Calismakla calismamak arasi?

Bende ilk cok zorlandim misafir agirlamakta ama evdeyken alisiyorsun canim. Ins sende bor gun calismak zorunda kalmazsin rahat edersin

Ister istemez olucak canim Gecn persembe izin aldim doktora gittim hafta bir gun hsg çektirmeye gidicem sonra smear testi sonuclarini almaya gidicem daha sonra tekrar doktor kontrolm var. Var allah var kim bu kadar anlayis gosterirko ve adam niye gittimi bilmiyor sadece hastaneye gittigimi biliyor

size katılıyorum herkesın bunyesı kesınlıkle bır degıl 2 bucuk aylık evlıyım 1bucuk senedır calısıyorum ama vucudum ıflas etttı esımın askerlıgı bıttıgı anda ısı bırakmayı dusunuyorum

Off bu konuda anlayis gosteren cok az insan var malesef. Demek ki biz beceriksiziz yetisemiyoruz. :) sizede hayirli teskereler zordur asker beklemek bilirimm

Off bu konuda anlayis gosteren cok az insan var malesef. Demek ki biz beceriksiziz yetisemiyoruz. :) sizede hayirli teskereler zordur asker beklemek bilirimm
daha gıtmedı nasıpse kasımda gıdıcek :) evet gecen bende esimle konustum bu konuyu sımdılık bırakma ısı falan dedı ev almak ıstıyo kendısı cocuk olmadan o yuzden bakalım nolcak ama bende yetısemıyorum ısyerınde de canım sıkılıyo napsam bılmıyorum yanı

dediklerinizin kısmen bende aynısını yaşadım çünkü bende şu an tedavi görüyorum çocuk için iş yerime 5 dk lık mesafede bir hastaneye gidiyorum dr la konustum öğle arasına denk getirmeye çalışıyorum akşam 7 de çıkıyorum pazarları dediğiniz gibi temizlikle geçiyor..çalışmak istemiyorum o kadr yoruldum ki çocuk olsunda hayırlısıyla bu bahaneyle işi bırakayım diyorum bizde de ucu ucuna yetecek biliyorum ama gerçekten yoruldum evlenmeden 1 ay önce işe başladım 3 gün izin kullandım hala çalışıyorum evliliğimden bişe anlamadım çok şükür diyoruz yine de dayanmaya çalışıyorum..mezun oldum atanamadım tecrübesiz die iş de bulamadım buna şükrettim buldum die şartlar o kadar sıktı ki sonunda da çıkmak istiyorum çok tuhaf hayat ya uf

Yeni mi evlisiniz bizde arba derdine korunduk simdide istiyoruz cocuk olmuyor. Keske korunmasaydik daha erken tedbir alirdik diyorum. Allah yardimcin olsun canim

Bir evde huzur olsun yeter canim. Ben ole parayla olcmuyorum huzuru. Yeter ki yorganina gore uzat ayagini ilk issiz kaldigimda esim 1500 lira maas aliyordu.550 kira 650 kredi oduyorduk. Ama cok sukur bor gun dert etmedik bu durumu. O zaman bir motorumuz vardi. Cayimizi termosa demler bir seyler alir sahile giderdik.gezmekse gezmek iste. Yeter ki kiymet bilinsin esler arasinda. Cok sukur simdi cok cok daha iyi imkanlarimiz

Yeni mi evlisiniz bizde arba derdine korunduk simdide istiyoruz cocuk olmuyor. Keske korunmasaydik daha erken tedbir alirdik diyorum. Allah yardimcin olsun canim
evet kuzum 2bucuk ay oldu 23 mayısta evlendık kasımda gıdıcek ıste bende mesela calısmak ıstemıyorum cunku evde ne yemek yapabılıyorum ne temızlık artık ıcmden de gelmıyo
cunku bılıyorum bı gun sonra yıne dagılcak yada bıgun sonra o yemek bıtıcek :) o yuzden hıc ıstemıyorum ısımıde sevmıyorum zaten

Ayni seyleri asagi yukari bende yaşadım canim. Tedavi görüyordum izin alamiyordum.maaslar deseniz 500 600 lira burasi küçük bir ilçe asgari ücret cok nadir bayanlar için şikayet etsen hangi işletmeyi edeceksin heryer ayni haa sigorta da yok aninda işinden olursun ve taniyorlar seni başın beladan kurtulamaz. Eşim de calismami hiç istemiyordu bana kapiyi aç yemeğini pişir baska birsey istemem diyor istediğin kadar para veririm diyor gerçekten o konuda hiç sıkıntım yok hergün para birakir ben istemeden oyüzden bende biraktim çalışmayı iyiki de birakmisim biz tup bebek tedavisine başladık ve benim biraz zor geçti sürekli yatmam gerekiyor izin alamazdim birde onun stresini yasardim sende istemiyorsan esin de istemiyorsa işi birakip tedavini rahat birsekilde geçirirsin

aynen o yüzden tedavine odaklan derim kafanın rahat olması önemli canım

O zaman sorun iste canim. Esinin islerinin duzelme durumu yok mu peki
doğalgaz alt yapı saha kontrol personeli ..işleri yazın oluyor kışın duraksıyor..normalde eski personel olsa kış aylarında 2-3 ay yatttığı yerden para alırdı ama daha yeni 1 yıllık personel o da, o yüzden işten çıkma ihtimali var ,çünkü bu sene belediye projeyi onaylamadı eylğl geliyor hala şubat ayından beri bekliyor çok şükür hala çıkmadı işten ama belirsizlik devam ediyor hala

bizdede kredi borcu var 3-5 bısı ama yınede var yanı sonra askerlık ondan sonrada ev almak ıstıyo esım baya sıkıntı yanı evın borcu bıtene kadar benı calıstırır bu gıdısle :)

Allah yardimciniz olsun valla cok zor cokk. Bole belirsiz beklemekde sorun

Ooo senin isin zor o zaman canim esinin planlar uzun vadede gibi :))
:))) yok kızz kıyamam ona rağmen çalışmak sana yaramadı çalışma sen diyor sağolsun maddiyatına borcumuzun olmasına bakmadan ama işte benim içim rahat değil neyse.. rabbim neylerse güzel eyler bakalım ne kadar sürecek bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…