çalışmak..

miray9090

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
59
1
1
35
merhaba arkadaslar .. 8 aylık oğlum var ve cok sıkışıgız eşime yardımcı olmam lazım anneannemz calışıyo bi babaanne kalıyo oda cok şımartıyo torunları ne yapacagımı bilemiyom yardım edin lütfen...

güvendiğin birini bakıcı tut

Farklı bi secenek sunmadınızki
Ya calışmıcaksın
Yada babaanne bakıcak

E başka çareniz varmı ?
Hem çalışmak istiyor durumumuz kötü diyorsunuz ,hemde babaanne şımartır diyorsunuz,

ozamanda eşimle aramı açyo durumunuz yok ben varken bakıcımı tutcagınız .. anneanne lafını duyunca bile surat 5 karış oluyo
Bebekte pek küçükmüş biraz büyük olsa kreşe verirdin

içine sinmiyorsa en azından biraz daha büyüyeyene kadar dişinizi sıksanız sen baksan iyi olur

Şımartsın nolucakki. Ben anneanne banaanme şımartmasına karşı değilim. Bizimlede öyle ilgilenen babaanne olsaydı keşke.
Elalem bakacağına babaanne baksın bence. Anne bile sabredemiyo bazen ya o kadonda sabırlı olmaz bağırır çağırırsa. Sevgisizlik ihtimalindense babaanneyle fazla alsın.
Uzmanlar bile hep aynı şeyi söyler genelde..

E başka çareniz varmı ?
Hem çalışmak istiyor durumumuz kötü diyorsunuz ,hemde babaanne şımartır diyorsunuz,

Ha birde çocuk bu zaten başka bir aileyi görünce ister istemez biraz yaramaz oluyor,
Siz gene uyarılarınızı yapar babaanneye verirsiniz,artık belli bir zaman dişinizi sıkıp maddi durumunuzu toparladıktan sonra kreşe verirsiniz olur biter,

yarım gün bakcak orda şımartılsa ben alsam akşamları çocugun hayatını düzene sokabilirmiyim yoksa ora her istediğini yapıyo dye oraya alışırmı.. kusura bakmayın başta tam anlatamadım...

Maddi yönden sıkışıklar o yüzden calışcam diyor
Yoksa en iyi secenek bu ama
tamam da tek babanesi müsait ona da içim sinmiyor diyor ,başka ne gibi bir öneri sunabilirim ki

bakıcı parası maaşının ne kadarı tutar ki

gözü arkada kalmaması bakımından en mantıklı seçenek bu geldi bana

çünkü bebek çok küçük kreşe verilmez

eltimin çocuklara kaynanam baktı çocuklar babanneden ayrıldımı sinir krizi geçiriyolar anneye seni sevmiym istemiyom babaannmle kalcm diyolar.. ötekilerde gördüğümden insan baz tırsıyo

flaşın zararlı olduğunu bile bile dakkada bi fotograf cekiyolar .. yapmayın dediğimde de karışma bnm çocuğum diyo.

eltimin çocuklara kaynanam baktı çocuklar babanneden ayrıldımı sinir krizi geçiriyolar anneye seni sevmiym istemiyom babaannmle kalcm diyolar.. ötekilerde gördüğümden insan baz tırsıyo
Aradaki dengeyi kurmak zor evet. Ama yarım günmüş. Evde ona sürprizler yaparsınız soğuduğunda oyun oynarsınz hava iyi olduğunda ordan alıp parka götürürsünüz.
Çocuklar çok akıllı kim istediğini yapıyosa ona öyle davranıyo ve parmağında oynatıyo..

ahh arkadaşım sorma bnm önümde yaşanıyo herşey okadar zor ki eltim kaynanaya farkettrmiyo ama zoruna gdiyo kim olsa gtmez ki

yarım gün bakcak orda şımartılsa ben alsam akşamları çocugun hayatını düzene sokabilirmiyim yoksa ora her istediğini yapıyo dye oraya alışırmı.. kusura bakmayın başta tam anlatamadım...

Hanımefendi bizlerde veriyoruz anneanne ve babaenneye kim bizim düzene göre haraket ediyorki ?
Tabiki bildikleri doğrultuda ilerletiyorlar,
Size denk geldiği zaman uyarılarda bulunursunuz,
Asıl iş sizde eve geldikten sonra belli kurallara göre uymasını sağlarsanız problem olmaz,

Babaannesi şımartsa bile bakmaya gönüllü demek ki seçenek olarak düşündüğünüze göre
Maddi sıkıntıdan kurtulmak için 'şımartılmasına da dişimi sıkarım' dersen çalış bence
Bence mantıklı olan bu

hatta diyorum öğlen bırakcam akşam anneanne iş çıkışı alsın evine gtürsn bnde geldiğimde ondan alayım babaanneye gre anneanneyle evler yakın sayılır.. anneannede neymiş bn bakarım oğluma diyo ne dersn bide bnm evmde değil kendi evinde bakcakmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…