hatta diyorum öğlen bırakcam akşam anneanne iş çıkışı alsın evine gtürsn bnde geldiğimde ondan alayım babaanneye gre anneanneyle evler yakın sayılır.. anneannede neymiş bn bakarım oğluma diyo ne dersn bide bnm evmde değil kendi evinde bakcakmış..
Babaannesi şımartsa bile bakmaya gönüllü demek ki seçenek olarak düşündüğünüze göre
Maddi sıkıntıdan kurtulmak için 'şımartılmasına da dişimi sıkarım' dersen çalış bence
Bence mantıklı olan bu
merhaba arkadaslar .. 8 aylık oğlum var ve cok sıkışıgız eşime yardımcı olmam lazım anneannemz calışıyo bi babaanne kalıyo oda cok şımartıyo torunları ne yapacagımı bilemiyom yardım edin lütfen...
okadardan şımarmaz babaanneci olmaz demi.. eltmn çocukları grünce korkmaya başladım.. gerçi bnde anneanne babaanne elinde büyümüş ama ne düşkünlüğüm vardı nede şımarıklılığımbakıcı tutsan aldığın para bakıcıya gidecek , o zaman çalışmanın hiç anlamı yok. mecbur babaannesi bakacak. durumunuzu biraz düzeltene kadar bu şekilde idare edebilirsin..
Kusur aranırsa bulunurYa bir de Cekirgee'cim şımartılmak doğasında var çocukların değilmi ,aşırısı fazla o ayrı :)
Yani kadın alıp her istediğini yapamaz bir yapar 2 yapar ondan sonrada bir durur yani,
Gönüllü bakmak isteyen bir kv var iken üstelik durumumda sıkışık ise havada karada razı olurdum yani ,
eltimin çocuklara kaynanam baktı çocuklar babanneden ayrıldımı sinir krizi geçiriyolar anneye seni sevmiym istemiyom babaannmle kalcm diyolar.. ötekilerde gördüğümden insan baz tırsıyo
Bende yani öz anneme şu gün şu saatte gel bu saate git diyemedimAma bir şey dicem şimdi siz baktıracaksınız sizin ayak uydurmanız lazım,
Fark edermi mesela bende her 2 sini kendim bırakıyor akşamda alıyorum onlardan evime geçiyorum
Onların da belli düzeni var saygı duymak lazım ,
okadardan şımarmaz babaanneci olmaz demi.. eltmn çocukları grünce korkmaya başladım.. gerçi bnde anneanne babaanne elinde büyümüş ama ne düşkünlüğüm vardı nede şımarıklılığım
okadardan şımarmaz babaanneci olmaz demi.. eltmn çocukları grünce korkmaya başladım.. gerçi bnde anneanne babaanne elinde büyümüş ama ne düşkünlüğüm vardı nede şımarıklılığım
Babaanne daha çok ilgileniyorsa doğaldır bence debunun sebebi kayınvalide değil eltinin kendisidir!
Bende yani öz anneme şu gün şu saatte gel bu saate git diyemedim
Kendi sorumlulukları da var
Ben bırakır ben alırım sen düzeninden olma dedim, şükür ve teşekkür güzel şey
Amin, Allah hayırlı evlat- torun- gelin - damat versin emeklerinin karşılığını görsünlerAynen öyle baksınlar üstüne de emri vakimi yapalım hiç olacak şey değil,
Şükür ve teşekkürden başka ,allah binkere razı olsun,
biyandan evet doğru beraber kalmışlar gece uykuyu sevdiği için kaynanayı kaldrmış o bakmış gelin yatmış çocuk babannenin koynunda büyümüş ayritten küçükte ona bakarak şımarık oldu aksine küçüğü usluydu küçükkenbunun sebebi kayınvalide değil eltinin kendisidir!
Amin, Allah hayırlı evlat- torun- gelin - damat versin emeklerinin karşılığını görsünler
Babaanne daha çok ilgileniyorsa doğaldır bence de
Bende çevremde gördüm annesi saldım çayıra mevlam kayıra modunda davranırken ağlayınca da bağırırken babaanne veya anneanne daha ilgiliyse çocuk böyle tepkiler veriyor
biyandan evet doğru beraber kalmışlar gece uykuyu sevdiği için kaynanayı kaldrmış o bakmış gelin yatmış çocuk babannenin koynunda büyümüş ayritten küçükte ona bakarak şımarık oldu aksine küçüğü usluydu küçükken
sevsinn anneanne babanne sonuçta.. benm tek korkum önceden de yazdığım gbi benmseme şımartılma korkusu ...Siz çocuğa sevgiyi aşılayın bakalım
Ne anneanneci ne de babaanneci olur merak etmeyin,
Uygulamalı yaşıyorum bunları,
Ha bir de bakıyorlar neticesinde zor zamanımda yanımda olmuşlar varsın onlarıda sevsin ne olacak ki ?
Kusur aranırsa bulunur
Benimde annem bakıyor, benim kurallarımla mı bakıyor hayır. Bana nasıl baktıysa kızıma da öyle bakıyor
Ama sağ olsun bakıyor şöyle yapma bunu yap diyemem ikide bir
Allah razı olsun demek lazım insanlara ama bi de şöyle baksaydı neyse demek yerine
Ben gidince benim borum ötüyor evde, daha minik ama zamanla daha iyi anlayacak bu düzeni diyorum kendi kendime
Ek olarak çoğu kayınvalide bakmam der kestirip atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?