bende gezmeyi ve keyiflice misafir ağırlamayı isterdim. bana çalıştığım için çok nadir gelirler hafta sonu onda bile elim ayağım dolaşır. çünkü evle ilgili hiç bilgim yok temizliği zorla yemeği zorla yapıyorum çok nadir yaptığım için elim aşırı yavaş elim ayağım dolaşıyor birisi geleceğinde çok stres oluyorum
Zaten bebek olunca isten ayrilmak zorunda kalacaksin,simdide tedavi oluyormusun izin almak bile skinti olacak diyorsan,ha dokuz ay sonra ayrilmisin,ha simdi ayrilmisin...en azindan kimseye iki uc saatlik izin Icin agiz goz egmessin.
Ama evde oyle mi kendi kendinin patronu olursun..istedigin zaman kalk,istedigin zaman yat,icine sinesi evinin temizligini yap,bebegin olunca zaten,tum vaktin bebekle gecer...ha tabi bunlar maddi acidan zorluk cekmeyeceksen guzel seyler...
size katılıyorum herkesın bunyesı kesınlıkle bır degıl 2 bucuk aylık evlıyım 1bucuk senedır calısıyorum ama vucudum ıflas etttı esımın askerlıgı bıttıgı anda ısı bırakmayı dusunuyorumBakin herkesin bünyesi bir degil belki hafif seyler bunlar size gore ama beni zorluyor. 6 sene calistim evet ne yasadigimida ben bilirim neden calismak zorunda kaldim acaba daha okurken. Tesekkur ederim ilginize ama biraz daha yapici olabilirsiniz.
size katılıyorum herkesın bunyesı kesınlıkle bır degıl 2 bucuk aylık evlıyım 1bucuk senedır calısıyorum ama vucudum ıflas etttı esımın askerlıgı bıttıgı anda ısı bırakmayı dusunuyorum
daha gıtmedı nasıpse kasımda gıdıcek :) evet gecen bende esimle konustum bu konuyu sımdılık bırakma ısı falan dedı ev almak ıstıyo kendısı cocuk olmadan o yuzden bakalım nolcak ama bende yetısemıyorum ısyerınde de canım sıkılıyo napsam bılmıyorum yanıOff bu konuda anlayis gosteren cok az insan var malesef. Demek ki biz beceriksiziz yetisemiyoruz. :) sizede hayirli teskereler zordur asker beklemek bilirimm
daha gıtmedı nasıpse kasımda gıdıcek :) evet gecen bende esimle konustum bu konuyu sımdılık bırakma ısı falan dedı ev almak ıstıyo kendısı cocuk olmadan o yuzden bakalım nolcak ama bende yetısemıyorum ısyerınde de canım sıkılıyo napsam bılmıyorum yanı
dediklerinizin kısmen bende aynısını yaşadım çünkü bende şu an tedavi görüyorum çocuk için iş yerime 5 dk lık mesafede bir hastaneye gidiyorum dr la konustum öğle arasına denk getirmeye çalışıyorum akşam 7 de çıkıyorum pazarları dediğiniz gibi temizlikle geçiyor..çalışmak istemiyorum o kadr yoruldum ki çocuk olsunda hayırlısıyla bu bahaneyle işi bırakayım diyorum bizde de ucu ucuna yetecek biliyorum ama gerçekten yoruldum evlenmeden 1 ay önce işe başladım 3 gün izin kullandım hala çalışıyorum evliliğimden bişe anlamadımçok şükür diyoruz yine de dayanmaya çalışıyorum..mezun oldum atanamadım tecrübesiz die iş de bulamadım buna şükrettim buldum die şartlar o kadar sıktı ki sonunda da çıkmak istiyorum çok tuhaf hayat ya uf
evet kuzum 2bucuk ay oldu 23 mayısta evlendık kasımda gıdıcek ıste bende mesela calısmak ıstemıyorum cunku evde ne yemek yapabılıyorum ne temızlık artık ıcmden de gelmıyoYeni mi evlisiniz bizde arba derdine korunduk simdide istiyoruz cocuk olmuyor. Keske korunmasaydik daha erken tedbir alirdik diyorum. Allah yardimcin olsun canim
Rabbim gonlumuze gore verir ins canim. Cok zor ugrasmak bebek icin
aynen o yüzden tedavine odaklan derim kafanın rahat olması önemli canımBir evde huzur olsun yeter canim. Ben ole parayla olcmuyorum huzuru. Yeter ki yorganina gore uzat ayagini ilk issiz kaldigimda esim 1500 lira maas aliyordu.550 kira 650 kredi oduyorduk. Ama cok sukur bor gun dert etmedik bu durumu. O zaman bir motorumuz vardi. Cayimizi termosa demler bir seyler alir sahile giderdik.gezmekse gezmek iste. Yeter ki kiymet bilinsin esler arasinda. Cok sukur simdi cok cok daha iyi imkanlarimiz
evet malesef benim eşin iş durumu sıkıntılı biraz o yüzden çıkamıyorum şimdi elimde olsa 5 dk durmam inanRabbim gonlumuze gore verir ins canim. Cok zor ugrasmak bebek icin
O zaman sorun iste canim. Esinin islerinin duzelme durumu yok mu pekievet malesef benim eşin iş durumu sıkıntılı biraz o yüzden çıkamıyorum şimdi elimde olsa 5 dk durmam inan
doğalgaz alt yapı saha kontrol personeli ..işleri yazın oluyor kışın duraksıyor..normalde eski personel olsa kış aylarında 2-3 ay yatttığı yerden para alırdı ama daha yeni 1 yıllık personel o da, o yüzden işten çıkma ihtimali var ,çünkü bu sene belediye projeyi onaylamadı eylğl geliyor hala şubat ayından beri bekliyor çok şükür hala çıkmadı işten ama belirsizlik devam ediyor halaO zaman sorun iste canim. Esinin islerinin duzelme durumu yok mu peki
doğalgaz alt yapı saha kontrol personeli ..işleri yazın oluyor kışın duraksıyor..normalde eski personel olsa kış aylarında 2-3 ay yatttığı yerden para alırdı ama daha yeni 1 yıllık personel o da, o yüzden işten çıkma ihtimali var ,çünkü bu sene belediye projeyi onaylamadı eylğl geliyor hala şubat ayından beri bekliyor çok şükür hala çıkmadı işten ama belirsizlik devam ediyor hala
bizdede kredi borcu var 3-5 bısı ama yınede var yanı sonra askerlık ondan sonrada ev almak ıstıyo esım baya sıkıntı yanı evın borcu bıtene kadar benı calıstırır bu gıdısle :)
:))) yok kızz kıyamam ona rağmen çalışmak sana yaramadı çalışma sen diyor sağolsun maddiyatına borcumuzun olmasına bakmadan ama işte benim içim rahat değil neyse.. rabbim neylerse güzel eyler bakalım ne kadar sürecek bu durumOoo senin isin zor o zaman canim esinin planlar uzun vadede gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?