çalışmak yanlış mı?

O kadar içime islediki hala içimden bir ses işi fln birakayim aramız duzelsin diyor..ama bunu yapamam yapmicam kendime

siz neden onun istediğiniz kalıba giresiniz ki?
olduğunuz gibi kabul etmeyen bir adam bugün bunu yarın başka birşeyi değiştirmek ister..
kendi fikirlerinizden ödün verirseniz bu son olmaz ..
şimdi bir şekilde idare etseniz de evlendikten sonra bu baskıcı kafayla çok zor bir hayat sizi bekler..
yaptıklarınıza yapacaklarınıza saygı göstermeyen bir adam bu..
sizin aklınızı da küçümsüyor kendi kararlarınızı alamayacağınız gibi bir fikri var ve bu kanıksanmış düşüncesi değişmeyecektir..

Sıkıldım artık.. keşke hiç olmasaydı hayatımda..daha dün yanımda seviyorum ölüyorum derken o mesajla bana düşman kesildi nasıl güvencem ki..
Güvenme zaten.Can yakacak hem de ters köşe yapacak.
Çalışıyorun diye düşman kesilmişmiş.Derdi o değil.Benim dediğim olacak'' mantığını yerle bir ettin adamın ya güven vs saçmalar da saçmalar.
Kes at sen de.Yoksa başın değil ağrımak kopar yakında.

Ya Allah Allah evli olmadığınız adamlara nası kendinizi karıştırttırıyosunuz boşuna mı okul okuyosunuz siz yazık anne babanızın emeklerine paralarına, niye çöpe gidiyo, bi koca için !!

siz neden onun istediğiniz kalıba giresiniz ki?
olduğunuz gibi kabul etmeyen bir adam bugün bunu yarın başka birşeyi değiştirmek ister..
kendi fikirlerinizden ödün verirseniz bu son olmaz ..
şimdi bir şekilde idare etseniz de evlendikten sonra bu baskıcı kafayla çok zor bir hayat sizi bekler..
yaptıklarınıza yapacaklarınıza saygı göstermeyen bir adam bu..
sizin aklınızı da küçümsüyor kendi kararlarınızı alamayacağınız gibi bir fikri var ve bu kanıksanmış düşüncesi değişmeyecektir..
Evet öyle ve herseyime laf ediyor herseyime. . Bilmiyorum artık yargılanmak istemiyorum sevdiğim insan her halimle kabul etsin istiyorum bu kişiyle çok çok zor.

Güvenme zaten.Can yakacak hem de ters köşe yapacak.
Çalışıyorun diye düşman kesilmişmiş.Derdi o değil.Benim dediğim olacak'' mantığını yerle bir ettin adamın ya güven vs saçmalar da saçmalar.
Kes at sen de.Yoksa başın değil ağrımak kopar yakında.
Evet derdi o zaten bi de diyorki ben anladım hiçbir kıza güven olmaz.. Yani onun kafasında kızlar profil olarak guvenilmez salak hemrn kandirilan varlıklar

Ya Allah Allah evli olmadığınız adamlara nası kendinizi karıştırttırıyosunuz boşuna mı okul okuyosunuz siz yazık anne babanızın emeklerine paralarına, niye çöpe gidiyo, bi koca için !!
Malesef anne babamın çok isteyerek olsun olsun dediği biriyle nisanlandim. .Bana ilerde çalışma gibi birsey demedi yalan soylemeyim. Ama sindi yaptıkları tavrı bunuda ister dedirtiyor

Back
X