos gibi evlenme niyetim var fakat şuan egede yaşıyorum mersine gelin gideceğim ailemi, işimi, her şeyimi bırakıp… açıkçası evleneceğim kişinin maddi durumu çok kötü sayılmaz kendine ait evi arabası olan biri. kendisi memur. bana “sen mersinde güzel bi siteden ev bulursun içine sinen, beğenirsek de alırız benim işime de yakın olursa süper olur”dedi.
Şimdi ben de bir daha okusam mı düşüncesine girdim. İşimi seviyorum ama tatmin olmuyorum haftanın 6 günü çalışıyorum fakat ileride bu tempoya ayak uydurabilir miyim bilmiyorum. Şuan net bir şey yok ama evi mersin üniversitesi kampüsünün yanından alıp mersin üniversitesinde okul öncesi öğretmenliği okusam mı diyorum. Ya da senin ne işin var okumayla bir mesleğin var bunlarla uğraşma mı dersiniz bilmiyorum. Beni düşündüren evi aldıktan sonra pişman olup olmamak. Evleneceğim kişi her kararı bana bıraktı o sadece evime geldiğimde seni görmek istiyorum diyor. Kazanırsam okulu 4 sene okumak bir kayıp mı olur benim için? okulu kazanamazsam kampüsün yanından aldığımız için pişman olur muyum? veya şehir içinden alıp okula otobüsle mi gitsem diyorum... İşimde yükselme gibi bir durum yok o yüzden hep asgari ücret çalışacağım.
Tüm önerilerinize açığım sadece şu içine düştüğüm kararsızlıktan beni kurtulmak istiyorum
böyle şeyleri duydukça çok mutlu oluyorum ben. teşekkürler örnekleriniz içinSonradan pişman olmamak için istediğini yapben 8 yıldır okulöncesi öğretmeniyim mesleğimi dezavantajlarına rağmen çok seviyorum. Benm eltim bankacılığı bıraktı okulöncesi okudu bu yıl son senesi. Bir arkadaşım 3 çocuktn sonra 1.sınıfta bıraktığı hemşireliği bitirdi şu an atandı 36 yaşında. Senin yaşın çok genç neden olmasın kesinlikle oku.
Ee herkes de okul öncesi okuyor. O n'olacak? Üstelik de öğretmenlik de kolay bir iş değil. Öğretmenlikte de bir nevi eğitim satıliyor, özellikle de bazı özel okullar ticarethaneye döndü.Okudum yeter bu kadar demek istemem zaten. İnsan okurken kör oluyor sanırım gerçekleri göremiyor ya da ben göremedim. Sağlıkçıyım ama herkes sağlıkçı. Ben şuan esnaf gibiyim insanlara sağlık satıyorum bu da ben neden okudum bunun için mi demeye itiyor beni. Bir zamanlar ağlayarak gidiyordum işe şimdi tecbüre oluştukça dişimi göstermeye başladım. Ama bir kez olsun deneyeceğim
evet her mesleğin bir zorluğu var bunun bilincindeyim sadece içimde bir uhteydi. bu yüzden size danışmak istemiştimEe herkes de okul öncesi okuyor. O n'olacak? Üstelik de öğretmenlik de kolay bir iş değil. Öğretmenlikte de bir nevi eğitim satıliyor, özellikle de bazı özel okullar ticarethaneye döndü.
Mademm sağlık alanındasınjz hemşirelik güzel meslek maaşları da çok iyi, cocuk konusunda evet biraz zalimlik ama 23 yaşında kadınlar pek çocuk düşünmüyo ama 30na gelince çok baskın Bi annelik isteği geliyo insana sonradan üzülmeyin diye söyledim allahın işi tabi belli olmaz bu işlerhangi bölüme kafamı çevirsem gerçekten bir insan yığını var... çocuk olayını evliliğim oturduğunda eğer normal yollardan başaramazsak tüp bebek seçeneğine yönelmeyi düşünüyoruz. çocuğu olmayacak bir adamı sırf bu yüzden istememek çok acımasızca geliyor bana
İşiniz ağırmış ben okuma seçeneğini düşünürdüm açıkçasıMerhabalar. Beni bugünlerde düşündüren birkaç mesele var hepsi birbiriyle bağlantılı resmen derdim oldu size danışmak istiyorum. Şuan şükürler olsun özel sektörde bir sağlıkçıyım çalışıyorum. Nasipse temmuz-ağustos gibi evlenme niyetim var fakat şuan egede yaşıyorum mersine gelin gideceğim ailemi, işimi, her şeyimi bırakıp… açıkçası evleneceğim kişinin maddi durumu çok kötü sayılmaz kendine ait evi arabası olan biri. kendisi memur. bana “sen mersinde güzel bi siteden ev bulursun içine sinen, beğenirsek de alırız benim işime de yakın olursa süper olur”dedi.
