çalışmak..

Ama bir şey dicem şimdi siz baktıracaksınız sizin ayak uydurmanız lazım,
Fark edermi mesela bende her 2 sini kendim bırakıyor akşamda alıyorum onlardan evime geçiyorum
Onların da belli düzeni var saygı duymak lazım ,

bakıcı tutsan aldığın para bakıcıya gidecek , o zaman çalışmanın hiç anlamı yok. mecbur babaannesi bakacak. durumunuzu biraz düzeltene kadar bu şekilde idare edebilirsin..

Ya bir de Cekirgee'cim şımartılmak doğasında var çocukların değilmi ,aşırısı fazla o ayrı :)
Yani kadın alıp her istediğini yapamaz bir yapar 2 yapar ondan sonrada bir durur yani,
Gönüllü bakmak isteyen bir kv var iken üstelik durumumda sıkışık ise havada karada razı olurdum yani ,

yahu yapmayın Allah aşkına
sırf çocuk şımarmasın diye kreş kaç yaş diyorsunuz
benim kızıma da 6,5 aydan itibaren babaanne baktı
kadıncağız elinde değil, çok şımartır çocukları, neredeyse tüm dediklerini yapar
ama bir o kadar da sevgi verir çocuklara (hepimize verir)
benim çocuğum hiç şımarık bir çocuk olmadı
aksine sevgi dolu, neşeli bir çocuk oldu

önemli olan sizin tutumunuz
eğer siz işten döndükten sonra, çocuğunuzla olan ilişkinize, çocuğunuzun gözü önünde, kayınvalideniz karışmayacaksa
kendi sınırlarınızı, terbiyenizi oturtursunuz

çocuklar sandığınız kadar saf olmuyorlar
kimden neyi ne kadar alabileceklerini biliyorlar
sizin sınırlarınıza uyması, tamamen sizin elinizde
babaanne ne kadar bakarsa baksın, bunu değiştiremez

bu yüzden hiç tanımadığınız bir bakıcı veya küçücük çocuğa kreş düşünmekten vazgeçin
biraz tatlı dille (veya olmuyorsa sert dille) yavaş yavaş kayınvalidenizi bile yola getirirsiniz

bakıcı tutsan aldığın para bakıcıya gidecek , o zaman çalışmanın hiç anlamı yok. mecbur babaannesi bakacak. durumunuzu biraz düzeltene kadar bu şekilde idare edebilirsin..
okadardan şımarmaz babaanneci olmaz demi.. eltmn çocukları grünce korkmaya başladım.. gerçi bnde anneanne babaanne elinde büyümüş ama ne düşkünlüğüm vardı nede şımarıklılığım

Kusur aranırsa bulunur
Benimde annem bakıyor, benim kurallarımla mı bakıyor hayır. Bana nasıl baktıysa kızıma da öyle bakıyor
Ama sağ olsun bakıyor şöyle yapma bunu yap diyemem ikide bir
Allah razı olsun demek lazım insanlara ama bi de şöyle baksaydı neyse demek yerine
Ben gidince benim borum ötüyor evde, daha minik ama zamanla daha iyi anlayacak bu düzeni diyorum kendi kendime

Ek olarak çoğu kayınvalide bakmam der kestirip atar

eltimin çocuklara kaynanam baktı çocuklar babanneden ayrıldımı sinir krizi geçiriyolar anneye seni sevmiym istemiyom babaannmle kalcm diyolar.. ötekilerde gördüğümden insan baz tırsıyo

bunun sebebi kayınvalide değil eltinin kendisidir!

Bende yani öz anneme şu gün şu saatte gel bu saate git diyemedim
Kendi sorumlulukları da var
Ben bırakır ben alırım sen düzeninden olma dedim, şükür ve teşekkür güzel şey

Siz çocuğa sevgiyi aşılayın bakalım
Ne anneanneci ne de babaanneci olur merak etmeyin,
Uygulamalı yaşıyorum bunları,
Ha bir de bakıyorlar neticesinde zor zamanımda yanımda olmuşlar varsın onlarıda sevsin ne olacak ki ?

düşün ki eşini de annesi büyüttü, eşinde sorun yoksa tamamdır

Babaanne daha çok ilgileniyorsa doğaldır bence de
Bende çevremde gördüm annesi saldım çayıra mevlam kayıra modunda davranırken ağlayınca da bağırırken babaanne veya anneanne daha ilgiliyse çocuk böyle tepkiler veriyor

Bende yani öz anneme şu gün şu saatte gel bu saate git diyemedim
Kendi sorumlulukları da var
Ben bırakır ben alırım sen düzeninden olma dedim, şükür ve teşekkür güzel şey

Aynen öyle baksınlar üstüne de emri vakimi yapalım hiç olacak şey değil,
Şükür ve teşekkürden başka ,allah binkere razı olsun,

Aynen öyle baksınlar üstüne de emri vakimi yapalım hiç olacak şey değil,
Şükür ve teşekkürden başka ,allah binkere razı olsun,
Amin, Allah hayırlı evlat- torun- gelin - damat versin emeklerinin karşılığını görsünler

biyandan evet doğru beraber kalmışlar gece uykuyu sevdiği için kaynanayı kaldrmış o bakmış gelin yatmış çocuk babannenin koynunda büyümüş ayritten küçükte ona bakarak şımarık oldu aksine küçüğü usluydu küçükken

bazı anneler çocuk 10 kere anne demeden dönüp bakmıyor bile
ama anneannelerin - babaannelerin çoğu daha çocuk babaanne der demez efendim kuzuuum diyorlar

benim kızım sabah 8 akşam 19:00 babaannesiyleydi
ki ben kayınvalideme taparım, bana sorsalar ben onu seçerim
ama kızımın bana olan sevgisi 1 gr eksik değildi, anneciydi

çünkü eve gelir gelmez tek ilgimi kızıma verdim
onunla oynadım, konuştum, göz hizasına indim vs vs vs

bazı anneler çocuklarına işkence ediyor, çocuklar yine de "anne" diyor
bir çocuğun "anne" yerine başkasını tercih etmesi öyle kolay kolay olmaz bence

şımarık derken?
yani şımarıktan kastınız ne?
sizce çocukları bölye yapan babaanne mi? uykusundan fedakarlık yapamayıp çocukları koynuna almayan anne mi?

sevsinn anneanne babanne sonuçta.. benm tek korkum önceden de yazdığım gbi benmseme şımartılma korkusu ...
dedim yaa babanne anneanne ya ble baktırmıyo o kimmiş bn oğluma bakarım dye oda bnm annm snuçta bnmde zoruma gidiyo öyle yaptıkça bni kendilernden itiyolar baktırmak hç istemiyom anlayışlı olsa bnde bakım anneannede baksn dese belki düşüncm değişir

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim yaşadığım semtte bakicilar da kresler de en asagi aylik 1000 tl den basliyordu, hem bir yabanciya teslim edip hem de su sıkışık zamaninizda boyle bir para odeyeceginize babaanneye baktirmaniz daha mantikli değil mi?

İşte bende onu diyorum kv veya anneannesi gül gibi prens ve prenses gibi bakıyorlar yavrularıma,
Binkere razı olsun daha ne isteyeyim :)
Neticesinde beni ANNEANNE
Eşimide KV büyütmüş,
E ozaman geldiğimiz yerimi ,büyüme tarzımımızı mı beğenmeyeceğiz,
Sen kendin eve geldikten sonra disiplinini sağla gerisini de o muhterem insanlara bırak
Okadar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…