Şimdi ben de bir daha okusam mı düşüncesine girdim. İşimi seviyorum ama tatmin olmuyorum haftanın 6 günü çalışıyorum fakat ileride bu tempoya ayak uydurabilir miyim bilmiyorum. Şuan net bir şey yok ama evi mersin üniversitesi kampüsünün yanından alıp mersin üniversitesinde okul öncesi öğretmenliği okusam mı diyorum. Ya da senin ne işin var okumayla bir mesleğin var bunlarla uğraşma mı dersiniz bilmiyorum. Beni düşündüren evi aldıktan sonra pişman olup olmamak. Evleneceğim kişi her kararı bana bıraktı o sadece evime geldiğimde seni görmek istiyorum diyor. Kazanırsam okulu 4 sene okumak bir kayıp mı olur benim için? okulu kazanamazsam kampüsün yanından aldığımız için pişman olur muyum? veya şehir içinden alıp okula otobüsle mi gitsem diyorum... İşimde yükselme gibi bir durum yok o yüzden hep asgari ücret çalışacağım.
Tüm önerilerinize açığım sadece şu içine düştüğüm kararsızlıktan beni kurtulmak istiyorum
ben asgari ücrete bile mutlu oluyorum elim ekmek kazanıyor diye. hayalim uçlarda yaşamak değil sadece tatil günlerimi bileyim istiyorum. yine de şükürBu arada öğretmenliği rahat ederim iyi kazanırım gibi sebeplerle istiyorsanız mutsuz olursunuz inanın
Peki birşeyi merak ettim Bilgim yok o yüzden soruyorum diyelim ki okuyacaksınız okudunuz bitirdiniz öğretmen oldunuz daha sonra eski mesleğinize geri dönmek istediniz o zaman da eski mesleğinizi yapma şansınız var mı oluyor mu öyle birde illa okulun yanında olmıyversin ne çok uzak ne çok yakın olsun evMerhabalar. Beni bugünlerde düşündüren birkaç mesele var hepsi birbiriyle bağlantılı resmen derdim oldu size danışmak istiyorum. Şuan şükürler olsun özel sektörde bir sağlıkçıyım çalışıyorum. Nasipse temmuz-ağustos gibi evlenme niyetim var fakat şuan egede yaşıyorum mersine gelin gideceğim ailemi, işimi, her şeyimi bırakıp… açıkçası evleneceğim kişinin maddi durumu çok kötü sayılmaz kendine ait evi arabası olan biri. kendisi memur. bana “sen mersinde güzel bi siteden ev bulursun içine sinen, beğenirsek de alırız benim işime de yakın olursa süper olur”dedi.
bu konuyu açmadan önce endişelerim vardı. konuyu açtıktan sonra aradım sevgilimi bu düşüncelerimi söyledim.hiç tereddüt etmeden okumama destek olacağını söyledi. teşekkürler öneriniz içinEvlendikten sonra okumak ve kendini geliştirmek için çok vaktin olur. Eşinin durumu fena değil anladıgım kadarıyla. Bence kesinlikle okumalı ve kendine bir hedef koymalısın. Hedefi olmayan insan okyanusta kaybolmuş gemiye benzer. Kendine bi yol çiz ve adım adım ilerle. Eşin de sana destek olacaktır mutlaka
evet geri dönme şansım hep var. mesleğimde 3 yıl tecrübem var mersinde çalışabileceğim yerleri de hesaba katıp ev bakmayı düşünüyoruz. :)Peki birşeyi merak ettim Bilgim yok o yüzden soruyorum diyelim ki okuyacaksınız okudunuz bitirdiniz öğretmen oldunuz daha sonra eski mesleğinize geri dönmek istediniz o zaman da eski mesleğinizi yapma şansınız var mı oluyor mu öyle birde illa okulun yanında olmıyversin ne çok uzak ne çok yakın olsun ev
Öyleyse okumalısınız bi kaybınız olmaz aksine kazançlısınız ne güzelevet geri dönme şansım hep var. mesleğimde 3 yıl tecrübem var mersinde çalışabileceğim yerleri de hesaba katıp ev bakmayı düşünüyoruz. :)
allah herkesin kalbine göre versin sağolun :)Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?